forum.havaforum.com/attachment/144656/10 Nisan 2017 Aha Abrıl 5 i : )

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sürekli öteleniyor artık bir cacık olmaz bari havalar ısınsada yüksek faturalardan kurtulsak 😡
-
Sürekli öteleniyor artık bir cacık olmaz bari havalar ısınsada yüksek faturalardan kurtulsak 😡
öteleme?
-
öteleme?
Sistem öteleniyor
-
Sistem geliyor gelecek derken Şubat bitti
-
Sistem öteleniyor
Şuan öteleme göremiyorum ben nerden çıkarttın? Ki öteleme için konuşmak çok erken şuan daha ayın yarısındayız hafta sonu verilerle beraber konuşuruz artık
-
Sistem öteleniyor
hangi sistem acaba
-
Şuan öteleme göremiyorum ben nerden çıkarttın? Ki öteleme için konuşmak çok erken şuan daha ayın yarısındayız hafta sonu verilerle beraber konuşuruz artık
Güncellenmeler öyle demiyor ama
-
Sistem ötelenmedi. Bu dart oyunu değili nokta atışı yapalım. 25 deriz 27 olur bir iki günü mazur görmek lazım tahminlerde. Bahsettiğimiz ay sonu sistemi de tork öncesi antrenman niteliğinde zaten. Asıl balyozlar geride
-
Şuan hocalarımız verileri konuşuyor farkındaysan kesin bi dille bişey söylemediler verilerin lehimize dönmesi şubat son hafta dediler
-
Sistem ötelenmedi. Bu dart oyunu değili nokta atışı yapalım. 25 deriz 27 olur bir iki günü mazur görmek lazım tahminlerde. Bahsettiğimiz ay sonu sistemi de tork öncesi antrenman niteliğinde zaten. Asıl balyozlar geride
Bekleyip görelim inşallah sizin dediğiniz gibi olur
-
Ohohoho yarında soğuk atak verir ozamanda geliyor derler tam net birşeyi sayısal modeller dener vade yaklaştıkça görünür ve sinyallerde var
-
forum.havaforum.com/attachment/144657/
Aha balyoz abi 🤣
-
forum.havaforum.com/attachment/144657/
Aha balyoz abi 🤣
Sistemi Artvin'den sokmuş kafkas dağlarını aşmış vay be
-
Allah'ın dediği olur bizimki tahmin sadece gördüğümüzü söylüyoruz
-
evet dostum ama diyelim dediğin gibi büyük bir ötelenme olsa bu kimsenin elinde değilki onların tahminini yadırgıyorsun ?
eminim bir yanlış anlaşılma oldu,çünkü saygı sınırını aşmadan sorununuzu belirttiniz... Tebrik Ederim
-
Osman abi heyecanımın kusuruna bakma balyoz derken örtülük kardan bahsediyoruz değil mi?
-
Forumu 3 yıldır takip ediyorum.. bu yıl bölgemiz çok aktif maşallah .. bu yıl tek gözlemim modeller 48h a bile ayrı düştüler ister ull deyin ister başka birsey .. yağış olarak günlük tahminlerde bile çok yanılgılar gördük.. yoğun kar beklerken tek damla düşmediği bile oldu..
Burada değerli hocalarım ellerinden geldikçe veriler ve tecrübelerle bir tahmin ortaya koymaya çalışıyorlar ancak gerçekten çok kaotik bir atmosferle karşı karşıyayız.. bugün senaryolarda ana fikre odaklanıyoruz ama son 48h bile farklar göreceğiz çözmesi zor sistemler silsilesi gibi son ana kadar sabretmek lazım
-
-
294 güzel
-