15/16/17 sisteminden bahsediyorum.
16 17 sistemi hâlâ belirsiz Ama o sistem Trabzon için daha iyi gibi gözüküyor sahili beyazlatıcaz İnşAllah
15/16/17 sisteminden bahsediyorum.
16 17 sistemi hâlâ belirsiz Ama o sistem Trabzon için daha iyi gibi gözüküyor sahili beyazlatıcaz İnşAllah
şuanki güncellemede Trabzon yalıncak sahile örtü yaparmı?
Şuan gözüken Çatılar ve Araç üstleri Beyazlaması Yağış bir zaman sonra kesmese alt sınır 5 derdim
Akşam güncellemesi
Sabah*
Sabahki bir tık daha genişti ama öğle de biraz daraltsa da bu görüntüde bile en imtina ettiğim akçaabat trabzon sahil şeridine bile 15 - 20 cm rahat bırakır üstü olur altı olmaz, 2017 imsi bişey ufak değişimle sonucu çok değişir
Dostum 20 cm yazmışsın ama bu mümkin değil Sadece Trabzon için söylemiyorum Rize içinde bu durum geçerli çünkü Yağış sırasında su oranı düşük olmayacaktır. Sahillerde beklediğim kar miktari max 2 ila 7 arası düşünüyorum bu sadece kendi görüşümdür.
Arkadaşlar trabzon için kaç rakima kadar kar inebilir ?
Trabzona 850 hpa'da -4 girdiği için kar sınırı 800 metreler olacaktır.
Bölge olarak Torku bekliyoruz ✌
meridyen Kolpardan sonra Yeni bir kazık daha
Gece başlasa sabaha kadar 5 cm olsa Akcaabat Trabzon öğle kar eriycek Ne anlamı kaldı bu işin bugünden çok umutluydum Neyse en azından çatı çimler beyazladı oda bişedir
Yorozda boşluk oluştu
Kar durdu şu an Trabzon'da
Radar dolu ama Maalesef sahilde yerler de örtü olacak şekilde kütleler oluşmuyor bu çok can sıkıcı bir durum Akşam umarım hayal kırıklığına uğramayız
Arkadaşlar Samsun Sahil yolunda örtü var mı ?
İki buçuk saatte bu hale geldi, yüksek kesimler zaten coşmuştur.
Hava nasıl da Kızıl olmuş Hastasıyız böyle Sistemlerin
forum.havaforum.com/attachment/155157/
Burası Samsunun en işlek yollarından bir tanesi Duruşehiri İlyasköye bağlayan fakat araba izi dahi yok ve 10 cm kar var
Oy oy oy muhteşem Tadını çıkarın beyler ❄
Alihan61 anlamıştım zaten akşam 6 gibi akçabattan dikine göğe bakınca bi kurt düştü içime, söğütlü 80 mt kendi yağışını üretiyor
sinekliyor ama işte akçaabat tarafını da içine alacak şekilde havanın çökmesi lazım böyle sevmiyorum...
Hocam Korkuyorum bu sistem de patlarsak diye Kar bekleyipte güneş açtığı çok oldu yarın uyanıp hayatımın mahvoluşunu izlemek istemiyorum
Kamera manyağı olduk, Atatürk köşkü, uzungöl, rize dağ başı, dolanı duruyorum, zaman da geçti epey. Akçaabat tarafı ışıl ışıl
Hocam Bu gece Trabzon için geçti rüzgar yönü iyi olsa Bile Yorozda kuvvetli kütle yok Trabzon kendi yağışını üretirse bu durumdan kurtulur
İnşallah sokak lambasında kar tanesi aramayız, trabzon akcaabat arasındakiler anlamıştır beni...
En az 10 cm olmayacaksa hiç gelmesin çünkü bu sene epey bi kara doyduk
simdi kimse kusura bakmasinda kendi sehirleriyle ilgili en ufak bisey diyince hemen parliyorsunuz samsunun ustune direk gelmesiyle sakayla karisik dalga gecerken gıkımızı cikarmadik azıcık tolerans gosterebilirsiniz bence
(Şu saatten sonra) Batılarsa "Doğu Karadeniz " Trabzon Rize Artvin Sahili tatmin olmaz Ama sen samsunu ortaya katmışsın Samsunun Batılamasıyla ne alakası var anlamadım ?
Öğlen daha iyiydi diyince sen kendi şehirini yorum yapmış olmuyor musun ben Samsuna yapınca mı sorun oluyor ayrıca Samsunla doğu karadenizi bir tutma siz her türlü dek alırsınız bırak cepheyide biz alalım
Ben Bu güncellemede Kendi şehirime göre yorum yapmadım Doğu karadeniz adına yaptım.
Aynı haritaya baktığımıza emin misin yağışlar artmış çekirdek kırıma kaymış ?
Kendi şehirin için yorum yapma Doğuyu bozmuş bu apaçık belli oluyor.