Ben hayatımda böyle bir kar yağışı görmedim

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Avar)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Avrupa Yakasın da kar fırtınası alan yerler.
Hocam 2 saattir tam olarak bu moddayım /scatisma2::341 :hfyeni (18):
-
Kameraları izleyebileceğim bir site var mıdır ??
-
Yaklaşık yarım saat önce vorteksin gözü tam Anadolu yakası boğaz hattının üzerinden geçti. Bilmem farkeden var mı ama uyduda gözüken boşluk tam bizim üstümüze geldi hava açtı kısa süreliğine. Tabi o sırada kalan azıcık örtü de gitti sadece 2-3 cm cıvık bir şey kaldı🤠 Şimdi Avrupa yakasındaki cephenin en azından bir kısmının bize kaymasını bekliyoruz artık fazlasıyla hakkettik saatlerdir bekleyişimizle.
-
Şimdi metrobüse atlayıp beylikdüzüne gidicem. Hadi kop gel artık boğaz hattına
-
2017 ye selam olsun kayaşehir yeniden yaşadı 2017yi
-
Kameraları izleyebileceğim bir site var mıdır ??
Buyur hocam yandaki bölümde çeşitli baska yerlerde var
Murat Bekar on Twitter“Marjlarda guclu süreç devam ediyor. Benzin bir tik dusse de tupras satislarinda dizel oldukca onemli. Bircok uzman rafineri marjlarinin ciddi bir sure daha…twitter.com -
forum.havaforum.com/attachment/138443/
Ciddi manada güneşleniyoruz şaka gibi
Neyse güneşte olur şans yoksa napalım canımız sağolsun
-
Kutupta böyle yağış yok konum bağcılar
kutup da yağış olmaz ki
-
25 yer yer 30 cm varan yerler var dokunulmamış yerleri saymıyorum samimi söylüyorum ben yüksekteyiz ama bu kadar alamayız diyordum vortexe bakıyorum bunun daha akşamı var hedef YARIM METRE :hfyeni (29):
-
Anadolu yakası üzülme geliyor sana da
-
Güneşli 2017 yi geride bırakıyor şuanda
-
İzliyoruz.
-
Eğer böyle 3 saat yağarsa 2004 e merhaba
-
Çatalca köyler ulaşım kesildi insanlar mahsur şuan kar fırtınası çok şiddetli devam ediyor herşey çok kötüye verildi
-
hocam sence vadiye insemmi, geri çıkamamaktan korkuyorum
Bence in
Ben Başakşehir'e dönemiyorum bile, arkadaşımda kalacağım Bahçeşehir'de. İnanılmaz bir yağış var böylesini hiç görmedim desem yeridir. 50 cm'e doğru gidiyoruz.
-
Allahım neydi günahım 🤣
-
Eğer böyle 3 saat yağarsa 2004 e merhaba
Hocam çok ağır hareket ediyor 3 saat hatta daha fazla bile kalabilir avrupa yakasında
-
Anadolu yakası temsili
-
Kafayı yiyecem kütlelerin arkası da var böyle bir yağış yokkkk!!! 2017 yi tekrar yaşıyoruz resmen Bermuda olarak 2015 i geçer mi bilmem zor ama
-