5.1 derece ile istanbulun en sıcak yeri kadıköy olabilir şu an mgm'ye göre kar yağışı iconu var bi de
Posts by karcanavari
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
konumum için dünün aynısı oldu.. dün de saat 9da hiçbir şey yoktu bugünde 9da başladı 10 dkda bembeyaz oldu her yer muhtemelen öğlen 2 gibi de erimiş olacak.
-
bütün ülke sıfırın altında bi erenköy 2 derece şu an off off
-
bence bundan sonraki sistemde istanbul avrupa istanbul anadolu olarak iki ayrı konu açalım, herkes rahat eder 😃
-
Kar sever bir insanın İstanbul da kesinlikle yaşamaması gereken noktalardan biridir Kadıköy.
aynen öyle hocam şu an konumum 3.9 derece...
-
kadıköy sabah 9a geri döndü, bunca saattir yağan kar eridi gitti 1 saatte
-
rakım 5 erenköy lapa lapa kar yağıyor, hiç umudum kalmamıştı 5-6 cm örtü oldu
-
10 dkda bembeyaz yapan kar 10 dkda erimez inşallah
-
bu dekler öğlen bitiyor mu arkadaşlar? yoksa akşama yağış devam edecek mi?
-
erenköy rakım 5
saat 9da arabalar üzerinde azıcık bir beyazlama vardı sadece, iki gök gürledi tipi başladı, şu an 9:07 yollar bile bembeyaz oldu.. bu kadar kısa sürede böyle bir etkiye ilk defa şahit oldum.
-
kar konuşmak istemeyen buraya girmez, kapatır olur biter çok büyük bir problem değil
-
şimdi keyfimiz kaçtı, kar istemiyoruz diye üzerimize 10 metre kar yağar... murphy kanunları...
-
maraş ve çevresi çok fenaymış arkadaşlar, allah yardımcımız olsum
-
rakım 5 erenköy sahiilden bildiriyorum, sadece deli fırtına sesi ve arabaları bile beyazlatmamış bir tipi var 5-6 saattir... dek olmadan bize örtü hayal sanırım
-
Biz hala 2.1
bizimde öyle ya seyretmelik yağıyor sadece 😀
-
hep son dkda kar yağmura dönüyordu, bu sefer tam tersi olacak inşallah 😃
-
pazartesi kar toplayacak anlaşılan 😬
-
Çok genel bir şey soracağım arkadaşlar, bu linkteki seçeneklerden hangisi daha güvenilir sizce?
-
her sene kar kokusu aldığımda aranıza dahil oluyorum, şimdi yeniden geldim
-
87 martından heralde 5 cm kar vardı.. ondan sonra bu ikinci olduysa :))