Maltepe'de oturuyorum ama kartal belediyesinden geldi hocam😄 ne alaka diyeceksin onu ben de çözemedim
ben kartalda oturuyorum bana gelmedi heralde benim yerime size göndermişler. Aynı foruma üye olduğumuzu düşünüp gerek duymamışlar😂😂😂
Maltepe'de oturuyorum ama kartal belediyesinden geldi hocam😄 ne alaka diyeceksin onu ben de çözemedim
ben kartalda oturuyorum bana gelmedi heralde benim yerime size göndermişler. Aynı foruma üye olduğumuzu düşünüp gerek duymamışlar😂😂😂
üstteki bu sene alttaki geçen sene bugün
arabayı çalmışlar
merhaba Perseid meteor yağmurunu küçük kızıma izletmek istiyorum İstanbul da en iyi nereden izlenir birde hava kapalı olduğundan İstanbul dan izlenebilecekmi gerekirse etraftaki şehirlere bile gidebiliriz yeterki kızımla güzelce izleyip unutmayacağı bir anısı olsun istiyorum
Dolu var mı dolu araba için
Çarşamba günü okul Büyükada'ya piknik düzenleyecek sizce çocuklar ne yapar o yağmurda
hiç bitmese keşke
Ortaöğretim demek ortaokul ve lise demektir
ilkokul ve ortaokul ilköğretim
lise ortaöğretimdir 4+4+4 sisteminde
23 Nisanda ilkokul ve ortaokul yani ilköğretim tatil yapar
40 yaşına geldim okulların tatil olmasına hala çok seviniyorum öğretmen olduğum için galiba
https://www.uludaginfo.com/kameralar/uludag-canli-kameralar
oo pistler açık güzel
Yalnız şuan uludağ YI KI LI YOR
öyle böyle yıkılmıyor 2 dakikada kardan adam oluyorsun
videoya çok büyük diyor
göz gözü görmüyor çok özlemişim...
sen gelmezsen ben sana gelirim... Uludağ..
ilk sistemimizi bekliyorum
Değişecek kardeşim, 7 ay kaldı.
çok manidar🤭
Yarın sabaha işaret ediyor WRF.
yarın kursta veli toplantısı yapacağız kadıköyde bi sıkıntı olurmu saat 11.00 ile 15.00 arası
geçmiş olsun
27 mart hava sıcaklığı ne olur? dışarıda çocukların doğum günü partisi var iptal edecek kadar soğuk olur mu?
saat kaçta başlıyor
kimikerine göre Vorteks kimilerine göre Tırteks, bizim konuma göre Tırteks 1 saat kar yağışı aldık ama olsun yinede kar topu oynadık bunada şükür /scatisma2::341
AVMlerden çıkın hemen napıyorsunuz??
Allah rızası için acaba Kartal a gelecek mi? gelirse yaklaşık kaç saat sürer gelmesi