Saygı değer hocam belki yanlış yerden sana ulaştım ama rize için senin tahminini merak ediyorum saygılar.

15-21 Ocak Sert Soğuklar ve Kar
-
-
Saygı değer hocam belki yanlış yerden sana ulaştım ama rize için senin tahminini merak ediyorum saygılar.
Yok doğru yer, buradan sorun zaten sistemle alakalı soruları. Pazartesi sulu kar, salı ve çarşamba sulu kar/kar görülecek.
-
Pazartesi ve Salı yeterli soğuma olmasına rağmen (İstanbul özelinde) gfs'de kar yağışı olmamasını (veya çok az görünmesini) neye bağlıyorsunuz? Teşekkürler.
-
DEK tahmini güncellenmiştir.
-
Pazartesi ve Salı yeterli soğuma olmasına rağmen (İstanbul özelinde) gfs'de kar yağışı olmamasını (veya çok az görünmesini) neye bağlıyorsunuz? Teşekkürler.
Pazartesi günü boğaz hattı ve Anadolu Yakasında deniz etkisi kar var açıkçası. Akşam saatlerinden sonra deniz etkisi kar yağışı için uygun şartlar bitiyor. 700 mb nemliliği doğuya kayıyor.
-
-
StormChasers35 Hocam iyi geceler diliyorum öncelikli olarak. Gecenin bu saatinde hepinizde büyük bir stres var heyecan var beklenti var. Güncellenen tahmininiz ile ilgili olarak Bursa ve Yalova arasında kalan bölge için düşünceleriniz nelerdir? Orhangazi'de yaşıyorum. İznik gölüne kıyısı olan bir ilçe. Bu bölge deklerden ne kadar etkilenir?
Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim
İyi çalışmalar
-
Hocam, Ordu merkez için yorumunuzu alabilirmiyim
-
Storm Chaser öncelikle bu sistemin ilk kıvılcımlarını siz gördünüz sizi tebrik ediyorum lakin trakya malumunuz birqz şanssız ama yinede yılın ilk karını gördük çok şükür arabaların üstünde çatılarda falan trakyayıda etkileyecek sistem varmı önümüzdeki süreçte şimdiden teşekkürler iyi formlar
-
hocam selamlar öncelikle.doğru yer mi burası bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bu sistemden sonra ay sonunu işaret etmiştiniz.malum istanbulda güney kesimler hiç tatmin edici yağış alamadı.ocak sonu için bir bilgilendirme gelecek mi?
-
StormChasers35 Hocam iyi geceler diliyorum öncelikli olarak. Gecenin bu saatinde hepinizde büyük bir stres var heyecan var beklenti var. Güncellenen tahmininiz ile ilgili olarak Bursa ve Yalova arasında kalan bölge için düşünceleriniz nelerdir? Orhangazi'de yaşıyorum. İznik gölüne kıyısı olan bir ilçe. Bu bölge deklerden ne kadar etkilenir?
Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim
İyi çalışmalar
Hadi gozunuzaydin muazzam bir kar aldınız
-
-
cok ilginc yalova merkezelde 3 4 cm kar aldi.
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Geç Kış , Mart Balyozu İhtimali 2.9k
- Cold.EFso
-
- Replies
- 2.9k
- Views
- 222k
2.9k
-
-
-
-
Yaşadığınız Ekstrem Sıcaklıkları Paylaşın 76
- Cold.EFso
-
- Replies
- 76
- Views
- 2.6k
76
-
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Şubat 2021) 5.6k
- Samet
-
- Replies
- 5.6k
- Views
- 1.2M
5.6k
-
-
-
-
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar 8.2k
- Samet
-
- Replies
- 8.2k
- Views
- 405k
8.2k
-
-
-
-
Ankara Özel Raporlar - Yorumlar 2.2k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 2.2k
- Views
- 167k
2.2k
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 258
- Samet
-
- Replies
- 258
- Views
- 24k
258
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 65
- Interstellar
-
- Replies
- 65
- Views
- 2.6k
65
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 13 (27.02.2021) Genel Yorumlama 22
- Samet
-
- Replies
- 22
- Views
- 865
22
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 13 (27.02.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 334
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 258
- Samet