29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.


    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.


    Ne mutlu Türküm diyene!

    :flag_Turkey::flag_Turkey::flag_Turkey::flag_Turkey::flag_Turkey::flag_Turkey::flag_Turkey::flag_Turkey:

    208e1a22bcc.jpg

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Başta Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız için canını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimize en içten sevgi ve minnetle

  • İşte en değerli ve anlamlı gün 29 Ekim’dir. En değerli ve anlamlı kelime ise Cumhuriyet’tir. Sıkı sıkıya tutmalıyız onu, asla vazgeçmemeliyiz. Çünkü o Cumhuriyet kelimesi içerisinde bir milletin yeniden doğuşunu barındırır. Var olmanın mücadelesini ve en önemlisi Hürriyetin o tılsımlı ihtişamını yansıtır. Onu kaybetmemeliyiz. Eğer kaybedersek unutmayın kazanacak bir şeyimiz kalmaz. Esaretin kabulü olur. Benim bildiğim Türk Milleti de esareti hiçbir zaman kabul etmemiştir ve ona mahkum etmeye çalışanları ezmiş geçmiştir. Çünkü Hürriyet vazgeçilmez olandır. Türk Milleti ise işte bu vazgeçilmez olana aşıktır.

    Bugün cumhuriyetimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız. Gericiliğe karşı, karanlığa karşı aydınlığın neferlerine selam olsun.

    Bu anlayışla Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım. 🇹🇷

  • "Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır"


    97 kocaman yıl geçmiş esaretten kurulup bağımsız bir Ülke olmamızdan. Cumhuriyetimizin 100. yılına sadece 3 yılımız kaldı. Her zamankinden daha güçlü ve daha dirayetli bir şekilde Cumhuriyetimizi ve varlığımızı korumaya inancımız tam.


    Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatanın korunmasında canını kanını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Bizim bizden başka dostumuz yok son yıllarda bunu çokça yaşar olduk. 29 ekim gibi önemli günler birlik dirlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmelidir. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu ve mutlu olsun!

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Sıkı sıkıya sahip çikacak, gözümüzden sakınacak, üstüne titreyecek ve ölümüne savunacagiz. And olsun.

    29 Ekim 1923....🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    97. Yılımız kutlu olsun.

    Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını minnetle yad ediyorum. Mekanları cennet olsun. Varol Türkiye'm !!!