Konu Dışı [Genel Sohbet]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index/kartepe-otel/9 Kartepeye bak kuyruk var ahahahahahha.
kapanmış hala yağıyor mübarek
-
kapanmış hala yağıyor mübarek
Herkes kendini Kartepeye atmış belli.
-
Ekonomi ve Para Yönetimi derside lise müfredatına eklenmeli. Hem gelecekte kriz yönetiminde daha doğru davranabilmek ve böyle krizler yaşamamak için hem de dolandırılmaya da çok müsait insanımız.
-
Ekonomi ve Para Yönetimi derside lise müfredatına eklenmeli. Hem gelecekte kriz yönetiminde daha doğru davranabilmek ve böyle krizler yaşamamak için hem de dolandırılmaya da çok müsait insanımız.
bence psikoloji dersi de eklenmeli her şeyin temeli bu ve dünyada en önemli olduğunu düşündüğüm şeylerden biri
-
-
Yakında gitmelerini isteyen Türkler varsa sinir kapısı orda kendileri gidebilir derse şaşırmam.
-
-
Haber Report on Twitter“Uğur Şahin: “Yeni bir dalga kapıda. Sonbaharda yeniden maske takmaya başlayabiliriz.””twitter.com
-
nasıl hf puan kazanabilirim arkadaşlar
-
Yav dostlar niye gülücük atıyorsunuz,en azindan diğerlerini gönderebilirim diye anladim ben...Bir de muhalefet iktidar olabilirse tabiki kendisini iktidara taşıyan secmenin istediğini yapacak bundan daha doğal ne olabilir
-
-
Derbi de berabere bitti. Allah bereket versin.
-
-
kadıköy bize deplasman değil
-
Evet hafta sonunun sonuna geldik yarın pazartesi hafta içi olmasından artık korku duyuyorum paramizin erimesine artık tahammülüm kalmadı eminim ki herkes öyle dusunuyordur umarım bu zor günlerin sonu gelir Allah yardımcımız olsun...
-
Evet hafta sonunun sonuna geldik yarın pazartesi hafta içi olmasından artık korku duyuyorum paramizin erimesine artık tahammülüm kalmadı eminim ki herkes öyle dusunuyordur umarım bu zor günlerin sonu gelir Allah yardımcımız olsun...
Döviz alım satımına %18 KDV geliyor diye bir haber duydum. Söylentisi bile yeter. Yarından itibaren döviz satışları başlar
-
Hocam kesinlikle haklısınız.
Ekonomi dersi seçmeli de olmamalı.
Ana ders olmalı,
Olmalı ki , yıllar sonra akla ve bilime ters icat model ile ,bir ekonominin batışına zemin hazırlanmamalı.
Gerçi bence ortada bir model de yok ama , model dendiği için böyle yazdım
-
Döviz alım satımına %18 KDV geliyor diye bir haber duydum. Söylentisi bile yeter. Yarından itibaren döviz satışları başlar
Satışa da gelirse niye satsın ki millet
-
Bu tür şeyler insanları korkutur ve sonuçları çok ağır olur. İnsanlar bankalardan parasını çekmeye başlarsa asıl kriz ne demekmiş anlarız.
-