Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arkadaslar birşey soracagim birkaç gündür mobil veri sıkıntısı yaşıyorum internet açılmıyor sizde de bu sikinti var mı hattim Turk Telekom teşekkürler?

  • Kısır tartışmalar için mi geri getirelim? Birisi aşı ister öbürü istemez. Birisi türlü türlü komplo teorisi bulup konuya atar öbürü tam tersini yapar. Covid 19 virüsünden kurtulma yöntemi bizim sitede yok.

    Açıkçası forumdaki herkesin bilinçli olduğunu düşünüyordum çünkü ilk başlarda böyle aşı karşıtları yoktu forumda. Ancak son zamanlarda gayribilimsel argümanlarla yazanlar olmaya başladı ve bu da ayrışmalara, tartışmalara yol açtı.

    Bence kapatılması yerinde oldu ancak forumda bu tür şeylere hemen inananları görmek hayalkırıklığı.

  • Storm Chaser hocam,foruma suç bulmak çok da mantıklı değil, dışarıda o kadar çok bilgili ve donanımlı olup da bu aşı ve hastalık sürecine karşı olan insan var ki öyle,her akşam tablodaki rakamlar da insanlara bir telkin de bulunmuyor,haliyle bu tartışmalar uzar gider umarım kimsenin başına musallat olmaz hastalık

  • Bu sabah İstanbul'da inanılmaz bir trafik vardı. Kayaşehir'den Bahçeşehir'e 25 dk'lık yolu tam 2 saat 10 dk'da gittim. Allah nasip etse de kurtulsak bu şehirden.

    yurt dışı ise gideceğin yer bilmem ama Bursa ya bir gelsene trafik gör:):)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bu sabah İstanbul'da inanılmaz bir trafik vardı. Kayaşehir'den Bahçeşehir'e 25 dk'lık yolu tam 2 saat 10 dk'da gittim. Allah nasip etse de kurtulsak bu şehirden.

    İstanbul 16 milyonu kaldıramıyor en fazla 7-8 milyon olması lazım şimdi okullar da açıldı servis, otobüs ve minibüs derken yürüyerek gitmek daha az mesafeye geliyor ben okula otobüsle 20dk da gidiyorum bir de otobüsü beklemesi falan desen 35-40dk oluyor direkt yürüyerek gidince max 35 dk'ya gidiyorum

  • Bugün okulda bir öğretmen arkadaşım bana en iyi hava durumunun havaforum Twitter sayfası olduğunu bundan haberim olup olmadığını sordu :hfyeni (25):

    oo hocam havanı atarsın :) amacımız zaten tamda bu, güvenilir ve iyi bir sayfa olduğumuzu herkesin bilmesini sağlamak..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • İstanbul 16 milyonu kaldıramıyor en fazla 7-8 milyon olması lazım şimdi okullar da açıldı servis, otobüs ve minibüs derken yürüyerek gitmek daha az mesafeye geliyor ben okula otobüsle 20dk da gidiyorum bir de otobüsü beklemesi falan desen 35-40dk oluyor direkt yürüyerek gidince max 35 dk'ya gidiyorum

    Yol koşulları uygun ise, bakın burası çok önemli, ev ile okul arasındaki yolda yogun arac trafigi vs yok ise bahsettiginiz mesafeyi yorulup terlemeden 10-15 dakikada alirsiniz.

  • Yol koşulları uygun ise, bakın burası çok önemli, ev ile okul arasındaki yolda yogun arac trafigi vs yok ise bahsettiginiz mesafeyi yorulup terlemeden 10-15 dakikada alirsiniz.

    Evet aslında 15dk'ya kolayca gidilebiliyor fakat çok yol girişi olduğu için bayağı bekliyorum araba geçsin falan diye bir de kaldırımlar çok dar eğer geniş kaldırım olsaydı giderdim ama bu sebeplerden dolayı uzuyor

  • yurt dışı ise gideceğin yer bilmem ama Bursa ya bir gelsene trafik gör:):)

    Bursa'nın da trafiği meşhur :hfyeni (18): ordaki trafik de sanırım yoğunluktan ziyade tamamen yanlış yapılaşmadan kaynaklanıyor. Gitmek istediğim yer tabii ki yurtdışı ama olmazsa Çanakkale vs de olabilir :hfyeni (18):

  • yurt dışı ise gideceğin yer bilmem ama Bursa ya bir gelsene trafik gör:):)

    Bursa trafiği İstanbul'dan beter iki ilde de yaşamış biri olarak söylüyorum. İstanbul'da bir sürü alternatif yol var kaçmak adına. Bursa'da bu imkansız. Ankara-İzmir yoluna bir girersen hep dümdüz sağdan soldan kaçış yolu sıfır tıkanıp kalıyorsun. Keza çevre yolu aynı şekil. Özellikle acemler'in orayı yanlış düzenlemeler ile daha da sıkıştırdılar. 3-3.5m nüfusu kaldıramıyoruz yazık.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Northern Lights aynen oyle sehirde boydan boya gecen bir tek ankara izmir yolu olunca gunun her saatinde trafik var, su pandemi olmasa arabayla filan gitmem ise, tren mis gibi:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN