Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • ABD Konsolosluğu geçen hafta Cuma günü Türkiye'de terör saldırısı olabileceğine dair güçlü istihbaratlarımız var deyip vizeleri durdurma kararı almıştı.

    Böyle bir istihbarat (ki umarım asılsızdır) elbette ki MİT tarafından da alınmıştır, ama niçin paylaşılmadı? Neyse ki hedeflerine ulaşamamışlar ve can kaybı yaşanmamış.

  • Hewaller uçmaya bayılıyor, kendileri uçmasa biz destek veriyoruz.. Bu arada adı üstünde istihbarat, sağa sola basına haber verilmez gerekli merciler uyarılır aramalar sıklaştırılır ki farkındaysanız kontrol noktasında oluyor olay.. Çok şükür ki can kaybımız yok..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN


  • Dikkatli olmak lazım Allah korusun. Geçmiş yıllarda bursa'da bu olayı yaşadım. O gün ulucami'nin yanında gerçekleşti ve Allah korudu. Şükürler olsun ölüm veya ağır yaralanma olmamıştı. Geçici sağırlık yaşamıştık. Bu dönem istihbarat ve İçişlerine çok iş düşüyor. Üstlerinden geleceklerine eminim Allah'ın izniyle.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hatay Valisi İskenderun'da etkisiz hale getirilen 2 teröristin Suriye'den Türkiye'ye paramotor ile geldiklerini açıkladı.


    Bu haber lütfen zaytung haberi olsun. Tehlike önlendiği için çok mutluyum ama bu şekilde bir sınır geçişi beni çok üzer ve zaafiyet olduğunu gösterir. Üstelik ilk yazılan mesajlarda sınır kontrol noktasından geçişlerinden şüphelenip takip edildiler denmişti. Hangisi doğru?

  • Haber doğruymuş. 4 tane terörist ikişer gruplar halinde paramotor ile Suriye'den Hatay'a geçiş yapmışlar. Burada bir güvenlik zaafiyeti tabi var. Ama teröristlerin imha edilmesi çok iyi oldu. O bomba büyük bir şehirde, kalabalık içinde patlatılabilirdi. Anlamadığım şu. Bunlar paramotor ile Türkiye'ye gelmiş ama Duster 31 plaka araç var nereden bulmuşlar ki? Birde vali amanos dağlarında teror örgütü kalmamıştır dedi. Son 2 tane mi terörist varmış imha olmuş o kısmı anlamadım. Ama güvenlik güçleri büyük tebriği hakediyor bu gece.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bu haber lütfen zaytung haberi olsun. Tehlike önlendiği için çok mutluyum ama bu şekilde bir sınır geçişi beni çok üzer ve zaafiyet olduğunu gösterir. Üstelik ilk yazılan mesajlarda sınır kontrol noktasından geçişlerinden şüphelenip takip edildiler denmişti. Hangisi doğru?

    Tam açıklama şu şekilde.


    Hatay Valisi Doğan:

    İstihbarat birimlerimizin çalışması sonucu 4 kişilik grubun geçen hafta paramotor ile Münbiç'ten kalkıp Amanos'a indiğini tespit ettik. 19 Ekim'de yakaladık ikisini. Diğer kalan ikisi bugün saldırı düzenleyen teröristlerdir.

  • Bazen bazı şeyler bırakılır ki yuvası nedir işleri nedir kimdir ülke içinde kimlerle bağlantısı vardır. Ülke sınırlarında siz deyin zaafiyet ben diyeyim devlet..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Dediğim gibi çok sevindim bu önleyici faaliyete ama bu sınır zaafiyeti de canımı sıktı. Fease


    Toplum olarak daralmıştık sorumlular yakalanacak ,adalet karşısında hesap verecekler açıklamalarından . Son yıllarada istihbarat alanında çok yol alındı. Bugünlerde meyvelerini topluyoruz.


    Ben beşiktaş saldırısı olduğunda emirgan’daydım. Sesi oradan duydum ne olduğunu anlamadım. Her taraftan ambulans sesleri gelmeye başlayınca ,internetten öğrenmiştim. Evet o günlerden ,bugünlere.


    Konusu açılmışken saldırıda hayatını kaybeden çoğu polis ,tüm vatandaşların ruhu şad olsun. Allah böyle acılar yaşatmasın inşaallah

  • Tam açıklama şu şekilde.


    Hatay Valisi Doğan:

    İstihbarat birimlerimizin çalışması sonucu 4 kişilik grubun geçen hafta paramotor ile Münbiç'ten kalkıp Amanos'a indiğini tespit ettik. 19 Ekim'de yakaladık ikisini. Diğer kalan ikisi bugün saldırı düzenleyen teröristlerdir.

    Benim bu ifadelerden anladığım Paramotor geçiş sırasında tespit edilmiş lakin demekki hemen vurulamamış. Gece uçtukları söyleniyor. İndiği civara gidilip ikisi yakalanmış. Diğerleri kaçmış.

    Einmal editiert, zuletzt von snowstorm81 ()