Bafra rakım 100 çok güzel yağıyor sürpriz oldu bu kadar erken beklemiyodum mahsallah

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Diyagram bile kendini belli ediyor hava soğuduğu gibi yağış kesiyor az bir ısınmada sonra tekrar başlıyor sonra yine soğuyor ve yağış yine kesiyor kafayı yememek elde değil
Samsun daha ne bekliyorsun ki. İstanbul kar Ve soğuk çakışması anlamında Samsun’a soldan 5 çeker.
-
Giresun Doğusu için bir alabilir miyim
-
Kavak'ta bile yağmur yağıyor
-
Rize/Ardeşen kar beklentisi az, kafa rahat mis😬. Samsun, Ordu ve Giresun’da sahilde yaşayan arkadaşlara allah sabır versin😊
-
Amasyada yağmur yağıyor yoğun kar ikonu vermişti mgm
-
Kavak'ta bile yağmur yağıyor
Soğuk mu ulaşmadı henüz acaba? Bafra-Sinop yolu üzerinde sulu kar ve zaman zaman net kar taneleri düşüyor.
-
Soğuk mu ulaşmadı henüz acaba? Bafra-Sinop yolu üzerinde sulu kar ve zaman zaman net kar taneleri düşüyor.
Heralde öyle oldu 600 rakımdan aşağıya kar inmemiş hiç önceki sistemden kalanlar var.
-
Şuan Ladikden geçiyorum şuan karla karışık yağmur çok ilginç
-
Heralde öyle oldu 600 rakımdan aşağıya kar inmemiş hiç önceki sistemden kalanlar var.
Bafra iç kesimlere kafa tutuyor şimdilk😀
-
Ladik 3 derece bafra 0. 6😂😂
-
Çakallı 600 rakım buralar bembeyaz acayip yağıyor hem de sahile yaklaştıkça hava soğuyor
Kavak Türk Bayrağı'na çıkarken dağlar var ya henüz oraya aşamamış soğuk
-
Gerze sahil sulu kar başladı.Devam.
-
Tokat ne alemde Altan Alperen
Dostum herhangi bir hareket yok. Birazdan kar yağışı başlayacak öğlen yagmura dönecek sonra tekrar kar. Bir sessizlik var sanırım fırtına öncesi sessizlik
-
Üstadlar, ocak sonu şubat başına gfs ikidir iyi çıkmıyor, tedirgin oluyorum, murpy kanunları mı oluşacak yoksa 3-5güne belli eder kendini sanıyorum, yakın zamanda açıklama gelecek mi
-
Elekci yokuşunun başında kar yağarken 1 dk aşağıda kky var
-
Çakallı 600 rakım buralar bembeyaz acayip yağıyor hem de sahile yaklaştıkça hava soğuyor
Kavak Türk Bayrağı'na çıkarken dağlar var ya henüz oraya aşamamış soğuk
Seni takip ediyorum herhalde kardeşim bende kavaktayim Samsun'a doğru geliyorum :)--
-
Samsun diyagram baya bozdu yükselme var kafamız rahat bir sistem alamıyoruz ya
-
Samsun merkez 17.00 ı beklesin yağmazsa beni bulsun
-
Elekci yokuşunun başında kar yağarken 1 dk aşağıda kky var
Bafralı 96h kar haritasi atabilcek misin ecmwf. Kimse atmiyor herkes kendi bolgesinde balkonunda kar kovalamakla meşgul 😂
-