Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
18 19 da 100 m kar görurmu
-
18 19 da 100 m kar görurmu
Son güncelleme gibi gelirse sahil bile ihya olur
-
-
hayalimin gerçekleşmesine az kaldı ilk söylediğimdede 1/2 gün ileri geri olur demiştim DoquKaradeniz28 tayfun hocam bu sefer ben kazanacağım🤣🤣 daha erken ama umudum devam ediyor
-
hayalimin gerçekleşmesine az kaldı ilk söylediğimdede 1/2 gün ileri geri olur demiştim DoquKaradeniz28 tayfun hocam bu sefer ben kazanacağım🤣🤣 daha erken ama umudum devam ediyor
Tutmazsa yeniden deneyeceksin hocam. Neye göre tahmin yaptıysan, o yöntem ve gereçleri kullanma tarzını değiştireceksin. Kendini irdeleyeceksin, eleştireceksin, ama hani şöyle olur diyordun, olmadı diyenleri de es geçeceksin.
Ama tahmin etmekten asla vazgeçmeyeksin. Bu işin sırrı bu abi.
-
GFS öğlen ki kışımızı yine yaza çevirdi
-
Yuh Grönland blokajına koştu resmen
-
Hatalı güncelleme diyip kendimi avutuyorum gece farklı gelecek
-
GFS in meşhur çaycı saati düzenli olarak akşam güncellemeleri hep farklı geliyor sabah yine kişi getirir
-
Hatalı güncelleme diyip kendimi avutuyorum gece farklı gelecek
Zaten öyle. Dehşet bir algoritma hatası yaptı. Avrupa'dan Sibirya'ya tüm kuzeyimizde 3 ayrı yükseği birleştirdi 120 saatten sonra. İki yükseğin arasında her zaman ab oluşum şartları vardır. Yüksek basınç saat yönünde döner.
Birbirine yaklaşan iki yükseğin yakınlaşma noktasında dönüşleri gereği doğuda güneyden kuzeye, batıda kuzeyden güneye akım vardır. Bu da bir AB'nin saatin tersi yönünde dönüşü anlamına gelir. İki yüksek basınç, aralarında mutlaka bir tepki alçağı oluşturur.
-
Gfs 120 saatten sonra dikkate değer değil. Sadece 120 den sonra kötü çıktı verirse gerçekleşme oranı %60.
-
Dönek gfs gece farklı bir gelir
-
Tutmazsa yeniden deneyeceksin hocam. Neye göre tahmin yaptıysan, o yöntem ve gereçleri kullanma tarzını değiştireceksin. Kendini irdeleyeceksin, eleştireceksin, ama hani şöyle olur diyordun, olmadı diyenleri de es geçeceksin.
Ama tahmin etmekten asla vazgeçmeyeksin. Bu işin sırrı bu abi.
Emin ol aynı sizin gibi düşünüyorum size attığım özel mesajdada belirtmiştim sadece kendimi sınava sokuyorum kendimi sınava sokarken işin içerisine birazda eğlence katmak amacım maalesef iş fazla fırsat vermiyor ama mümkün oldukça eskileri inceleyip hem buradaki hocalarımınız yazdıklarını hemde internet üzerinden birşeyler bulup okumaya çalışıyorum dedimya kendimi yeterli görmüyorum sadece eğlencede katarak ne durumda olduğumun peşine düştüm
Tabi bunları yazdım ama hocam bu sefer ben kazanacağım unutma🤣🤣🤣
-
15 ocaktan sonra Afrika atağı bekliyorum benim için kış bitmiştir(!)
-
Artık birşeyler yağmalı yağmur kar farketmeksizin
-
aslında 10 11 ocağa kadar model bakmak saçma gibi gözüküyor ama heyecan işte
-
Modeller bu akşam lahana çorbası.
-
bir sorum olacak burası daha tanıdık diye soruyorum benim diğer hesabıma geçmek istiyorum epostasını biliyorum ama şifresini bilmiyorum ne yapmalıyım ?
-
diğer hesabıma şifre kayıp başvurusu yaptım hayırlısı adım : okanmeteo
bir sorum olacak burası daha tanıdık diye soruyorum benim diğer hesabıma geçmek istiyorum epostasını biliyorum ama şifresini bilmiyorum ne yapmalıyım ?
-