🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • bu surecte yunanistana helal olsun..su ana kadar gayet iyi gidiyorlar. ortalamaya gore hatta kimsenin konustugu bile yok.

  • Aynen katılıyorum. bu iş aşı çııkmadan bitmez. sadece bizde vaka sayısının bitmesi yeterli değil. O yüzden aşı çıkana kadar bütün milletler ya sürü bağışıklığı kazanacaklar yada aşıya kadar olabildiğince tedbirle yoğum bakım işini azaltacaklar. Aşı yoksa dünya eski düzenine giremez

  • Daha önce de konuştuk sıcaklık işini, virüs ekvator kuşağında olan ülkelerde de yayılıyor sıcaklık virüsün kökünü kazıyacak değil düşünce, sadece ortamda misal 2 saat kalıyorsa soğukta sıcak ve kurak havada 30 dk kalacak bulaşı riskini düşerecek, diğer yandan insanların bünyeside sıcak havada biraz daha sağlıklı olacağı için daha kuvvetli savaşacak temenni bu yönde. Kısa vadede 2 çözüm var bir virüs mutasyon geçirecek sars ve mersteki gibi kendi kendine sönecek ki buda süre alır ya da 2 gün önce haberi çıkan avustralya da ki gibi bir ilaç çıkacak (insan üstündeki dozajı ayarlanmadı daha lab ortamında 48 saatte virüsü öldürüyor, baskılamıyor bakın direk öldürüyor.Fda onaylı hayvanlardaki uyuz için kullanılmış bugüne kadar) başka önlemenin yolu kısa vadede yok.

  • Bu virüsün çözümü ilaçtır aşı değil, aşı bulunana kadar zaten infekte sayısı alıp başını yürüyecek, ancak yakın zamanda bulunacak bir ilaç korkulan hastalığı tıpkı domuz gribinde olduğu gibi normal bir hastalığa çevirebilir..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Türkiye için önemli uyarı: Yükseliş İtalya’dan daha sert!

    “Virüsün yayılmasını engellemeyezsek tsunami iki hafta sonra çok sert bir şekilde bize çarpabilir"


    http://www.patronlardunyasi.co…alya-dan-daha-sert/234053

    Hiç inandırıcı değil hele ki tam 8000 km den bi doktorun yorumu boş oradan konuşmasın gelsin görsün

  • Türkiye için önemli uyarı: Yükseliş İtalya’dan daha sert!

    “Virüsün yayılmasını engellemeyezsek tsunami iki hafta sonra çok sert bir şekilde bize çarpabilir"


    http://www.patronlardunyasi.co…alya-dan-daha-sert/234053

    4-5 gün öncede birileri yine aynı şeyi diyordu. Yok 1 haftayok 8-10 gün diye diye Nisanı ortalıyacağız ve halada diğer çoğu ülkeye göre kötünün iyisi durumundayız bide twitterda tag açmışlar ülkesini kötüleyenmi olsun ne ararsan var heleki belli bi IQ seviyesi düşük kendini kaybetmişler var İtalyadan kötü olmamızı resmen bilerek istiyor..

  • 4-5 gün öncede birileri yine aynı şeyi diyordu. Yok 1 haftayok 8-10 gün diye diye Nisanı ortalıyacağız ve halada diğer çoğu ülkeye göre kötünün iyisi durumundayız bide twitterda tag açmışlar ülkesini kötüleyenmi olsun ne ararsan var heleki belli bi IQ seviyesi düşük kendini kaybetmişler var İtalyadan kötü olmamızı resmen bilerek istiyor..

    Aslında adam bizimde dediklerimizi habere anlatmış gibi ama İtalya dan vaka sayısı olarak da kötüyüz maalesef ki gerçek bu. İtalya nın yaptığı test sayısını da görebilsek keşke bir yerden

    2 Mal editiert, zuletzt von Soykan T. ()

  • Hiç inandırıcı değil hele ki tam 8000 km den bi doktorun yorumu boş oradan konuşmasın gelsin görsün

    Amerika'da öğrenim gören bir prof.dr'un yorumuna boş konuşuyor demek ne kadar doğrudur bilinmez...Katılmayabilirsiniz ancak ben dahil forumdaki çoğu kişiden daha bilgili bir insan olduğunu düsünüyorum en azından saygı duyulmalı..