🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Herkes kendi olağanüstü nu kendisi evden çıkmayarak verebilir. İlla bir karara gerek yok diyor. Bu nasıl bir akıl tutulması yav nasıl bir mantık... Aynı şey mi arkadaş ?

    Bende buna takıldım kaldım ya işveren işe gel dediği sürece, ekonomik bir güvence olmadığı sürece insanlar nasıl karantinaya alacaklar kendilerini?

  • Şimdi bu açıklamayı izleyenler bir cesaretlenip cesaretlenip yarın dışarda fırıldak gibi dolanacaklar. Ciddi manada sert uyarı önlem beklerken sanki bugüne kadar çok da başarılı bir süreç geçirdiğimiz, insanlarımızın çok da duyarlı davrandığını anlattı. Açıkçası ben önümüzdeki günler için artık çok daha fazla endişeleniyorum

  • Herkes kendi olağanüstü nu kendisi evden çıkmayarak verebilir demiş bakan ama işe giden var daha bunular ne yapsın.

  • Ölen 30 kişinin ikisi 50 ile 60 arası diğerleri ise 61 ile 91 yaş arası olmuş. İlerleyen günlerde yaş aralığı tedavi süreci hakkında geniş bilgilendirme olacak dedi sayın bakan.

  • Şu ana kadar bence en umut dolu bilgilendirme oldu.2 farklı ilaç tedavisi olması, solunum cihaz üretimine başlanılması,maske üreten 20 firma ile ilgili sözleşmeler yapılması,35.000 sağlık istihdamı ve personele yönelik iyileştirmeler önemli...Sadece sağlık çalışanlarından pozitif üzücü...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Bakanımız yorgun ve zihni karışık bir görüntü verdi, kamuoyunu idare etmeye yönelik, alelacele hazırlanmış bir konuşma oldu. edit: sorular vesilesiyle daha doyurucu hale geliyor elbette ki basın toplantısı

    Einmal editiert, zuletzt von Balkanlar ()

  • Ne duymak istiyorsunuz? Sıralayın da bakana mail atalım onları söylesin artık. Şu konuya girip iki faydalı bilgi göremez olduk herkes bakanından devletinden şikayetçi. Dün şeffaf değil bugün içi boş? Ne istiyorsunuz kaos mu çıkmalı?

  • Ic rahatlatan tarzda bir aciklama oldu. Sokaga cikma yasagi ekonomik cekinceler nedeniyle alinamiyor olabilir.


    Maalesef kanada baskaninin "siz isinizi ve faturalarinizi dusunmeyin biz variz" diyebilecegi kuvvette bir ekonomimiz yok.

  • evde kal tamam onu anladıkta bu ülkede kaçmilyon çalışan var o nasıl olacak onu anlayamadık tamam yaşlılara sokağa çıkma uygulaması getirildi fakat bu yaşlıların evlerinde işe giden çalışan yokmu bunu pilanlayanlar bunu hesaba katmıyorlarmı vs vs daha bunun gibi birçok şeyvar.uygulamalar biraz emrivaki olmuş.buarada bazıları sokağa çıkma yasağı getirilsin diyorlar lakin devlet böyle bir karar alırsa bunun altından kalkabilirmi orası meçhul.

  • Adam gibi şurda 1 hafta sokağa çıkma yasağı verilse.Hem pik noktası olmaz.Hemde böyle yarım yamalak bazı insanlar 1 ay çalışmazken dışarı çıkmıyoken çalışanlar her türlü maruz kalsın.Ayrıca işe gitmek zorunda olanlarında işleri berbat.Boşuna bu kadar yol gidiyoruz her gün.Bu bir zincirdir sonuçta.Kayışı kopuk motor misali kırank boşa dönüyor.