Uzun sureli Soguklar Geliyor

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Oglum demin sordu,bekledigin tahmin bu aksammi baba dedi,evet dedim,kim yapiyo dedi tahmini,semih adinda bir kardesim dedim,kar yagmassa oda uzuluyomu dedi,ve sonra kendi kendine tabi uzulur baba yoksa karin yagmasini niye arastirsinki dedi,oglum 9 yasinda.Lutfen biraz daha anlayis ve sevgi,emege saygi.Herkese iyi aksamlaruzays3271653126uzays3271653126uzays3271653126

  • Onlar begenmedikleri.bu foruma uye olup hoduk gibi elestrip yazmaya devam edecekler bizde bu çapsizlari her defasinda bulup kulaklarindan tutup disari atacagiz,sorun yok her sene bunlari yasiyoruz cunku hep buyuyoruz ve zirvedeyiz...

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bizim en büyük sıkıntımız beklentileri büyük tutmak oluyor sanırım. Her sene 87,2004 tarzı bir sistem bekliyor ve her defasında maalesef hüsrana uğruyoruz. Beklentileri en aza indirip buna göre duygu ve düşüncelerimizle tahmin işine girmek aslında en hayırlısı. Bu coğrafya da özellikle son yıllarda kış aylarının artık daha ılık geçtiği ve özellikle Şubat aylarının bahar tadında geçtiğini istemeyerek de olsa yaşıyoruz. Bu bağlamda birbirimize anlayış çerçevesinde bu gerçekleri inkâr etmeden sabırla yorumlarımıza devam edelim diyorum.

  • Yorumlara bakiyorum gercekten birsey anlamak icin lakin tahminci ve yorumlamaya kabiliyeti olan hocalardan cok sesi cikan pardon birsey bilmeden konusan kafa karistiran karalayan tipler ne yazik vaktinizi burda gecirmeyin gidin buz taneleri alin parkta oynayin.lutfen saygi hosgoru deneyim ve tecrubeleri okumak gormek istiyorum.

  • Şunu anlamanızı istiyorum bunu lütfen bilin bu sene hiç olmadığı kadar yoğun bir operasyon içerisinde millet teşkilatlanma var,birbiri arasında bağlantı var koordine var ne ararsan var.Bazı şeylere tanık oluyorsanız lütfen düşünelim arkadaşlar.Siz diğer yazarlarımıza bu kadar çok yüklenildiğini gördünüz mü?Amaç belli yıldırma yapmak

    Hocam Önceden Havaforum'a eleştirel bir öfke vardı, 'Tahminler bilimsel temele dayandırılmadan yapılıyor' deniyor ve bu düşmanlık öfkeden kaynaklandığı için öfke yatışınca düşmanlık geçiyordu. Son 2 senedir bilimsel verilerin en çok paylaşıldığı, Resmen bir üniversiteye döndüğü ve forum görüntü kalitesi de arttığı için Kıskançlık düşmanlığı başladı. İşte en büyük ve en tehlikeli olan Düşmanlık budur. Kardeşin bile kardeşi kuyuya attığı düşmanlık çeşididir. O yüzden bunlar bu saldırıları artırarak devam ettireceklerdir. Biz de dayanacağız. Bu sene kar hasreti ile birleşince ben de öfke patlamaları yaşadım. Tekrar özlediğimiz karları aldıkça; o mutluluk ve huzurla daha güçlü olacağız.

  • Semih hocaya yapılan saygısızlıklar çok yanlış. Semih Hocada sizin benim gibi bir insan ve o da yanılabilir. Kimse geleceği kusursuz bir şekilde öngöremez. Çok ağır eleştirilere maruz kalıyor. Bu kadarı adil değil. Ayrıca kış henüz bitmedi önümüzde koskoca bir Şubat ayı var. Ben İstanbul için Martı bile katıyorum. Ben İzmirde olmama rağmen hala umudumu kaybetmedim. Çünkü hocalarımız O sene Bu sene dedilerse bir bildikleri vardır diye düşünüyorum. Bu sene de işler kötü gitti şu ana kadar fakat bu sonrası için kötü gideceği anlamına gelmez. Belkide Efsane öncesi durgunluğu yaşıyoruz. Ayrıca metreler lafı gündeme geliyor devamlı. Semih Hoca size zorla buna inanın mı dedi inanmasaydınız o zaman.İnanıp inanmamak sizin tercihiniz. Ayrıca kış hala bitmedi siz neden kışı bitirdiniz ? Belki de Şubatta tekrar söylüyorum İstanbul bu sistemi alacak. Umarım tüm yurdumuz nasiplenir. Burada kimse geleceği bilemez arkadaşlar ama sistem olasılığı yüksek Hocalarımız, Üstatlarımız bekleyin derse ben beklerim.

  • Forum üzerine yapılan saldırıları def etmek için yapacağımız en güzel şey forumu her gün ziyaret etmektir arkadaşlar. Biz hala sabırla ve İNANÇLA bekliyoruz. Siz de bekleyin güzel günler yakındır.

  • Yola devamEfsane kardeş sıkıntı yok

    Armudu olan ağacı taşlarlar

    Bu gelmez başkası gelir

    O da gelmez diğeri gelir

    Sende bilirsin cama bakım bilgissyardaki

    İkonu değiştirmeyi tahmin olur bu onu bilmiyorum

    15 gün sonrası içim tahmin gerçekleşme ihtimali %5 sen bir ihtimali söyledin olmadı bilim böyle birşey kolay olsaydı

    Herkes yapardı.