Mobilden çok temiz cızz diye aldık😁😁
Posts by Hakan_y
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Güzel bir av oldu
-
Forumda yaşı 14 15 olan kardeşlerimiz baya mevcut. Fazla aldırış etmeyiniz.
Ve genelde tartışma çıkaranda onlar kar yağmayıp okullar tatil olmuyor diye asabi oluyorlar
-
Forumda nisan havası var bazı üyelerimiz çiçek açmış
Onlar hep var aralıkta başlarlar martta biterler
-
biraz fragman izleyelim 15 inden sonra film başlayacak inşallah.
-
beylikdüzü gökgürültüsü ve sağanak
-
Benim telefondaki hava durumu kky ve son gün hafif kar gösteriyor. Bir cacık yok yat uyu resmen diyor. Bizi mi koparıyor anlamadım ki?
Sen o telefonu çöpe at cihan biladerim
-
beylikdüzünde hafiften güzel bir esinti başladı üşütüyor biraz. Aksiyona az kaldı galiba.
-
daha düne kadar havada kar görmek için dua edenler bu gün sistem beğenmiyor çok enteresan milletiz vesselam.
-
şöyle güzel bir sistem alsak buraları bir şenlense. Sinir stresi sıkıntıyı atsak ne güzel olur. Yarabbi duy sesimizi şu şubatı hayırlı eyle bize.
-
marmara bölgesi kocaeli.
-
vay arkadaş siteye gıdım gıdım giriyoruz sistemi gıdım gıdım getiriyoruz ne çileymiş be😁😁
-
hf bizde nasıl bir bağımlılık yapmış telefonu kırıcaktım
-
çok geçmiş olsun hocam dualarımız seninle.
-
Değişmesi muhtemelen. Zaten mgm İstanbula ikon koymakta cimri.
Aynen ben 12 saatte bile değiştirdiklerine şahidim. Muhtemelen yine öyle birşey olucak çünkü modeller çok oynak
-
koltukları dik konuma getirin kemerleri bağlayın. Ben wildleo1907 ve Hava_Forum hocamızın cevaplarımdan bunu anlıyorum
-
Mgm 1 haftalık tahmini güncelledi. 24 e yağmur koymuş.
Mgm de modellerlerde kırk takla atar 24. Kadar
-
Tarihleri unutmayin.
Semih hoca yorumunu yaptı.
-
istanbul diyagramına takılmayın arkadaşlar. Orta vadede anî bir hamaga dönüşme ihtimali var. GFS çözümlemesini sistemin girişine 120h kalaya kadar ancak bitirecek. Çünkü AB ile ilgili kompleksiteyi çözmesi için sistemin
İnşallah hocam. Bari şu yarıyıl tatilinde çocuklarımızın yüzü gülsün.
-
şükür kavuşturana.