Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hayırlı sabahlar olsun. Bu lanet olası ÖSYM nin sistemine giremiyorum. Şifre mi unuttum. Güvenlik sorusunu doğru girdiğim halde kabul etmiyor. Var mı yol yordam bilen

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Hayırlı sabahlar olsun. Bu lanet olası ÖSYM nin sistemine giremiyorum. Şifre mi unuttum. Güvenlik sorusunu doğru girdiğim halde kabul etmiyor. Var mı yol yordam bilen

    ÖSYM başvuru merkezlerinden birine gidip şifrenizi değiştirebilirsiniz

  • ÖSYM başvuru merkezlerinden birine gidip şifrenizi değiştirebilirsiniz

    Hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim desem yalan olmaz. Güvenlik sorusu ilkokul öğretmeninin soyadı. Cevabı giriyorum Türkçe karakter kabul etmedi. Türkçe karakter girmeden denedim kabul etti

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim desem yalan olmaz. Güvenlik sorusu ilkokul öğretmeninin soyadı. Cevabı giriyorum Türkçe karakter kabul etmedi. Türkçe karakter girmeden denedim kabul etti

    Aynı şey internet şifremi değiştirirken benim başıma da gelmişti :D

  • Hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim desem yalan olmaz. Güvenlik sorusu ilkokul öğretmeninin soyadı. Cevabı giriyorum Türkçe karakter kabul etmedi. Türkçe karakter girmeden denedim kabul etti

    Ösym sistemine edevletten de giriş yapılabiliyor. Şifresini unutup oradan girenler var.

  • Srebrenitsa katliamının yıldönümü . Çok üzüntü verici bir hadise. Sırf müslüman ve türk oldukları için binlerce ana evladı , yakın tarihte ,herkes seyrederken ,soykırıma uğradı.


    her zaman dinler arası hoşgörüye , saygıya önem vermişimdir ama srebrenitsayı , günümüzün srebrenitsası ( uygur özerk bölgesi) düşündükçe kimseye saygım kalmıyor.


    Maalesef modern haçlı seferleri kılıçla ,mızrakla yapılandan daha acımasız.

    Uygur özerk bölgesi içinde , forum dahil tüm türkiye ye sitemim var. Göz göre asimilasyon uygulanıyor. Herkes sessiz . Devletimizde ,milletimizde.

    Srebrenitsa katliam değil bir soykırımdır hocam, sizinde böyle düşüncede olduğunuzu bildiğim için rahatlıkla düzeltmek istedim. Ben bir Makedon göçmeni ailenin üyesiyim, baba tarafı ve anne tarafı da Makedonya / Bitolalı. Göçmen olduğum için Boşnak göçmen ailelerle çok iç içe bir arada yaşadık ve o soykırımı yaşayan insanlarla birebir sohbet ettiğim için bu konunun yeterince insanlar içerisinde anlaşılmadığını düşünüyorum. Aslında soykırım kelimesi bile hafif kalacak şekilde olaylar mevcut, inşallah günün birinde herşey daha şeffaf bir şekilde gün yüzüne çıkar. Bu konunun daha şeffaf bir şekilde gün yüzüne çıkması için ülkemizin çok daha güçlü olması gerek. Sadece Bosna ile ilgili de değil, Yugoslavya yıkılırken Müslümanlara yapılan tüm işkenceler, katliamlar anlatılmalı. Ben forumda bulunan arkadaşlara bir örnek vermek isterim, büyük büyük dedem Akif ismi ( Allah gani gani rahmet eylesin ) Yugoslavya yıkıldıktan sonra köyde sözü geçen bir kişi olduğu için bazı Hristiyan askerler tarafından alıkonulmuş ve Müslüman kadınların peçe ve başörtülerini çıkarmasını söylemesini istemişler kendisi bunu kabul etmediği için günlerce işkenceye maruz kalmış ve saldıklarında kulaklarından kan gelerek şehit olmuş. Bu sadece bizim ailemiz içerisinde olan bir örnek, o coğrafyada olan Türk ve Müslüman her ailede böyle olaylara rastlanır. Bizim hala orda bir evimiz ve dedelerimin üzerine olan bir çok arazi mevcut fakat hiç birini geri dahi alamıyoruz, Kuzey Makedonya meclisinde olan bir Müslüman milletvekili ile görüşmeme rağmen kendisi dahi hiç bir şey yapamadı. O coğrafyada hala baskı sürüyor ve orda ki akrabalarımın tek güvencesi Türkiye. Bu ülke güçlü oldukça sadece o coğrafyada değil dünya üzerinde tüm Müslüman ve Türk kardeşlerimiz rahata erecektir. Ayrıca srebrenitsayı anarken büyük devlet adamı Aliya İzzet Begoviç'i anmamak olmaz ayrıca o günlerde ülkemiz sıkıntı içerisindeyken elimizde ne varsa ulaştırmak için cansipare çalışan Necmettin Erbakan'ı anmamakta olmaz. Allah hepsinden gani gani razı olsun çok yakın bir geçmişte böyle büyük insanların yaşaması ve bizlere yol göstermesi bizler için büyük şans.

    Forum arkadaşlarım kusura bakmasınlar 3-4 gündür yoğun olduğum için foruma giremedim bu yüzden şimdi yazılanları okuyunca bir kaç şey yazmak istedim. Herkese hayırlı haftalar dilerim.

  • Aynı şey internet şifremi değiştirirken benim başıma da gelmişti :D

    8 sene üzerine kpss ye gireyim dedim dünyanın günahına girdim. Eğer röportaj falan yaparlarsa öylesine girdim diyecem :) size de selam yollarım :)) (

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Srebrenitsa katliam değil bir soykırımdır hocam, sizinde böyle düşüncede olduğunuzu bildiğim için rahatlıkla düzeltmek istedim. Ben bir Makedon göçmeni ailenin üyesiyim, baba tarafı ve anne tarafı da Makedonya / Bitolalı. Göçmen olduğum için Boşnak göçmen ailelerle çok iç içe bir arada yaşadık ve o soykırımı yaşayan insanlarla birebir sohbet ettiğim için bu konunun yeterince insanlar içerisinde anlaşılmadığını düşünüyorum. Aslında soykırım kelimesi bile hafif kalacak şekilde olaylar mevcut, inşallah günün birinde herşey daha şeffaf bir şekilde gün yüzüne çıkar. Bu konunun daha şeffaf bir şekilde gün yüzüne çıkması için ülkemizin çok daha güçlü olması gerek. Sadece Bosna ile ilgili de değil, Yugoslavya yıkılırken Müslümanlara yapılan tüm işkenceler, katliamlar anlatılmalı. Ben forumda bulunan arkadaşlara bir örnek vermek isterim, büyük büyük dedem Akif ismi ( Allah gani gani rahmet eylesin ) Yugoslavya yıkıldıktan sonra köyde sözü geçen bir kişi olduğu için bazı Hristiyan askerler tarafından alıkonulmuş ve Müslüman kadınların peçe ve başörtülerini çıkarmasını söylemesini istemişler kendisi bunu kabul etmediği için günlerce işkenceye maruz kalmış ve saldıklarında kulaklarından kan gelerek şehit olmuş. Bu sadece bizim ailemiz içerisinde olan bir örnek, o coğrafyada olan Türk ve Müslüman her ailede böyle olaylara rastlanır. Bizim hala orda bir evimiz ve dedelerimin üzerine olan bir çok arazi mevcut fakat hiç birini geri dahi alamıyoruz, Kuzey Makedonya meclisinde olan bir Müslüman milletvekili ile görüşmeme rağmen kendisi dahi hiç bir şey yapamadı. O coğrafyada hala baskı sürüyor ve orda ki akrabalarımın tek güvencesi Türkiye. Bu ülke güçlü oldukça sadece o coğrafyada değil dünya üzerinde tüm Müslüman ve Türk kardeşlerimiz rahata erecektir. Ayrıca srebrenitsayı anarken büyük devlet adamı Aliya İzzet Begoviç'i anmamak olmaz ayrıca o günlerde ülkemiz sıkıntı içerisindeyken elimizde ne varsa ulaştırmak için cansipare çalışan Necmettin Erbakan'ı anmamakta olmaz. Allah hepsinden gani gani razı olsun çok yakın bir geçmişte böyle büyük insanların yaşaması ve bizlere yol göstermesi bizler için büyük şans.

    Forum arkadaşlarım kusura bakmasınlar 3-4 gündür yoğun olduğum için foruma giremedim bu yüzden şimdi yazılanları okuyunca bir kaç şey yazmak istedim. Herkese hayırlı haftalar dilerim.

    Büyük dedenize , aliya izzet begoviçe ,necmettin erbakana ve tüm şehitlere ,gani gani rahmet diliyorum . o zamanı yaşayan , o bölgede mücahit olarak görev yapan bir iş adamı ile tanışmıştım. refah partisinin , necmettin erbakanın ve dava arkadaşlarının ,balkanlarda gizlice yürüttüğü faaliyeleri anlatmıştı. bu bağlamda hepsini ruhu şad oldun.

  • Vay arkadaş İzmir de ekmek fiyatı 1.50 liraya çıkmış hemde 200 gram, hesaplayalim şimdi bir aile hergun 3 ekmek alsa ayda 135 lira yapar asgari ücretin %6 sı daha bunun kirası var,elektigi var,suyu var,yeme-icme masrafı var yani kisacasi varda var şimdi ekonomi ne kadar kotuymus beraber dusunelim buğday bile uretemiyoruz doğru düzgün nereye kadar böyle gider merak ediyorum!

  • Yahu ne garip ülkeyiz. Forumda ayasofyanın gişe gelirlerinin isviçre firması sicpa turkey e 2018 yılında ihale edildiğini kimse biliyor muydu? Üstelik sadece ayasofya değil 54 adet müze ve ören yeri.


    Üstelik biz ayasofya yı müze statüsünden çıkartıp cami yaptık ama 7 yıl daha parasını ödeyeceğiz, ve bu ayasofya 1. Ve 2. Köprüden daha fazla hasılat yapıyor.


    buradaki mevzu para değil. Mevzu , bir ülke bir değerini ,niye işletilmesi için ihaleye çıkartır . Hadi çıkardı diyelim ,yabancı firmaya mı verir?
    hiç aklım almıyor.


    Kaynak;https://halktv.com.tr/gundem/a…tte-oldugu-ortaya-429334h

    2 Mal editiert, zuletzt von karasah ()