Herkesin sevdiklerine korkusuzca sarıldığı bir yıl olur umarım, mutlu yıllar.
Beiträge von ilhan soğancı
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Herkese günaydın forumdaşlar
-
Nişanlım bu sene Gaziantep'e Biyoloji öğretmeni olarak atandı. Tedbirler çok ama çok yetersiz, öğrencileri okullara sokmuyorlar fakat öğretmenler her gün okula gidiyorlar. Her gün toplu taşıma kullanıyorlar ve yüz yüze eğitime geçerlerse öğretmenler üzerinden virüs bulaşmasını nasıl engelleyecekler bilemedim. Ne test yapılıyor ne tedbir alınıyor. Okulun müdürü online derslere okulda gireceksiniz diye diretiyor, Milli Eğitim Bakanlığı bu konuda serbestlik vermişken İnternet alt yapısının berbat olduğu okula öğretmenleri zorla getirmesini anlayamıyorum. Öğretmen arkadaşlar mevcuttur sanırım forumda, bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
-
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Çok ama çok sevindim. Bulunan rezervin küçümsendiğini filan okuyorum sosyal medyada, okuduklarıma inanamadım. Yurtdışına giden 100 milyar dolar civarı paranın ülkemizde kalması demek, bunu nasıl küçümsüyorlar anlayamıyorum. Daha nicelerini bulacağız inşallah.
-
Günaydın HF, hayırlı Cumalar herkese.
-
Çok şükür sonunda yağışa kavuştuk, ne kadar çok özlemişiz. Yaklaşık 45 dakikadır güzel bir yağış var maşallah.
-
Günaydın arkadaşlar, herkese güzel günler dilerim.
-
Günaydın arkadaşlar, herkese güzel günler dilerim.
-
Tebrikler, ömür boyu mutluluklar dilerim
-
Günaydın HF herkese hayırlı cumalar dilerim, kazançlarınız bereketli olsun.
-
Günaydın HF herkese hayırlı sabahlar bol kazançlar.
-
Herkese hayırlı ve güzel günler dilerim arkadaşlar. Yaklaşık 3 haftalık tatilimi sonlandırıp İstanbul'a geri döndüm. Dönmez olaydım deyip duruyorum kendime 😊
-
Güzel bir günden herkese selamlar, bayramın son gününü iyi değerlendirmek gerek. Bayram sonrası koşuşturmaya enerji depoluyorum 😄
-
Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar dilerim. Allah ibadetlerimizi kabul etsin.
-
Günaydın HF, herkese güzel günler dilerim.
-
Hayırlı sabahlar arkadaşlar, herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
-
Çok değişik bir gece yaşıyoruz Suriye'de olanlar, Azerbaycan'da olanlar, Twitter'da olanlar ve en son Van tarafında bir yolcu uçağı düştüğü söyleniyor oralarda yaşayan bilgisi olan var mı?
-
Srebrenitsa katliamının yıldönümü . Çok üzüntü verici bir hadise. Sırf müslüman ve türk oldukları için binlerce ana evladı , yakın tarihte ,herkes seyrederken ,soykırıma uğradı.
her zaman dinler arası hoşgörüye , saygıya önem vermişimdir ama srebrenitsayı , günümüzün srebrenitsası ( uygur özerk bölgesi) düşündükçe kimseye saygım kalmıyor.Maalesef modern haçlı seferleri kılıçla ,mızrakla yapılandan daha acımasız.
Uygur özerk bölgesi içinde , forum dahil tüm türkiye ye sitemim var. Göz göre asimilasyon uygulanıyor. Herkes sessiz . Devletimizde ,milletimizde.
Srebrenitsa katliam değil bir soykırımdır hocam, sizinde böyle düşüncede olduğunuzu bildiğim için rahatlıkla düzeltmek istedim. Ben bir Makedon göçmeni ailenin üyesiyim, baba tarafı ve anne tarafı da Makedonya / Bitolalı. Göçmen olduğum için Boşnak göçmen ailelerle çok iç içe bir arada yaşadık ve o soykırımı yaşayan insanlarla birebir sohbet ettiğim için bu konunun yeterince insanlar içerisinde anlaşılmadığını düşünüyorum. Aslında soykırım kelimesi bile hafif kalacak şekilde olaylar mevcut, inşallah günün birinde herşey daha şeffaf bir şekilde gün yüzüne çıkar. Bu konunun daha şeffaf bir şekilde gün yüzüne çıkması için ülkemizin çok daha güçlü olması gerek. Sadece Bosna ile ilgili de değil, Yugoslavya yıkılırken Müslümanlara yapılan tüm işkenceler, katliamlar anlatılmalı. Ben forumda bulunan arkadaşlara bir örnek vermek isterim, büyük büyük dedem Akif ismi ( Allah gani gani rahmet eylesin ) Yugoslavya yıkıldıktan sonra köyde sözü geçen bir kişi olduğu için bazı Hristiyan askerler tarafından alıkonulmuş ve Müslüman kadınların peçe ve başörtülerini çıkarmasını söylemesini istemişler kendisi bunu kabul etmediği için günlerce işkenceye maruz kalmış ve saldıklarında kulaklarından kan gelerek şehit olmuş. Bu sadece bizim ailemiz içerisinde olan bir örnek, o coğrafyada olan Türk ve Müslüman her ailede böyle olaylara rastlanır. Bizim hala orda bir evimiz ve dedelerimin üzerine olan bir çok arazi mevcut fakat hiç birini geri dahi alamıyoruz, Kuzey Makedonya meclisinde olan bir Müslüman milletvekili ile görüşmeme rağmen kendisi dahi hiç bir şey yapamadı. O coğrafyada hala baskı sürüyor ve orda ki akrabalarımın tek güvencesi Türkiye. Bu ülke güçlü oldukça sadece o coğrafyada değil dünya üzerinde tüm Müslüman ve Türk kardeşlerimiz rahata erecektir. Ayrıca srebrenitsayı anarken büyük devlet adamı Aliya İzzet Begoviç'i anmamak olmaz ayrıca o günlerde ülkemiz sıkıntı içerisindeyken elimizde ne varsa ulaştırmak için cansipare çalışan Necmettin Erbakan'ı anmamakta olmaz. Allah hepsinden gani gani razı olsun çok yakın bir geçmişte böyle büyük insanların yaşaması ve bizlere yol göstermesi bizler için büyük şans.
Forum arkadaşlarım kusura bakmasınlar 3-4 gündür yoğun olduğum için foruma giremedim bu yüzden şimdi yazılanları okuyunca bir kaç şey yazmak istedim. Herkese hayırlı haftalar dilerim.
-
Ülkemizde bu kadar kolay ölüm yaşanmasını yüreğim kaldırmıyor artık.
-
Herkese günaydın. İdo deniz seferlerini rüzgar sebebiyle iptal etmiş, evdekiler 10:15 Yenikapı / Marmara Adası bileti almışlardı 7 : 30 civarı iptal haberi geldi.
