Teşekkürler HavaForum Severler

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Her sene olduğu gibi 2017 yılında da bizi yalnız bırakmayan üyelerimize ve ziyaretçilerimize çok teşekkür ederiz.Bu rakamlar bu gelişim sizin ilginizin sonucu.Alanında lider olan sitemiz her zaman olduğu gibi büyümeye sizin sayenizde devam edecektir.
    forum.havaforum.com/attachment/13146/

  • Biz Kocaman Yürekleri Olan Büyük Bir Aileyiz Ve Bizleri Bir Araya Gelmesinde Vesile Olan Bu Sitenin Kurucularına , Emeği Geçen Herkese Tekrar


    Teşekkürler İyi Ki Varız....

  • HavaForum gitgide büyüyor ve gelişiyor.Başta yönetim ve tahmincilerimiz olmak üzere üye ve ziyaretçilerimizle beraber büyüyen koskoca bir aileyiz.Daha güzel günler görmek dileğiyle. :) :)

  • Takipçisi olduğum Hava Forum'un göstermiş olduğu haklı başarının katlanarak büyümesini temenni ediyorum.
    Bu başarının ardında; (Forumda, her yorumu ders niteliğinde olan Üstadlarım ve Hocalarım, Adminlerim, Moderatörlerim, Bölge ve Konu sorumlularımız. Hepsi birbirinden değerli Forumdaşlarım) Muazzam bir emek, gayret ve aşk yatıyor.
    Vakit ayıran emek veren herkese teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.

  • Hava Forumda olmaktan, böyle güzel bir ailenin içerisinde olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Ben de 2013'ten beridir üyeyim. Herhalde foruma girmediğim gün yoktur veya yok denecek kadar azdır. Hava Forum öyle ki benim için bir yaşam felsefesi gibi birşey. Yani foruma girmediğim gün kendimi eksik hissediyorum. Ayrıca burada başta değerli Üstatlarımız, Yazarlarımız, Admin ve moderatörlerimiz, Bölge sorumlularımızı, üyelerimizi her birini teker teker tebrik ediyorum. Değerli vakitlerini ayırarak forumu bu başarılı noktaya taşıyanlar sizlersiniz yani bizleriz. Biz ifadesini kullanıyorum çünkü burayı bir anlamda ailem olarak görüyorum. Teşekkürler Hava Forum... Hayatıma kattıkların için... Yaşattıkların için... Yeri geldi hep beraber üzüldük, yeri geldi hep beraber coştuk. Bu birliğimizi ve aile ortamımızın daim olmasını temenni ediyor, nice başarılar diliyorum... :hfyeni (25):

  • İyi ki bu ailenin bir parçasıyım... burada olmak, sistemler kötü olunca beraber üzülmek, iyi gittiğinde hep birlikte bu sevinci yaşamak gerçekten çok güzel. Birbinini tanımayan ama birbirine bu kadar bağlı bir formu başka bir yerde bulmak çok zor. Bize kattığınız her bilgi için bütün hocalarımıza, ve üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim hep birlikte daha nice milyonlara.. yumrusk2364523 yumrusk2364523