Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hocam bir hukukçu olarak şunu da ekleyeyim forumda yapilan hakaret alanen yapılmış sayıldığından ceza 6'da 1 oranında artırılabilir. Yani 3.5 aydan-2 yıl 4 aya kadar ceza alınabilir..Gerci zaten aşagıda ilgili maddeyı paylaşmıssıniz ama ben yine de belirteyim dedim..Ayrıca 2 yıl ve üzeri cezalarda erteleme uygulanamadığında kişi cezaevinde yatmak zorundadır..

  • en yakın tarihlerde 2012-2015-2016-2017 kışı burnumuzda tütüyorsun gel artık ne olur gözümün nuru CcC ALLAH'ım ne olur Bereketini Eksik etme bizden Sana Yalvarıyorum Duamı eksik etmiyorum bizi yoklukla terbiye etme Sana Sığınıyorum Senden Yardım istiyorum Sen Büyüksün RABBİM Bize Yardım Et.

  • İlginç siz diyince bende haberlere bakayım dedim, tuzlaya uzağız ama annemler yayla mahallesine yakınlar, o bölgede çok fazla sanayi kuruluşu var özellikle tuzlanın e5 taraflarında..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Tuzla organiza sanayi ve gebze organiza sanayi ile dilovası bölgenin yakınındaki yerlerin başında gelir. Buralarda kimyasal bir sızıntı olabilir tabikide ama nacizhane insanları etkileyecek seviyede bir sanayi gazı daha vahim olaylara sebebiyet verirdi. Kokunun kötü ve baskın olması yüzünden etkilendiğini düşünüyorum vatandaşların..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Tuzla'daki olayda, İBB tarafından yapılan açıklamada, "Tuzla'daki kokunun atıksu kolektöründen kaynaklandığı ve insan sağlığını olumsuz etkileyen bir durum olmadığı tespit edildi" denildi...
    ...Vatandaşları evinde dahi rahatsız eden kokunun kanalizasyon aracılığıyla tuvaletlerden içeri sızdığı ileri sürüldü...


    Tuzla'da kokudan rahatsız olanlara geçmiş olsun. İnşallah kötü bir durum yoktur.
    Her nekadar ilk aciklamada olumsuz bir etkiye neden olmayacağı söylensede, yinede tedbirli olmakta fayda var... Camları kapalı tutarak, vc, gidercilerin üzerini koku gelmemesi icin ıslak bez ile orterek kendimizce tedbir alabiliriz.
    Zor bir gece olacak Tuzla için.

    Seyyah