mersindeki kız yurdu ve nargile içme olayıda provikasyon çıktı. Dikkatli ve itidalli olmak lazım

Deprem Bildirim Konusu
-
Gréy -
October 30, 2016 at 6:34 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
mersindeki kız yurdu ve nargile içme olayıda provikasyon çıktı. Dikkatli ve itidalli olmak lazım
Hocam ben ortalığı yatıştırmak için olduğunu düşünüyorum. Dün KYK yurdunun oradan çok fazla sayıda video vardı. Zaten tepkilerden sonra Konya tarafına taşındılar haberi gelmişti. Bu videoda muhtemelen taşındıktan sonra.
Nargile veya mustehceni bilmem ama yerlestirildikleri açıktı.
-
-
Biliyorum burayı gizli gizli okuyorsun.
2 gün önce bana eleştiri yaptığım için terör örgütü benzetmesi yapan zevat.
Hadi gelsene yazsana yine buraya.
-
-
Allah bu insanlardan razı olsun
-
PergamoN hocam ne diyorsunuz bu duruma?
Birkaç gündür açıklıyorum aslında çoklu kırılma mevcut ama dediği gibi değil yine görüşüne şuan için katılamayacağım (veri ulaşırsa elime yeniden yorumlamaya veya düzetme yaparım)
İnSAR verilerinde ÖDF’ye bağlı segmentlerde deformasyon yok olanlardada Narlı fayının kuzeyi hariç oldukça düşük buralarda kırıldı demen için başta inSAR verileri olmak üzere arazide kırık gözlemlenmesi lazım şuan için böyle bir bilgi gelmedi DAF boyunca Antakya segmenti(atım miktarları düşük)/Amanos segmenti/Pazarcık (diğer ismiyle Türkoğlu-Gölbaşı segmenti)/ve Erkenek segmenti kırıldı. Kırılma yine 2020 Elazığ depreminin sonlandığı Pütürge civarında biraz daha güneyde sonlandı.
ÖDF’nin kuzeyindeki Narlı segmentinin bir bölümündede yine belirgin bir kırılma mevcut ama başta Yasemek segmenti olmak üzere ÖDF’de deformasyon şuan ki verilerde oldukça düşük.
-
PergamoN hocam İsmetpaşa'daki durumu biliyorum fakat Haluk Özener, KAF'ın Marmara Denizi kuzeyindeki segmentlerden birinde de creep bulgularımız var diyor.
Bunun hakkında Japon jeofizikçilerle bir makale yayınlamışlar.
https://agupubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1029/2018GL080984
-
Arkadaşlar internette tıbbi maske ihtiyacı olduğu yazıyor bu tıbbi maske , corona zamanı kullandığımız maske mi ? İnternete yazınca o maskelerde çıkıyor , kalın n95 olanlarda çıkıyor . Bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın .
-
Tek bir sıyrığı bile olmayan ve vefat etmiş çok kişi duydum bugün. Donmuşlar sanırım. Her saat bir trajedi, her saat acı hikaye... Psikoloji ne kadar dayanır daha bilemiyorum....
-
-
-
Mehmet Yıldız on Instagram: "3 Gündür Bir Lokma Yemedim Depremzedelerin Acil İhtiyaçları Çadır, Uyku Tulumu vb. Bağış İçin İletişim Numaraları 0530 913 82 22 0538 596 38 18 0538 043 78 78 0536 231 52 96 0553 552 14 44"233K Likes, 3,772 Comments - Mehmet Yıldız (@mehmedimyldz) on Instagram: "3 Gündür Bir Lokma Yemedim Depremzedelerin Acil İhtiyaçları Çadır, Uyku Tulumu…www.instagram.com
Ahhh beee amcam acınız acımız bizim.. 😞
-
-
Asker böylelerinin alnının çatından vurmalı
-
Asker olsa böyle yapabilir mi kaçıcak delik arar ah ah ne günlere kaldık
-
bunların dağdan inip yol kesip insanların canına kast eden o dağda ki teröristlerden ne farkları kaldı
-
2.dönem devam zorunluluğu olmayacak denmişti
Resmi yazı geldi. 10 ilde devam zorunluluğu yok. Diger iller normal devammış.
-
- Official Post
Terörist Terörist Terörist
Kocaman kamyonun var niye duruyorsun sür üstlerine.
-