Deprem Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İki tane adami cikarmislar kim olduklari belli degil :) birde sunucu diyor ki reklmlardan sonra bakalim bu haarp baska neler yapabiliyomus :) kanal gecerken denk geldim ama divane ye katiliyorum zaman kaybi gercekten de :)

    YAŞAYANLAR, ÖLÜLER BİRDE DENİZCİLER VARDIR.

  • anadolu yakasında depremin 15-20. saniyeleri arasında elektrikler gitti hocam

    Deprem bitmeden biz dışarıya çıkmıştık, deprem gürültüsü bile kalmamıştı, tüm zillere bastık ve bina dışına adım atınca elektrikler kesildi. 2.katta oturuyorduk ve çıkarken şiddetli bir gürültü vardı. Yani 15. 20. Saniyesi olma ihtimali düşük.

  • 15 20 sn sonra gitmesi bile sans derim.en azindan tabi.burda depremin p dalgalari devam ederken gitti.s dalgalarini zifiri karanlikta korkunc bir sekilde yasamistim 16 yasindayken ben maalesef

  • Hayir. Deprem bitince kesildi bizde

    Depremde Şişli’de bir apartmanda 8.kattaydım , çok kötü sallandık , bina kesin yıkılır dedim , elektrikler gitmemişti , sekizinci kat olduğu için erinen bazı insanlar asansörle aşağı inmişti

    Bundan dolayı net hatırlıyorum Avrupa yakasında elektrikler deprem bitince kesilmişti , bir de depremin ürkütücü uğultusunu hatırlıyorum

  • Deprem bitmeden biz dışarıya çıkmıştık, deprem gürültüsü bile kalmamıştı, tüm zillere bastık ve bina dışına adım atınca elektrikler kesildi. 2.katta oturuyorduk ve çıkarken şiddetli bir gürültü vardı. Yani 15. 20. Saniyesi olma ihtimali düşük.

    Ataköy de elektrikler gitmişti. 6.kattan inerken hatırlıyorum asansör çalışmıyordu

  • 99 Gölcük Depreminde 17 bin küsür İnsanımızı Kaybettik Resmi Rakamlara Göre Ben Şahsen Buna İnanmıyorum Kayıplarımızın Daha Fazla Olduğuna İnanıyorum

  • Bende depremin çok daha fazla şiddetli oldugunu düşünüyorum 8.5 olabilir dayim konyadaydi orda bile elektrikler gitmis hafif sarsinti hissetmisler o gece , ilk haberlerde depremin ukraynadada hissedildigini solemislerdi sonra bidaha haberi cikmadi .

  • Deprem bitmeden biz dışarıya çıkmıştık, deprem gürültüsü bile kalmamıştı, tüm zillere bastık ve bina dışına adım atınca elektrikler kesildi. 2.katta oturuyorduk ve çıkarken şiddetli bir gürültü vardı. Yani 15. 20. Saniyesi olma ihtimali düşük.

    Birtarafimdan uyduracak halim yok,37 yasindayim bulundugum mevkiide elektrikler depremin 20.sn civarinda gitti, hatta deprem birara duracak gibi oldu sonra tekrar guclu sekilde salladi ve bu esnada el4ktrik yoktu bostanci-kadikoyde.Deprem bittiginde hemen arkasindan insanlar ellerinde fenerle merdivenden indi..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Artçılar kesilmiş gibi duruyor normale döndük.

    Ben nedense ilk defa biseyden bu kadar korktum,gozum surekli kandilli nin sitesinde,anlik olarak takip ediyorum istemsizce tr deki depremleri. Oturdugum yerde sallaniyormus gibi hissediyorum. En kotusu de o gunden beri eve gidemiyorum,ust degistirip dus almak disinda. Cunku binamiz eski ve disinda cok fazla siva catlagi var beni cok korkutuyor bu goruntu.


    Evet artcilar durdu gibi,7-8 saatte bir oluyor artik marmara bolgesinde,ama her an buyuk bi deprem olacakmis gibi surekli teyakkuz halindeyim iyice piskolojim bozuldu.

  • 99 depremi ile ilgiili bazi yorumlar okudum da bazilari atip tutmus. 99 depremi önce buyuk bir gurultuyle geldi ilk baslarda sağa sola atımlı hareketle basladi sonra bir ara durur gibi oldu ardindan yukari aşagı siddetli bir sekilde geri döndü. Gölcukte olusan 2.5-3 metrelik dalgalai olusturan bu yukari asagi olan hareketler oldu. Dün gibj hatirliyorum. 17 yasindaydim o zamanlar.

  • 99 depremi ile ilgiili bazi yorumlar okudum da bazilari atip tutmus. 99 depremi önce buyuk bir gurultuyle geldi ilk baslarda sağa sola atımlı hareketle basladi sonra bir ara durur gibi oldu ardindan yukari aşagı siddetli bir sekilde geri döndü. Gölcukte olusan 2.5-3 metrelik dalgalai olusturan bu yukari asagi olan hareketler oldu. Dün gibj hatirliyorum. 17 yasindaydim o zamanlar.

    Aynen biz de bunları yaşadık Avcılar'da 😟

  • 99 depremini İzmit'te yaşadım ,ilk saniyeler hafif sallandı o ara uyumamıştık ve zemin katta oturuyorduk ailemle birlikte hemen dışarı attık kendimizi,ne oluyo derken şaşkınlık içindeyken ,çok kuvvetli bir ses ile olağanüstü sallantı başladı ve o büyük sallantıda kapı önündeydik ,hiç unutmuyorum binalar gözümüzün önünde resmen eğilip ayağa kalkıyordu,dışarda olmamıza rağmen ayakta duramadık,yerlere savurdu bizi,çok kötü günlerdi,Rabbim yaşatmasın tekrarını

  • Havlayan kopek ve ntv binasi. onun disinda goruntu yok. Bu 2 goruntude devlete ait degil ozel sektore ait.( her nekadar ntv kamu gorevi goruyor olsada) Ben bunu ukomeden bi arastiracagim. Bakalim İBB' nin elinde birseyler varmi.

  • Kesinlikle haklısınız. O bölgede yüzlerce sanayi tesisi, benzinlik, güvenlikli site var.

    Üstelik o dönem çalıştığım fabrika da gayet gelişmiş kamera sistemleri filan da vardı.

    Yani bir yerler de görüntüler olduğuna eminim ama hiç biri ortada yok.


    Çok ilginç gerçekten.

    asıl Gölcük sahil kısmı denize batan kısmı medyada varmış hatta ben bir kısmını izledim ekip otosu içindekilerle birlikte denize batmış ve içinde iki polis memuru vardı bunu bir süre tv de yayınladılar bunun gibi birçok trajik görüntü varmış ve medya kuruluşları ortak centilmenlik anlaşması yaparak bu görüntüleri yayınlamama kararı almış

  • 99 depreminde bende uyuyordum. Sacma salak bir ruya gordum ona uyandim. Tekrar uyuyacaktim ki deprem oldu. Deprem disinda o an farkli seylerde gordum 3 harfli gibi. Hatta deprem olurken onun yuzunden kalkmaya abimi kaldirmaya korktum. Yan tarafimda cekyatta yatiyordu. Benim 1 adim atmamla oda atti. Karsilikli cilvelestik yani. Depremin artmasiyla baktim kafayi siyircam ya Allah deyip firladim. 3 harflide kayboldu. Sonra abimi kaldirdim. Abim hala uykum sersemiydi. Yat yanima birsey olmaz dedi. Bende o psikolojiyle yattim. 3 saniye sonra lan ben napiyorum dedim. Abimi tekrar durttum uyandirdim deprem oluyor diye. Sonra uyandi kendine geldi o da. Devaminda babam geldi kalkin deprem oluyor dedi. Hem 3 harfli hem deprem. Onun psikolojik agirligini unutamam. Yan binadan gelen cigliklar ve 3 harfli yuzunden benim kimildayamamam. Psikolojik olarak yordu beni. Kolonla kirisin birlestigi yerin ayrilip karsi binadaki isigi gordugumu ise hic soylemeyecegim. Evdekiler inanmadi..