29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere kurtuluş savaşında canlarını siper edip bize bu vatanı emanet eden tüm dedelerimize sonsuz şükran borçluyuz. hepsinin ruhları şad olsun. ALLAH onları adn cennetinde ebediyen yaşatsın.



  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun . Allah bu Cumhuriyet uğrunda Şehit olan Gazi olan uğraş veren atalarımızdan , analarımızdan , Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarından razı olsun , mekanlarını cennet eylesin .

  • ‘’Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır ‘’ Mustafa Kemal Atatürk.
    Bu vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.


    Ekran Alıntısı11.PNG

  • Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve minnetle anıyorum.

  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun


    CUMHURİYET


    Gönül verdik,
    Sana erdik,
    Ey hürriyet,
    Cumhuriyet.


    Herkes sever,
    Seni över.
    Ey hürriyet,
    Cumhuriyet.


    Canımızsın,
    Şanımızsın,
    Ey hürriyet,
    Cumhuriyet.

  • 94 yıl önce bugün yeni baştan, köklü, tarihi büyük, her şeye rağmen bir arada olmayı öğreten, birliği, dirliği bize en iyi şekilde gösteren, Gazi, başkomutan, baba, daha nicesi olan Mustafa Kemal Atatürk ve çok ama çok değerli değeri hiç bir zaman kaybedilmemesi gereken o umut ışığı ile mücadeleye devam eden halka teşekkürü borç biliyorum. Bugünleri bize gösteren Yüce Allah'a da şükürler olsun. Cumhuriyetimizin 94. Yılı kutlu olsun.

  • Gelecek nesilleri olan bizler, rahat ve huzurla, namusumuzla yaşayalım diye, bir cepheden diğer cepheye koşarak, bu toprakları bizlere vatan kılan Şehitlerimiz, Gazilerimiz. Yüce Allah hepsinden razı olsun. Onlar bedelini canlarıyla, kanlarıyla ödeyerek bu güzel vatanı bıraktılar bize...
    Rahat uyuyun ey dedem,ninem, gözünüz arkada kalmasın Şehidim, Emanet bıraktığınız bu vatanı, bizden sonra geleceklere, teslim aldığımız gibi tertemiz devretmek adına; Bizde,canımızı bu yolda büyük bir aşkla çekinmeden vermek için hazır bekletiyoruz... Sizin hakkınız ancak sizin yaptığınız biçimde ödenebilir.



  • CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI TÜM MİLLETİMİZE KUTLU OLSUN.Bu vatanı bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla ve rahmetle anıyoruz.

  • Gazi Mustafa Kemal Atatürk; "Yurttaşlarım! Az zamanda çok ve büyük işler yaptık. Bu işlerin en büyüğü, temeli Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürü olan Türkiye Cumhuriyeti’dir."


    Cumhuriyetimizin 94. yaşı kutlu olsun, bu cumhuriyetin kurulmasında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ,onun silah arkadaşları, değerli komutanlar ve asil ve yüce Türk milletine ve atalarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.


    Ne Mutlu Türküm Diyene!

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Uçurum kenarında yıkık bir ülke..
    Türlü düşmanlarla kanlı boğuşmalar..
    Yıllarca süren savaş...


    Ondan sonra, içeride ve dışarıda saygı ile tanınan
    Yeni vatan
    Yeni sosyete
    Yeni devlet..


    Ve bunları başarmak için arasız devrimler..


    Mustafa Kemal ATATÜRK




    Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yılı kutlu olsun. Başta Gazi ve Mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi ve gelmiş geçmiş bütün atalarımızı saygı,rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhlarınız şad olsun.



    forum.havaforum.com/attachment/2817/



    forum.havaforum.com/attachment/2818/



    forum.havaforum.com/attachment/2819/

  • Allah Vatanımıza, Milletimize zeval vermesin, üzerimize oynanan türlü oyunların boşa çıkması dileğiyle Cumhuriyetimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

  • Cumhuriyetimizin 96. Yılı kutlu olsun. Vatanımız asırlar boyu daim olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı,rahmet ve minnetle anıyorum. Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti.