Furkan7878 reis hatırlıyorsun dimi DEK şovları , o seneyi nasıl efsaneydi ama ...
Posts by Şaban Çilesiz
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Endless hayırlı uğurlu olsun hocam
-
en düşük : 4.9 derece
en yüksek : 12.1 derece
-
Doğu Anadolu Bölgesi - Ağrı
-
PURSAKLARLI iyimisiniz ? sürekli calm dawn bro bilmem ne mesajlar yazmanız ? burası çiftlik değil sayın üye . lütfen halinize hareketlerinize dikkat edin .
-
AŞİ-KAR hocam çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını nasip eylesin . bir sağlık personeli olarak az çok anlayabiliyorum hocam
-
en düşük : 11.3 derece
en yüksek : 21.7 derece
-
Hocam uygulanışı nasıl ?
bende tavsiye üzerine öğrendim hocam ..
peçetenin arasına bir tutam karabiberi yayıp peçeteyi katliyorsunuz (karabiber pecetenin ic kısmında kalsın)
akabinde bu peçeteyi kolonyalayıp ağrının olduğu noktaya bir çekmen yardımıyla sabitliyorsunuz . nette de araştırabilirsiniz hocam
-
Migreni olanmı var
karabiber kolonya tedavisi tek geçerim
eşimde sık tekrarlayan migren vardı
serumla dahi geçmiyordu ve akabinde mide bulantısı yapıyordu
karabiber kolonya yöntemini denedim sonuca şaşırdım . 10 dk sadece 10 dk .
gebelik olduğu için ilaç kullanamıyorduk bu yöntemle çözüm bulduk .
-
Herkese hayırlı sabahlar ...
Bu sabah 09:00 da başlayıp yarın sabah 09:00 da bitecek olan 24 saat Tomografi nöbetinden herkese selamlar ...
-
durun daha gecedeyiz arkadaşlar :hfyeni (18):
herkese şimdiden hayırlı sabahlar
-
Hayırlı sabahlar dostlar . . .
-
gececiler sabah olmak üzere , benimde uykum gelmek üzere . şimdiden hayırlı sabahlar
-
oh iyi iyi bu gece sakin buralar ...
ne tost paylaşan var ne kuymak
hadi cümleten hayırlı geceler dostlar
-
eylül ayından kalan zokalı avlarımdan birkaç kare ..
-
Şaban Çilesiz hocam bizim burada da yetişiyor bu mantardan ama biz tuketmiyoruz . Koyunlar çok seviyor .
aynısımı hocam iriliği ? mesela bu aldığım tek kök 7 kulak - 4 kgnun üstündeydi ... fotoda görünmüyor ama arkası kalın baya - şayet aynısıyla çok şey kaçırıyorsunuz hocam , çok lezzetli
-
Bugün dağlarda gezinirken rastgeldim bu güzelliğe ... biz alagaz mantarı deriz - çok lezzetlidir (resimdeki ben değilim babamdır )
-
Hayırlı sabahlar dostlar ...
sabahın köründe günaydın mesajı yazam dedim - bütün forum uyanmış ayaktaymış zaten .. zabaha kadar burdaydınız heral
-
manasbalasy reis 2 ıslak kekin arasına kabak tatlısını koy öyle ye emi - bu gece tahriklere gelmicez , meyveye devam :tangerine::grapes:
-
Kim o atan ya hu
:D2