Karalama Tahtası

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 1. Bu başlık tahmin karalama başlığı tahminci değil.


    2. Hava_Forum tahminci değil ustamizdir.


    3. Güneş balçıkla sıvanmaz.


    4. Seni zorla bu site üye yaptırmadı kendin geldin. Beğenmiyorsan gidersin. Bu forumu amaçsız suçlama ile kirletmeye gerek yok. İnsanlar burda olmaktan mullu.


    Tamam sakinim8)

  • Semih hoca sistem var derken başka egoistler sistem yok grönland blokaji olacak diyip duruyorlardı bu forumu beğenmeyenler başka forumlara gidip yazsınlar :) sonuç sistem var ancak maalesef Azorun saçma hareketi yüzünden çok batılı geldi o yüzden forumu,yazarları beğenmeyen birdaha girmez ama sizin yaptığınız başka şeyler :)

  • İnsan 1 dakika durmam dediği yerde durur mu? Bunlar duruyor. Kovulduğu yere bir daha gelir mi? Bunlar geliyor kardeşim. Bu nasıl iş anlamadım :D

  • İnsan 1 dakika durmam dediği yerde durur mu? Bunlar duruyor. Kovulduğu yere bir daha gelir mi? Bunlar geliyor kardeşim. Bu nasıl iş anlamadım :D

    Çok basit hocam insan bir duruş sergiler değil mi? bu kadar eleştirdiğin laf ettiğin bir forumda bulunmaman gerekiyor ama yüzsüzlük artık tavan yapmış, bide üstüne trol hesapla gelmiş hakaret eden adamların yazdıklarını savunacaksın sonrada saygı ve terbiyeden bahsediceksin.. Bazen bizi çocuk filan sanıyorlar herhalde, onlar gelirken biz dönüyorduk hocam

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Öncelikle herkese merhaba


    34 yaşındayım küçüklüğümden beri hava olaylarını severim. Belkide babamdan bulaştı yağmurda olsa karda olsa camdan dışarıya bakışını hiç unutmam. Küçükken tvde hava durumunu öğrenmeden kapatmayan bir insan. Buraya yazmamın sebebi babamı anlatmak değil. Şunu demek istiyorum.


    Bizden önceki nesil yani babalarımız atalarımız hava olaylarını sevenler olmuştur aralarında, böyle bir forum ara yüz olmadığı için bir araya gelememişlerdir belkide.


    Bu forum birçok kişiyi bir araya getirmiş bilgi ve tecrübelerini paylaşan güzel insanlardan oluşuyor.


    Forumda her nesile kısmet olmayan bilgi hazinesinden yararlanıyoruz.


    Bazen kıymet bilmek gerek.


    Sizi takip etmeyi seviyorum. Teşekkürler havaforum

  • Biri vardı hele 20-25 tane üşenmeden e mail almış hepsiyle üyelik açmış buraya gelip trolluk yapıyordu :D Kendi yazdığı mesajlarını diğer hesaplarıyla beğeniyordu filan, işsiz 1/kahkahas23s1


    Bunlar yüzünden normal insanlar üye olamyor üye alımını kapattık haklarına giriyorlar insanların.

  • Onun derdi beğenmemek değil o buraya casus olarak gönderilmiş anlaşılan forumun en önemli yapı taşlarını köreltmeye çalışıyor kim gönderdiyse söyle bir daha göndermesin kıskananlar çatlasın kimse bu forum ailesine pis ellerini süremez forumda isyan veya kışkırtmaya çalışıyorsan hadi bay bay yanlış aileye bulsşıyorsunuz kırbaç kasırgasını ilk bizim forum ailesi gördü o isimde biz verdik zaten herkes kış bitti bahar gelcek derken üstatlarımız sistem bekledi yılmadılar ve dedikleri oldu tamam biraz şans eseri sistem kıl payıyla geçmiş olabilir ki zaten bu sistemden yine en çok biz faydalandık Balkanlar kuru soğuk çekiyor İtalyanlar full yağmur yiyor lütfen bir daha bu foruma eziyet etmeye çalışmayın insanların işi gücü var hep sizlemi uğraşçaklar.

  • adı üzerinde tamın ki Hava_Forum hoca tahmine istambul kara gömülecek 20 30 cm kar olacak demdiki ama şu önemli noktayı unutmayalım çok kisi bu gelen sistemi görmedi hatta semih hoca yazdığında çekemeyenler dalga geçti sistem efsane gelecekti ama son dk golu atti bunu burada takip eden herkez farkın da ve gördügü halen insanlar şu nu anlayamıyor burası tahmin sitesi doga olayların da kesin diye bir şey yoktur hocalarımız modeller de görünenleri en sade haliyle tecrubeleriyle bizlere aktarıyor saygılar buradan tüm hocalarımıza

  • Bu kadar onceden sistem haberi veren baska bir site yok ve beklendigi gibi gelmese bile sistem konusunda yanildiklarini gormedim.


    Neredeyse 1 gun oncesi bile tahmin yapmanin zorlastigi su ortamda kac gun onceden risk alip tahmin yapan semih hocamizi tebrik ediyorum. Mart ayi varken hala efsane ihtimali devam ediyor, olmasa bile butun hocalarimizin degeri gozumuzde degismez.

  • Gokce ada ve yunan adalarindan gelen videolari gorseniz aklinizi yerssiniz. Aytac paylasacaktir muhtemelen. Sanirim 2004 ten daha siddetli hava olaylari olmus. Efsanenin nasil kactigini goreceksiniz videolar yuklenince.

  • Gokce ada ve yunan adalarindan gelen videolari gorseniz aklinizi yerssiniz. Aytac paylasacaktir muhtemelen. Sanirim 2004 ten daha siddetli hava olaylari olmus. Efsanenin nasil kactigini goreceksiniz videolar yuklenince.

    Hemde nasil hocam