Karalama Tahtası

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arkadaşlar yazmım yazmım dedim ama dayanamadım artık havaforumda olduğu gibi başka forumlarda da üyeliğim var.Adını verirsem mesajım silinir başka bir forumdaki egoları şişmişler havaforuma laf atıyor.Abartmıyorum adamların rütbelileri her mesajlarında bu mekana saldırıyor.Bu mesajı görüyorlarsa ki kesin görüyorlardır onların kulaklarını güzel çınlatıyorum haberleri olsun :) Adamlar kendi sitelerinde kendi egolarını öyle bir şişirmişlerki diğer tüm forumlara üstten bakıyorlar :D Bu mekandaki sistem takip edilme olayına kafayı takmışlar görseniz itici itici yorumlar.İnsanları aşağılayanlarla işim olmaz o adını vermediğim forumu bıraktım.Bana uzak Allah'a yakın böyle tipler.Aman aman gerçek hayatttada böyle tipleri uzak tutacaksın kendinden.

  • Arkadaşlar havaforumda olduğu gibi başka forumlarda da üyeliğim var.Adını verirsem mesajım silinir başja bir forumdaki egoları şişmişler havaforuma laf atıyor.Bu mesajı görüyorlarsa ki kesin görüyorlardır onların kulaklarını güzel çınlatıyorum haberleri olsun :) Adamlar kendi sitelerinde kendi egolarını öyle bir şişirmişlerki diğer tüm forumlara üstten bakıyorlar :D Bu mekandaki sistem takip edilme olayına kafayı takmışlar görseniz itici itici yorumlar.İnsanları aşağılayanlarla işim olmaz o adını vermediğim forumu bıraktım.Bana uzak Allah'a yakın böyle tipler.Aman aman gerçek hayatttada böyle tipleri uzak tutacaksın kendinden.

    Ağızlarından burası eksik olmuyor. 2 si yönetici 1 i de başkan, haketmeyen insanları haketmedikleri göreve getiriyorlar sonrada ağzı olan yazıyor konuşuyor. Bu forumda diğer forumlar ve yönetim kadrosuna en ufak laf edilmez ve buna izin verilmezken, diğer forumlarda özellikle bizim forumumuza saldırı genel bir davranış biçimi. Aslında normal karşılamak lazım kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş misali onlar hep bizi konuşacaklar ama hiç ileriye gidemeyecekler, işin üzücü yanı o forumdaki yöneticinin kanser olduğunu duyduğumda üzülmüştüm, ama insanlar kendileriyle uğraşırken başka insanları başka forumları haksız yere suçlamayı alay etmeyi doğru buluyorlar..


    Boşuna uğraşıyorlar ağızlarından biz düşmediğimiz sürece hiçbir zaman bizim seviyemize gelemeyecekler ve biz büyümeye devam edeceğiz..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Narsil Haklsınız hocam boşverin siz ağzı olan konuşuyor dediğiniz gibi.Havaforumu bize sağladığınız için teşekkürler.Bu forumdaki samimiyet ortamı birkaç nadir forumda daha var Türkiye'de.Ender oluşumlardansınız bu konuda.O yüzden saldırı altında olmanız doğal.Kıskançlık çok kötü bir durumdur ama yapacak bir şey yok.Bizim ülkemizde oldukça yaygın maalesef insanların iyi olana iyi demeyip kıskanıp laf atma durumu

  • Başka forumlar bizi ilgilendirmez isteyen istediğini düşünebilir ki zaten Havaforum kendini yıllar önce kanıtlamış bir forumdur.Havaforum üzerinden site/forum/twitter/facebook vb. sayfalardan popülarite kazanmaya çalışmaya çalışanların olduğunu görmek oldukça gülünç ve acınası bir durumdur.Gülüp geçiniz cevap vermeye bile çalışmayınız çünkü;


    1181181bd34c2ff19e.jpg

  • Şahsen ben modellere pek takmam ama ısrarla uğraşmayın diyorlar modeller. Bu gün çok güzel bir hava vardı. Baharda güzel oraj takibi var daha. Lodos fırtınası vs. Atmosfer meraklıları için heyecan bitmez.

  • Model paylaşımı niye böyle karıştı kaç kişi var yetkili bı kişide paylaşmıyor..böle saçmalık mi olur

    sacmalik olan ne? karisabilir de bu kadar fevri yazmaya gerek yok

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Hava_Forum hocam sizi yargılamak için değil de insanlar bu kadar ümitsizliğe düşmüşken çoğu model veri kötü durumdayken sizin efsane geleceğine dair görüşünüzü dayandırdığınız veriyi paylaşabilir misiniz ?