Harikasınız.Bazılarını fena kıskandıracak rakamlar
Havaforumun çin malı versiyonu olan malum platfromda 1 saat sonra açılacak konu
"xxxx teşekkürler"
herşeyleri bu forumdan çakma 1/kahkahas23s11/kahkahas23s1
Harikasınız.Bazılarını fena kıskandıracak rakamlar
Havaforumun çin malı versiyonu olan malum platfromda 1 saat sonra açılacak konu
"xxxx teşekkürler"
herşeyleri bu forumdan çakma 1/kahkahas23s11/kahkahas23s1
Avrupaya sistemi şimdiden hayırlı olsun 2018 versiyon 2 olacak gibi ocak ayında bu SSW verilerine göre.SSW ![]()
Bilime inanalım evet ama bilimn arkasında gözünü para bürümüş, insan hayatının hiçbir değeri olmayan kapitalist şirketlerin olduğunu da unutmayalım.737 MAX de en prestijli onay kurullarından onay alarak yolcu uçarmaya başlamıştı.2-3 ayda 2 ölümcül kazaya karışıp ground edildiler neredeyse 2 sene oldu.Ground edilme nedeni testlerden geçtiği halde hata veren yeni teknoloji bir parçaydı.Boeing firması bu hatayı bildiği halde uçakları uçurmaya devam edilmesinde sıkıntı yok demişti.Demek istediğim gözünü para bürümüş firmalara gereğinden fazla güveniyorsunuz.
Sadece aşının üreticisi/pazarlayıcısı tarafından "güvenilir" denilen, hiçbir batılı aşı onay kurumundan onay almamış, faz 3 testleri dahi bitmemiş sadece 3 ülkenin satın aldığı Çin aşısı, evet baya güvenilir hemen yaptıracağım gelince(!) çünkü daha 1 hafta önce veriler bizle paylaşılmıyor diyen bilim kurulu öyle diyor.Bilim kurulu maskede takmayın, 2.dalga gelmeyecek diyordu bi aralar ![]()
Umarım ALES sınavı da ertelenir, hastaları ayrı salona alsalar bile ortalık asemptomatik ve temaslı insan kaynıyor. Eve virüs taşımaktan korkuyorum. Büyük risk var, baharda şu andan çok daha iyi durumdayken bile sınavlar ertelenmişti.
1500 metrekare açık havada 14 kişinin bulunduğu halı sahları kapatıp, havalandırması sıkıntılı, maskesiz spor yapılan yerleri kapatmadılar bence çokta bir erteleme bekleme.
"Rakamlar yanlış/eksik açıklanıyor" diyenleri linç edenler için bir dakikalık saygı duruşu
Hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler, başka forumlar özellikle bir tanesi sistem batıya inmeyince bırak sistem hakkında konuşmayı konu bile açmıyorken siz her bölgeden bahsetmeye çalışıyorsunuz forumun diğer yazarları gibi.Adamlar resmen bana gelmiyorsa diğer bölgelere inmesin kafasındalar ve akıllarınca sürekli havaforuma laf etme derdindeler.
Kuvvetli La-Nina'li yıllarda kuzeydoğu diğer bölgelere göre daha fazla yağış almıyormuydu? Kuvvetli La-Nina bekleyip kuzeydoğuda az yağış beklemek doğrumu hocam yazınızda yazdığınız gibi?
Tamam kardeş sen ortaya karışık çin-rus aşısı olursun![]()
![]()
SONDAKİKA
Rus aşısı SPUTNİK V'nin geliştiricileri, aşının %95 oranında etkili olduğunu açıkladı.
+ Pfizer kaç açıkladı ?
- %90 efendim
+ 2 3 fazlasını yazın da salladığımız anlaşılmasın.
- Peki efendim.
Senelerdir aynı şey, klasiktir.Her sezon öncesi o kış 2012 kışına benzetilir :)-- Yine başlamış :hfyeni (18):
Sıkıntılı bir dönemdeyiz ve hele hele daha kış bile gelmedi ![]()
Bizim ülkede 2 bir şey öğrenen hemen o şeyde kendini uzman ilan edebiliyor nedense ![]()
Türk Düşmanı Demokratlar seçilmiş, hayırlı olmasın.Cumhuriyetçilere göre daha melek gözükürler ancak fazlasıyla Türk düşmanı bir oluşum.
Bu kadar linçleniyorsa neden yazarcı yapıldı anlamadım evet hakaret eder atılır o ayrı,burdaki hakaret eden üyelerin o zamanda hocam hocam teşekkürker hocam demiştir ama
hmm linçleniyor hmm kesin mağdur evet hemen savunmalıyım
Ordinaryüs çıkmış yine ortaya, hava olayları değil de, magazini iyi beceriyor takipçi kasıyor aklı sıra.
Mağduru oynayıp takipçi kasmasını çok sever 7/24 twitterdan çıkmayan asosyaller
21 Ağustos 2019 tarihli deli saçması bir haber, tahmini yapana dikkat :hfyeni (18)::hfyeni (18)::hfyeni (18)::hfyeni (18)::hfyeni (18):
21 Ağustostan kış tahmini yapmak :hfyeni (18)::hfyeni (18)::hfyeni (18)::hfyeni (18)::hfyeni (18)::hfyeni (18): süper bilgisayar mübarek samanyolu galaksisi meteoroloji uzmanı
Çevirmenlik yapana tahminci denmez
En az yüz tane Ventrice paylaşımını çevirip süslü cümlelerle paylaşıyordu garibim
raporlamaktan bıkmıştım artık
En sonunda kovuldu😂
Öyle demeyin hocam o küresel müresel samanyolunun yüce meteoroloji tahmincisi 1/kahkahas23s1
O adama twitterdan birkac sey sordum beni engellemisti. Bu forumdan kovulmasi yerinde hareket olmus
Öyle bir cins birisi ki model Karadenize sistem indirdi diye paylaşım yapmayı kesin bile diyebilecek bir tipti kendisi, ayrıca başka yediği ne naneler var başka arkadaşlara bırakıyorum onları yazmaları için.