30 Ağustos Zafer Bayramı

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Keşke Yunanlılar kazansaydı diyenlere inat ne mutlu Türküm diyene. Yaşasın tambağımsız ülkeme. Başta atam ve silah arkadaşlarına ve tüm şehit mehmetçiklerimize, bu vatanve zafer için kendini feda eden yüce Türk milletine minnet ve saygı içinde teşekkür ediyorum. Bu çok zor şartlarda kazanılan zaferimiz kutlu olsun. Ayrışmazsak bu zaferler gelir. Ayrılmamayı borçluyuz bu zaferi kazananlara...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • bu kutsal vatanımızı kanının sondamlasına kadar savunan koruyan tüm şehitlerimizin ruhları şaad olsun rabbim mekanlarını cennet eylesin.şehitler ölmez vatan bölünmez.zafer bayramımız kutlu olsun 😊😊

  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

    Liderimiz, Önderimiz

    Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını; ayrıca bu vatan uğruna şehit düşen tüm Mehmetçiklerimizi saygıyla ve rahmetle yâd ediyorum.

  • c940c89005d9b36b64.jpg

    Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazandığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde,


    Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, edebiyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz..🇹🇷🇹🇷

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnetle, şükranla. Anadolunun Türk yurdu olduğunu tescilleyen 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

  • "Geldikleri gibi giderler" demişti öyle de oldu. Keşke Yunan galip gelseydi diyenler de oldu arkasından ama" it ürür kervan yürür " diyor Atamı ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Bayramımız kutlu Türk milleti var olsun.

    Ne Mutlu Türküm diyene!!!

  • Büyük Taarruz 15 günde işgalci Yunan askerlerini denize dönerek kazandığımız bir muharebe zaferidir. 15 günde! Tarihte emsalsizdir.

    Atatürk büyük taarruz hakkında;

    "Her safhasıyla düşünülmüş, ihzar, idare ve zaferle intaç edilmiş olan bu harekât, Türk ordusunun, Türk zabitan ve kumanda heyetinin, yüksek kudret ve kahramanlığını tarihte bir daha tespit eden muazzam bir eserdir. Bu eser, Türk milletinin hürriyet ve istiklal fikrinin lâyemut abidesidir..."


    demiştir. Korkusuz Türk askerine ise hakkını teslim etmeyi unutmamıştir;


    "Topçularımızın, piyadelerimizin, süvarilerimizin, makineli tüfeklerimizin, tayyarecilerimizin ve her sınıf askerlerimizin gösterdikleri gayret ve kahramanlık her türlü takdiratın fevkindedir. Ve bahusus askerlerimizin yunan ordusunun kalb ve vicdanına verdiği dehşet haiz-i ehemmiyettir. O havf-ü haşyet ve dehşet buradaki mahvü müzmahil olan kıtaattan başka bütün Yunan ordusuna sirayet etmiş bulunuyordu. Müteakip hareket bunun şahid-i katîsi olmuştur. Bu muharebenin neticesi Yunanların ve Rumların kalbini sındırmıştır. Binaenaleyh; bu muharebeye Rum Sındığı Meydan Muharebesi demek çok muvafık olur. Bu suretle Afyon-Karahisar’dan İzmir’e kadar dört yüz küsur kilometrelik mesafe, müteaddit meydan muharebeleri de dâhil olduğu halde ordularımız tarafından on beş günde katedilmiş ve milli ordunun bu müstesna kudret ve hareketi bilhassa şayan-ı tezkâr bulunmuştur"


    30 Ağustos Zafer Bayramımız ve Büyük Taarruz Zaferimiz kutlu olsun. Atatürk, silah arkadaşları ve cephede çarpışan tüm şanlı askerlerimizi saygı ve minnetle yad ediyorum.

    c5g5v8e.jpeg


    f7qmxac.jpg

    Skew-T Parameters and Indices

  • Bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ile anıyor, bütün milletimizin #30AğustosZaferBayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyorum

    .



    11Sen ve 10 diğer kişi

    1 Yorum

    1 Paylaşım


    Muhteşem


    Yorum Yap


    Paylaş

    Yorumlar

    En Alakalı

    · Yanıtla · 5s

    Aktif


    Yorum yaz...



  • Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere büyük zaferde üstüne düşeni yapan ve her daim vatanı için can verip şehit düşen askerlerimizin, vatandaşlarımızın ruhları şad olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu ve mutlu olsun..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadele ile bu vatanın değerli topraklarını düşman işgalinden kurtaran ve bize miras bırakan kahraman Türk milletinin ruhları şad olsun. Bize miras bıraktıkları 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.