30 Ağustos Zafer Bayramı

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ki ordumuzun azim ve gücü sayesinde, işgalci emperyalist güçlere ağır bir darbe indirilmiş olup Türk ulusuna 30 Ağustos 1922 günü zafer kazandırmıştır. Bu sayede bağımsızlık ve özgürlüğümüze kavuştuk. Her ne kadar bazı çevreler bu zaferi unutturmak istese de asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor ve tüm ulusumuzun 30 Ağustos zafer bayramını kutluyorum.

  • 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun diyorum. Başkumandan ve silah arkadaşları rahmetle anıyorum hiç unutmadık unutmayacağız unutturmayacağız. Umarım seneye ve diğer senelerde bu covid-19 illetinden kurtulmuş olur ve destansı kutlamalarımiza devam ederiz dev gövde gösterileri ile birlik içinde tüm dünyaya türkiyenin gücünü göstermeliyiz...

  • Topraklarımızı işgal eden, köylerimizi yakıp yerle bir eden, Türklere işkence eden Yunanlara karşı kazandığımız Büyük Taarruz zaferi kutlu olsun. 30 Ağustos hafızalardan asla silinmeyecek bir tarihtir. Mücadeleye katkıda bulunmuş herkese, Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet diliyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

  • Türk’üm

    Doğruyum

    Çalışkanım

    İlkem; Küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

    Ülküm; Yükselmek ileri gitmektir.

    Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

    Varlığım, Türk varlığına armağan olsun.


    Ne mutlu Türk’üm diyene!


    Zafer ayımız olan Ağustos ayını ve 30 Ağustos Zafer bayramını kutluyorum.


    Bu vatan uğruna can veren şehitlerimizin ruhları şad, mekanları uçmağ olsun.

  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun . Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ve vatanımızın bir karış toprağını savunan mücadele eden ecdadımıza sonsuz saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz.

  • 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun, bu büyük zaferde Türkün gücünü tüm dünyaya gösteren, vatan uğruna bayrak uğruna şehit olmuş, kanlarını canlarıni bu yolda feda etmiş tüm şehitlerimizi ve bu zafere öncülük etmiş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarini saygi ve minnetle anıyoruz, 30 ağustosu gölgelemeye çalışanlara inatla Ne mutlu Türküm diyene!

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, rahmet ve minnetle anıyorum. Allah tekrar kurtuluş savaşı yaşatmasın milletimize.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Bizim kesin zaferimiz ile sonuçlanan Yunanlıların yüzmeyi öğrendiği başkomutanlık meydan muharebesi zaferinin kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah zorda kalmadıkça birdaha böyle savaşlar göstermesin. Savaş olacaksa da Türk'ün yanında olsun.🇹🇷🇹🇷🇹🇷

  • 30 Ağustos Zafer Bayramimiz kutlu olsun Büyük Taarruz un Yuce Turk milletimizin zaferinin 98.yil dönümü,geçen her yıl özlemimiz artıyor sana olan minnetimiz artiyor canım Atam ne yazsam boş tarifi edilemeyecek bir duygu bu seni unutmayacağız unutturmayacagiz...<3<3<3:flag_Turkey::flag_Turkey::flag_Turkey:

    Einmal editiert, zuletzt von Mert_35 ()