Anomaliler arasında bu derece büyük fark olması inandırıcılığını kaybetmesine neden oluyor maalesef.
Eylül ayı verisi ile ekim ayı verisi ülkemizin güneydoğusu hariç siyah ile beyaz kadar karşıt.
Anomaliler arasında bu derece büyük fark olması inandırıcılığını kaybetmesine neden oluyor maalesef.
Eylül ayı verisi ile ekim ayı verisi ülkemizin güneydoğusu hariç siyah ile beyaz kadar karşıt.
Hoşgeldiniz hocam insallah uğurlu gelirsiniz
Teşekkür ederim sağ olun. İnşallah peşimden kar yağışını sürüklerim
En son 2010 yılında 13-14 ay kadar kaldığım İzmir’e seneler sonra tekrar 1 seneliğine dönüyorum. Umarım ayağım uğurlu gelir.
Akdeniz çanağı devreye girmediği müddetçe sadece soğuk sis ve pus görebiliriz. Basınç haritası nasıl bu tarihte bilmiyorum ama soğukların geliş yönüne bakılırsa sadece kuzeye yarar bu sistemde tabi gelirse.
Zaten ülkede para yok, öyle görüldüğü gibi 300-350 kg yağış düşerse İstanbul’a milyar dolar seviyesinde afet olur.
Can kaybını düşünmek istemiyorum bile.
Geçmiş olsun memleketime bazı noktalarda sel meydana gelmiş sanırım hocam
Yıkılan peri bacaları oldu Göreme bölgesinde diğer ilçelerde de problemler var ama peri bacalarının yıkılması iyi olmadı.
1.5 saatte 60 kg yağış.
Lokasyon Nevşehir.
Ne olursa olsun bizim bölgemize yaramıyor.
Yapacak bir şey yok hatta ben sağlam bir kuraklık olsun ki insanlar suyun kıymetini artık anlasın diyorum.
Kuzey Afrika ve Orta doğu nasıl aynı anda bu kadar ısındı?
Hocam ne dersiniz ?
Cuma, Cumartesi ve kısmen Pazar günleri İç Anadolu için oldukça tehlikeli.
Bir çok yerden yine dolu haberi alacağız.
Nevşehir’de gece yine gündüze döndü.
Su baskını olan yerler var.
Nevşehir’de yine çok şiddetli bir yağış var gece gündüze döndü.
Nevşehir mahvoldu.
Konya, Aksaray, Kırşehir çöl bölgesi (Kuzey) ile Nevşehir hattı yerel olmak üzere çok kuvvetli yağışlar aldı.
Senenin en kuvvetli 2. sistemi denilebilir.
İç Anadolu için 21 mayıstan sonra gelecek konveksiyonel yağışlar 19 Mayıs sonrası gelecek olan sıcak dalga ile beraber tarım için oldukça tehlikeli hâle gelecek.
Mayıs son haftası bol bol dolu haberi alacağız.
Geçmiş olsun 2. memleketim Ankara.
İç Anadolu yüksek sıcaklıklardan dolayı sezona erken başladı, Nevşehir’de 4 gündür kırkikindi var.
Mübarek Ramazan bayramımız mübarek olsun, herkese mutlu huzurlu bayramlar.
Tam ihtiyacımız olduğu zamanda uzun bir süre yağış göremeyeceğiz.
Nisan ayının ilk 10 günü boş görünüyor, hava sıcaklıklarında ise bu sürede artış olacak 18-22 derece arasında gidip geliriz.
Dua edelim bu kurak patern kısa sürsün, Nisan ayı tarımsal açıdan en önemli yağışların alındığı aydır. Yaşanacak bir kuraklık zaten kötü olan ekonomik görünümü daha fazla bozacaktır.
Sonumuz hayrolsun diyorum ama bu sene kuraklık bizi mahvedecek gibi.