Beiträge von Murat 3410

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    e17927cb859569.jpg


    Karanlık ve emperyalist güçlere karşı Ulusal egemenlik mücadelesini Samsun dan başlatarak, silah arkadaşlarıyla birlikte din, dil, ırk ayırımı gözetmeksizin tüm halkımızın birlik içinde mücadele etmesini sağlayarak bize bağımsız, çağdaş ve demokratik bir ülke kazandıran ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.

    “Güzel, hoş ama yalan bir bilgi verdiğinde 10 kişi sana övgüler yağdırır ve alkışlar, Verdiğin bilgi doğru ama can acıtıyorsa, 8 kişi sana küfür eder, ama 2 kişi düşünmeye başlar.“


    Bertrand Russell

    Ulu önderimizi zαmαn geçtikçe dαhα çok özlüyor ve daha çok seviyor ve kıymetini daha iyi anlıyoruz Bizlere armağan ettiğin çağdaş Türk cumhuriyetini, ilke ve devrimlerini bizler var oldukça yaşatıp ve yeni nesillere aktararak ilelebet yaşamasını sağlayacağız. Sen rahat uyu atam, ruhun şad olsun.

    Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ü sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz ve özlemini her gün daha çok hissediyoruz.

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ki ordumuzun azim ve gücü sayesinde, işgalci emperyalist güçlere ağır bir darbe indirilmiş olup Türk ulusuna 30 Ağustos 1922 günü zafer kazandırmıştır. Bu sayede bağımsızlık ve özgürlüğümüze kavuştuk. Her ne kadar bazı çevreler bu zaferi unutturmak istese de asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor ve tüm ulusumuzun 30 Ağustos zafer bayramını kutluyorum.

    Ulusal egemenlik mücadelesini 101 yıl öce Samsun dan başlatarak, silah arkadaşlarıyla birlikte din dil ırk ayırmaksızın tüm halkımızın birlik içinde mücadele etmesini sağlayarak bize bağımsız, çağdaş ve demokratik bir ülke kazandıran ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.

    100 yıl önce bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye büyük millet meclisini açması ile çağdaş Türkiye cumhuriyetinin ilk temellerini atılmıştır. Ulu Önderimizin geleceğin büyükleri çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.

    Bugün sağlık bakanlığından bana sms olarak 5 haneliı bir kod geldi ve eczaneye gittim. Bana söyledikleri bunun sadece kayıt kodu olduğu ve esas kodun 4 haneli olması gerektiği ve 4 tane kod gelmesi gerektiği şeklindeydi. Gerçekten pes doğrusu. Ben de sonunda korunmak için eczanenin yanında bulunan züccaciyeci benzeri bir dükkanda 15 tl ye satılan siperlik aldım. Sonuçta 10 gündür kullandığım maskeyi siperlikle birlikte kullanacağım.

    Maske için bana hala sms gelmedi. 2defa e-devlet üstünden sipariş vermeme rağmen ne gelen var ne giden.Bu kadar beceriksizlik pes doğrusu. Yasak gelmeden önce iki tane almıştım. 1 haftadır aynı maskeyi kullanmak zorunda bırakıyorlar resmen. Ne zaman geleceği de belirsiz.

    Bize gösterilen ile gerçekler arasındaki farkı net bir şekilde gözler önüne seriyor.

    Rize Valisi Kemal Çeber, koronavirüs tedbirleri kapsamında kent girişlerinde oluşturulan kontrol noktalarını aşmak isteyenlerin, aralarında oluşturdukları WhatsApp grupları ile haberleştiklerinin tespit edildiğini açıkladı. Vali Çeber, ‘Şu köyden geçin orada uygulama yok veya varış noktasına 2 saat kala şu ilacı için, ateşiniz düşüyor, kontrole yakalanmıyorsunuz' gibi örnekleri maalesef görüyoruz. Bir taraftan da bunlarla mücadele ediyoruz” dedi.

    https://www.hurriyet.com.tr/gu…n-bunu-yapmislar-41486370


    Gerçekten pes doğrusu. Vatandaşlarımız hiç bir engel tanımıyor, hemen çözümü hazır. Bu gidişle virüs daha çok yayılır.