Forumdaki Üyeleri Tanıtın

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Rıza baba ve ekibi bizi takip ediyor galiba. Forumda 2 kişiden biri polis :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Adım Çağrı, 27 yaşındayım, Ankaralıyım, bekarım, 2014 den beri takip ediyordum ama yeni üye oldum, yazılımcıyım :D Yarışmacı arkadaşlara ve azora başarılar diliyorum

  • Konuyu aktif tutalım birbirimizi daha iyi tanıyalım tanıtalım :)

    Bilmeyenler için başlım biraz :)

    GabelBerg10 isminin sonundaki 10 gibi 10 numara insandır kısa süre içerisinde kaynaştık çok sıcak kanlıdır ortağım :)

    Palanci Yaşına göre hırslı azimli kardeşim. Saygısını herkese karşı korur faydalı bilgilerini bizlerle paylaşır.

    ExcuseMe Namı değer 87ci arkadaşımız. Kendisi bağıra bağıra 87 getirmişti bu sene 8o

    Berkay34 Google adam yazıyoruz Berkay çıkıyor anlatmaya gerek yok :D İstanbulun kıymetlisi :)

    Ara ara yazmaya devam edeceğim :)

  • Ben de tanıtayım o zaman.


    Aykut yani Aykut abim. Kendisi çok sevecen, cana yakın, iyi kalpli, komik ve bilgili bir insandır. Forumda abim gibi gördüğüm 3-4 insandan birisidir kendisi. :hfyeni (29):

  • Biraz daha devam edeyim :)

    Vintersaga Sessiz sakin çok efendi kıymetli bi modumuz :)

    ColdCenk Beylikdüzü semtini görünce aklıma ilk gelen kıymetli abimiz :)

    Eraay Yakın zamanda tanıştık çok efendi bi kardeşimiz.

    Tipi54 fenerbahçe tribünlerinin efsanesi 8o

    Yigit61 Forumun aktif üyelerinden sevdiğim abimiz.

    Al1han Covit konusuyla tanıdım pandemi zamanlarında foruma çok emekler veren dostumuz :)

    Aklıma geldikçe konuyu aktif tutmaya devam edeceğim. :)

  • Aykut kardeşime teşekkür ederim. Burası günden güne kalabaliklasan kadrosuyla, türlü düşünce sahipleriyle güzel bir ortam oluşturdu. Atmosferin bilinmezligi ile vermis olduğu takip etme merakı ayrı bir güzellik olarak foruma güç vermeye de devam ediyor. Herkese sevgiler, selamlar...

  • Namı değer 22Subat olarak bende bir kaç kelam edeyim. Doğma büyüme 34 yıllık İstanbulluyum. Çocukluğumdan beri kış aylarına özel ilgim vardı gökyüzüne, bulutlara, dışarıda yağan yağmura, göklerin arasında adeta sinir ve öfkeli çakışan şimşeklere, rüzgarın uğultusuna..Baharda açan çiçeklere, uçan kelebeğe kadar.. kısaca doğaya aşık biri olarak kendimi burada buldum bir şekilde ve 2.5 senedir de burdayım. Zamana göre bazı durumlar yaşadım ve sizler bana yorumlarınız ile destek olup dualar gönderdiniz bunun için de herkese teşekkür ediyorum. Iyi ki varsınız 😌❤️

  • Ben de Orta ve Doğu Karadeniz bölgesini tanıtayım o zaman.


    DoquKaradeniz28 yani Tayfun abim. Kendisi benim forumdaki 2 öğretmenimden, üstadımdan birisidir. Çok bilgili, sevecen, cana yakın, komik ve bir o kadar da eğlenceli birisi. Forumda nadir bulunabilecek bir insandır kendisi. İyi ki onunla tanışmışım :)


    Osman Akkaya isminden de anlaşılacağı üzere Osman abim. Kendisi Tayfun abimle birlikte forumda benim 2 öğretmenimden, üstadımdan birisidir. Aynı Tayfun abim gibi bilgili, cana yakın, komik ve bir o kadar da eğlenceli birisidir. Kendisiyle iyi ki tanışmışım. :)


    Orasa yani Abdullah abim. Kendisi bizim bölge konusunda bulunan bilgili hocalarımızdan birisi. Sinoptik okuması ve yağış tahmini açısındaki başarısı nedeniyle üstadım olarak gördüğüm birisidir kendisi. :)


    kuzeyin_oglu yani Ümit abim. Kendisi genellikle kışın müsait olur ama oldumu da tam olur. Sinoptik okuma ve model analizi konusunda başarısı dolayısıyla kendisini çok severim. :)


    White Tiger28 yani Bülent abim. Kendisi yakın zamana kadar doğu karadeniz sorumlusuydu ancak bu görevi bana devretti. Kendisi tecrübeyle karışık bilgisi yüzünden tahminlerindeki başarısı nedeniyle bir çok kişinin gönlünde taht kurmuş birisidir. :)


    Arda Alper kışın pek aramızda olamasa da son zamanlarda aramızda gördüğümüz Arda aynı benim gibi heyecanlı, bilgiye aç birisi. Kendisiyle özel sohbette sürekli mesajlaşırız. 2023 kışında "Arda hoca" olarak anılmasını beklediğim bir üye. :)


    Eraay abim benim forumda en samimi olduğum üye diyebilirim. Kendisi beni her koşulda desteklemiş ve yardımda bulunmuştur. Kendisini çok severim, sayarım :)


    Kendimi de tanıtayım tam olsun. Adım Kerem yaşım 15. Karadeniz bölgesinin Ordu ilinde yaşıyorum. Meteoroloji işine sadece kar yağacak mı diye meraktan başladım ve bölge sorumlusu olarak devam ediyorum. :)

  • Evet birkaç kişi daha tanıtmak istiyorum.


    Berkay34 üstadım, hocam ve abim. Benim böyle olmamı sağlayan, bu kadar bilgi birikiminde bulunmamı sağlayan ve her koşulda bana yardım da bulunan bir abim. Kendisi meteoroloji anlamında üst düzey bir bilgiye sahip olup benim çok sevdiğim bir abimdir. :)


    GabelBerg10 yani Emir abim. Kendisi her ne olursa olsun yanımda durmuş olup komik, eğlenceli, saygılı ve bir o kadar da bilgili bir insandır. :saint:


    ExcuseMe yani Fatih abim. Kendisi 87 getirme heyecanıyla ve bilgili olmasından dolayı biliniyor. Eğlenceli, saygılı, cana yakın ve bir o kadar da bilgili bir hocadır. :)


    Enes Güleç(17) yani Enes abim. Kendisi bilgili olmasının yanında eğlenceli tavırlarıyla da çok iyi bir insan. :)


    Abdullah Emin Eren yani Abdullah abi. Kendisi bilgili olmasının yanında eğlenceli bir insandır. :)


    Bu kişilere ek olarak Aykut ve Eraay abim de var ancak onları zaten tanıttım. Forumda her şartta her koşulda ve her durumda bu üyeleri aktif bir şekilde görebilirsiniz. Hepsi de çok cana yakın ve eğlenceli insanlar.

  • Buraya ilk geldiğimde fotoğraf atma konusunda bilgim olmadığı için bana yardımcı olan gerek forumu sevdiren yarışmalar hakkında bilgi veren @AYARSIZ'a, heyecanla merakla beklediğim analizleri sunan @Berkay34'e, şarkılarimin sıkı takipçisi ve çok değer verdiğim kardeşim gibi bildiğim @KeremPalanci'ya, İstanbul konusunda paylaştığım her yorumu beğenen destekleyen herkese de ayrı teşekkür ederim 🙂