konunun başıgını degistirmeyin dostlar..bence tümden ortadan kaldırın...sistem mistem gelmiyecegi her halınden belli...su an ocagın en az 20 sıne kadar sistemın geleceğine dair hıc bır işaret yok...hemde bir tane bile...kendimizi kandırıyoruz...hpiniz benim gibi dusunuyorsunuzda anlamsız bır sekılde sankı ortada birsey varmıs gibi hayali sistemler üretmeyelim bence arkadaslar...hayatımda yasadıgım en iğrenc ocak ayı ...2007 bile cok daha ıyıydı(yağıs olarak)..

12 Ocak'ta Hasret Bitiyor!..
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Quote from zemheri... pid='81383' dateline='1389091078'
konunun başıgını degistirmeyin dostlar..bence tümden ortadan kaldırın...sistem mistem gelmiyecegi her halınden belli...su an ocagın en az 20 sıne kadar sistemın geleceğine dair hıc bır işaret yok...hemde bir tane bile...kendimizi kandırıyoruz...hpiniz benim gibi dusunuyorsunuzda anlamsız bır sekılde sankı ortada birsey varmıs gibi hayali sistemler üretmeyelim bence arkadaslar...hayatımda yasadıgım en iğrenc ocak ayı ...2007 bile cok daha ıyıydı(yağıs olarak)..
Sistem rötar yaparak gelecek. Rötarda 3-4 günlük bir rötar. 15'inden sonra. Zaten herkes 15'inden sonra çetin kış koşulları bekliyordu, bu sistemi prova olarak görüyorlardı. Prova yok, 15'inden sonra kışa giriyoruz denilebilir şuan için.
[hr]
GFS uzun vadesi gayet iyi. En azından kuraklık açısından gayet iyi. Balkanlar'da siklon oluşuyor ve o siklondan bizde ekmek yiyoruz :). Umarım mutasyona uğramaz. -
Wildeo1907 nin dedigi gibi kuzeyimiz iyice soguyor.sistem bekliyoduk ama sadece dongu degisiyor gibi gozukuyor.
Henuz hersey bitmedi.oglen gfs toparlamis.ingilteredeki ab yok olursa 180 derece donuste olabilir.aksami bekliycez artik.kaderde ne varsa onu yasiycaz.yanliz birsey dikkatimi cekti.eger aksam gfs de yine aynisi olursa konu acicam onunla ilgili.bu sefer tarih vermiycem.guclu bir blocking gozukuyo umarim onda bi sorun cikmaz.2 3 hafta surecek soguklar gelebilir.
-
Umarım beyler bu sistemi yakalamamız gerekiyor inşallah olucak değerli HF severler
-
Semih üstadım bu sistem sence gelicekmi biraz ayrıntılardan bahsedermisin son durum hakkında?
-
geçen sene bugün bu saatlerde evimin önünde 20 cm kar vardı
-
Mustafa denizli gibi "İçimizde irlandalılar var"moralimizi bozmak istiyorlar.sistem alacağız modeller iyi
-
Cuma günü böle yok bitti diyenler! ben geleceğine inanıyorum hersey cuma gunu beklyın ve görün allhın ıznıyle modellere fln bakmıycm cumaya kdr gidin başka faaliyt yapın cuma günü !!!!!!!!!!
-
15 Ocak tan sonra herşey değişiyor allahın izniyle ! Batı için kış koşulları başlıyor ve Mart ın 15 ine kadar aralıklarla peşin sıra sistemler almaya başlayacağız , hatırlayın geçen seneki 8 ocak ta yağan 1 günlük nefis bir kar yağışının ardından kış bitmişti resmen !!! Sonraki haftalar ağır lodos etkisi altında zaman zaman 18-24 derece sıcaklar altında koskoca ocak bitmiş Şubat ayıda ağırlıklı olarak Ocak ayına nazire yapar gibi arada bir iki günlük poryazla gelen yağmurlardan sonra kış bitmişti !
İyi hatırlayın geçen kışı !!! Yalan mı ? Bu kış böyle olamayacak ! zaten olmuyorda şu ağna kadar en azından sıcaklıklar açısından .. Tek eksiğimiz yağışlarla birlikte sistemler,oda başta söylediğim gibi bu ayım 15 inden itibaren döngü kırılıyor inşallah,belki akşamki güncellemelerden sonra morelleriniz gene kaldığı yerden tavan yapacak !
ama dün gecede dediğim gibi model modele sizde değişmeyin iyi çıksada yüzdeyüz kendinizi kaptırmayın kötü çıksada hemen karaları bağlamayın derim
, akşamı bekleyelim ve görelim herşey yeni başlıyor...
-
Sistem modellere en yakın zamanda yansıyacaktır.
-
Ocak 2. yarı 1.5 sistem var no problem
-
Mgm kötü çıkmış yaa.
-
Quote from sistemci pid='81415' dateline='1389102919'
yarım sistem olmadı üstad şunu 2 yapalım -
Gelsin artık herkes beklemede..
-
Prova kalktı kendine emin demek ki gelecek sistem.
-
Quote from sistemci pid='81415' dateline='1389102919'
1.5 dan 2 yapma şansımız nedir ? -
Arkadaşlar İzlanda'nın bu kez Aralık'ta ülkemizi vurması çok iyi oldu,geçen sene neydi öyle yav Ocağın ikinci yarısı yağan kar dışında koca kış yağmur lodosla gecti,ama 2014'te öyle olmayacak merak etmeyin çünkü bu kış polar atak basınçları baya aktif,yani Sibirya yine bizlere efsane bir kış yaşatacak gibi görünüyor neyse hayırlısı olsun şimdiden artık.
-
işler kötüye gidiyor zemheri haklı...
-
allah bizim başimiza kar lar yağdirsinn nnnnn :D:D olacak bişi varsa tez zamanda olsun
-
Yarrabbim, harap oldum yarabbim şu imtihanı sona erdir muhammed'in suyu hürmetine!!! (amin)
-