Beiträge von Rıdvan YıLmAz34

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Selamunaleyküm arkadaşlar, ben KarTutkusu03 . Hakkımda yapılan yorumlamaları merak edip bakayım dedim, bu hesabın sahibinin haberi var bizzat kendisi söyledi benimkine girip hakkında söylenenlere yorum yapabilirsin diye. Şimdi bu son yorumum olsun. Meriç, inatçıyım sözümden dönmem demişsin, ilk kavgamıza bizzat barışma teklifini sen yapmıştın ? Sen forumda ÖM yoluyla bana küfür etti dedin ya, yanlış anlatma bu insanlara bunlar sanıyor ki kavgadan sonra ciddi ciddi sövdüm sanıyorlar. Hayır, o dost iken yazıştığımız mesajlardı, tarihini söyler misin rica etsem ? Ben hakkımı helâl ediyorum demişsin, ben de ediyordum taa ki yalan söyleyene kadar. Forumda yaptığın tartışmadan ötürü banlasaydın en doğal hakkındı, ötmezdim, fakat küfür yüzünden ban atmışın, neden küfürü ettiğim tarihte bann atmadın da öküz öldüğü vakit ban attın. Yaptığım küfürlere gâyet mantıklı, dostça ve olumlu yanıtlar vermiştin, uyardığını hatırlamıyorum ? Sanki her şeyi planlamışsın gibi geldi bana. Son olarak da dosta küfür edilmez demişsin, beni güldürme. WhatsApp vb. özeller ile ikimizin de (esprisine) yapmadığımız küfür kalmamıştı :) . Bu forumda bana " Moderator Yalakası " gibi tabirlerde bulunan; " O kim oluyor da bizleri uyarıyor " diyenler varmış. Yüzüme gülüp arkamdan konuşanlar kendileri. Buradan ben söyledim diye desinler artık, çünkü forumda değilim ve bannlıyım, hiçbir sözüm de geçmez. Zaten benden rahatsız olanlar yüzünden foruma veda ettim, yoksa senin gereçkçesi eski olan attığın ban ile alakası bile yok


    Banım eski bir gerekçeye dayalı olduğu için açılacaktı, fakat ben belirttiğim üzere forumda rahatsızlık oluşturduğum insanlar varmış, haklarına girmemek için veda ettim. Herkese Byee arkadaşlar :hfyeni (25): !!!

    İyi günler arkadaşlar, ben KarTutkusu03. Birtakım tatsızlıklar oldu bazılarınız biliyordur, düne kadar sırrımız açığa çıkmayacak diyen dostumuz sözüne ihânet etmiş. Önceden özelden yazdığımız küfürleri bugün bahane yoluyla açığa çıkarıp beni banlamış, oysa beni önceden HF Özelden küfür etmek yasak bile demedi, sözde uyarmış ama ben gerizekalı hatırlayamıyorum tabi. Olayın içine girmeden benim hakkımda yorum yapanları gördüm, aferin böyle devam edin. O Carl2 var ya tam bir hâin. Dökeceğim şeyler var fakat mesaj silinmesin diye yazmıyorum. Meriç, "Öküz Öldü Ortaklık Bozuldu" hesabı, aferin lan sana. Banım açılacaktı fakat istemedim, sebep ise bu değil, bazı birtakım gıybetçiler benden rahatsız oluyormuş onu öğrendim, neden yüzüme diyemediniz, ALLAH'ın bildiğini kuldan mı saklayacaksınız ? O kişilere ve hakkımda atıp tutan, ek olaraktan eski ve sahtekâr dostlarıma hakkım var ise HARAM ediyorum. Kusurunuza çoktan baktım bile arkadaşlar. Cezamın sınırsız ya da 6 aya uzatılmasını rica ederim, benden rahatsız olanlar varmış ya o yüzden o kişilere rahatsızlık vermeyeyim, düne kadar destekleyenler sırtımdan vurur olmuş. Yaptığım Kar Hastası'nın yaptığı gibi ani bir atar değildir, gâyet sakin bir şekilde iken bunları yazıyorum. Yollarımız burada ayrılıyor, bazıları hariç tüm üyelerden Haklarını helal etmelerini istiyorum :) .


    Son katkım da şu olsun foruma; pazar günü saatler alınacak aman unutmayın sakın ha :D .




    Mesajımın hatrım varsa silinmemesini yetkililerden rica ederim, sevgiler, saygılar. Siz siz olun mesafeli olmayı bilin, bazı insanlar haksızsa bile haklıymış gibi üste çıkabiliyor ;) ..!

    Zitat von Samet_113 pid='93060' dateline='1394829309'

    Birincisi forum kuralları gereği forumumuzda siyasi içerikli mesaj yazmak veya imasını yapmak yada avatarında siyasi simge taşımak kesinlikle yasaktır.Forum kurallarına bakabilirsiniz.Avatarı bu şekilde olan arkadaşlar avatarlarını değiştirsinler yoksa ceza alacaklar.İkincisi ne dediğimize dikkat edelim burada insanlara siyasi görüşleri ne olursa olsun hakaret edemezsiniz bakın altını çiziyorum siyasi görüşü ne olursa olsun zaten buda yasak olan bir şey bu konu hassas olduğu için gerekli yaptırımlar uygulanacaktır arkadaşlar.Konu dışı mesajlar silinecektir.İyi forumlar..


    Benim kendi fotoğrafım olur mu peki