putin domuzu gencecik çocuk yaşta kişileri resmen işgale göndermiş
Nasılda korkuyor. İşte çıkarlar savaşırken olan masum hayatlara oluyor. Savaşın kazanını yoktur
putin domuzu gencecik çocuk yaşta kişileri resmen işgale göndermiş
Nasılda korkuyor. İşte çıkarlar savaşırken olan masum hayatlara oluyor. Savaşın kazanını yoktur
Yok edilen Rus İstihkam taburu
forum.havaforum.com/attachment/146394/
Ukraynalı minik Andrei den tüm dünyaya subbinal mesaj var
Bunlar kadar gereksiz bir millet yok askermi eşkıyami belli degiller
Ben sana bişe diyimmi Rusyayı asker konusunda ben çok disiplinli ve sert bilirdim bunlar sünepe la bunlar çatışmayı dahi bilmiyor hiç disiplin 0 bilgi beceri 0 zeka 0 askeri bakımdan sadece ekipmanları çok fazla kullanmayı bilmiyorlar doğru düzgün. Dünde olan ukrayna askerlerini yağma yapıyorlardı beyinyok adamlarda jet ucaksavarın üstüne üstüne gidiyordu 😂😂😂😂
Putin, Ukrayna başkanı Zelanski'nin teslim olacağını veya kaçacağını zanneti şavaşı başlatırken muhtemelen. O yüzden kısa bir sürede alırım düşüncesine kapıldı, ama işler her zaman planlanan gibi gitmez. Rusya Ukrayna'dan kat kat güçlü evet ama, Zelanski karakterinden ödün vermedi. Meydan okuyor.
Ukrayna Rus Ordusuna putin in tahmin etmediği karşılığı veriyor 3500 den fazla Rus askerin öldüğü haberleri doğru bence ben bu savaşın galibi nin Ukrayna olacağı dusunuyorum ve öyle de dua ediyorum Allah yar ve yardımcıları olsun Başta Zelenski olmak üzere Ukrayna ordusunu ve savasan sivillerin verdikleri mücadele takdire şayan🇺🇦
Taliban, Ukrayna'daki Afganların tahliyesi için tüm imkanların kullanıldığını açıkladı
Taliban, Rusya'nın Donbass operasyonu nedeniyle Ukrayna'daki Afgan vatandaşların güvenliğinden endişe duyduklarını belirterek, tahliye edilmeleri için çalıştıklarını duyurdu.
Taliban'ı Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abdul Kahhar Belhi, konu ile ilgili kişisel Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.
Taliban'ın Ukrayna'da yaşayan Afganistan vatandaşları ve Afgan öğrencilerin hayatlarından endişe duyduğu vurgulanan açıklamada, bu kişilerin güvenli bir yere tahliye edilmeleri için mevcut tüm imkan ve iletişim kanallarının kullanıldığı aktarıldı.
Açıklamada, "Dışişleri Bakanlığı bu konuda çeşitli bölgesel hükümetler ve uluslararası kuruluşlarla yakın temas halindedir" ifadesine yer verildi.
Belhi dün yaptığı açıklamada ise Rusya'nın Donbass operasyonu konusunda Taliban'ın tarafsız olduğunu kaydederek iki ülkeyi, aralarındaki sorunları diyalog ve barışçıl yollarla çözmeye çağırmıştı.
Bizdekileri de unutmayın.Adamlardaki ikiyüzlülüge bakın, kendini Ukraynaya kadar atabilen bir Afgan geri döner mi?
Ukrayna Lideri Zelenski: “Saldırılar püskürtüldü, Kiev kontrolümüz altında.”
Şu anda ikinci rq-4b oldu bu Karadenizdeki polonya ve romanyada çok fazla Amerikan tanker be istihbarat uçağı var 1 tane de F-16
Kiev'in kolay düşeceğini sanmıyorum, halk silahlandı, 1-2 saatlik eğitim ile tek kullanımlık RPG22(anti tank) silahı dağıtmaya bile başladı Ukrayna ordusu sivillere.Düzenli bir ordunun isteyeceği en son şey bu.Sokak sokak hatta ev ev savaşmak zordur.
Kiev i işgal etmeye çalışan ruslar değil de amerikan ordusu olsa Kiev 8-10 saat içerisinde düşmüştü.
forum.havaforum.com/attachment/146402/
Kandiliz şimdiden mübarek olsun Hf
Yok edilen Rus İstihkam taburu
Bu konvoyu TB-2ler yok etmiş
Ukrayna Hava Kuvvetleri, Bayraktar TB2 SİHA’ları kullanarak Kherson şehrine giren Rus konvoyu etkisiz hale getirdi.
— Ukrayna’nın Türkiye Büyükelçiliği
Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramazan Kadirov, Çeçen birliklerini Ukrayna'ya gönderdi. Rusya'nın yanında yer alan Kadirov'un meşrutiyetini reddeden Çeçen muhalifler ise, Ukrayna ile birlikte Rusya'ya karşı savaş alanında.
Şamil Baseyevin yiğitleri açtı gözünü.