Trabzona bir cisim geliyor galiba iyi kar yapar fakat erime oranıda var hemen sevinmeyin inşallah erimez direkt gelir şenleniriz bugün çok az kar gördük

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
derebahçe yağmur …
-
rize kale kamerasına bakın deniz kar oldu yağıyor
-
TÜRKİYE GERÇEKLERİ on Twitter“Doğal gaz, petrol derken, yeraltında 6 milyar dolarlıklık jelibon şeker bulunmuş…. Laaaaaaan😂😂😂😂😂”twitter.com
-
115 rakımdayım 5-6 cm kar oldu. Akşam ve gece de devam ederse 10 cm'yi geçebilir. 250 metre ve üzerinde 25+ Cm.
-
rize bembeyaz oldu la 5dkye
-
Rizede okullar çok rahat tatil oluyor hiç bişe olmasa bile samsunda böyle olsa keşke
-
White Tiger28 abi daha kar beklemeye gerek var mı? Önümüzdeki sisteme odaklanalım mı yavaştan?
-
forum.havaforum.com/attachment/132222/
şu kütleler birleşirse ordu giresun giresunun doğusu ihya
-
Rize bitti demeden bitmez dedik illaki yerleri beyazlatır bişeyler
-
Samsun bu akşam uyusunmu hocalarım
-
Samsun bu akşam uyusunmu hocalarım
Uyu kardeşim hafta içine odaklanacaz artık
-
Ohh sonunda benin için bitmiştir bu sistem salı günün ki sistemde bunun gibi yağış sıkıntısı olacak gibi şu anlık 23 une odaklanıyorum benim için rezalet bir sistemdi.
-
Samsun merkez yagmura döndü zaten…;) konumum adına vasat bir sistemdi… haftaiçine odaklanıcaz
-
Samsun merkezde hocam evimin üstünde 500 m sonra askeriye var ordaki karla evimin ordakinden dağlar kadar fark vardı
-
forum.havaforum.com/attachment/132222/
şu kütleler birleşirse ordu giresun giresunun doğusu ihya
Konumum bu kütleler sayesinde kar gördü. Dün böyle bir yağış yoktu. Akşam ve gece bize çalışacak gibi.
-
Atakum 200rakim hala yoğun kar devam ediyor rüzgarda kuvvetli benim için bu sistem efsane sayılır
-
Sistem bana göre de iyiydi tatmin etti ama keşke az daha yağıp okulları tatil etseydi.
-
suanda konumumda rahat 30 cm ortu var hala cok yogun ınsallah kesmez
-
Atakum koptu bu sistemde
-