White Tiger28 hocam asıl aksiyon kaç gibi ona göre söylede dışarı çıkıcam

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Samsun/İlyasköy arkadaşımın konumu rakım 130 bugun gittim
-
White Tiger28 abi Giresun ve Ordu'ya gelen deklerin oluşumu kesildi gibi. Uykusuz kalmaya değecek yağışlar olur mu? Örnek saat 21.00 de olan gibisinden.
evet gelecek zabaha kadar devam zabaha kadar 😊 esas büyük kütle gecenin geç saatlerinde gelebilir uyuyorken yani😄😄
-
hadi Rize en geç 12 ye kalır gibi hadi Rize ölüm üzme beni yeter artık
-
Bafraya 1 saat önce yağan kar bile hiç erimiyo hava baya soğuk birazdan yine kar başlar gibi
-
evet gelecek zabaha kadar devam zabaha kadar 😊 esas büyük kütle gecenin geç saatlerinde gelebilir uyuyorken yani😄😄
Hocam Rizeye kütle vururmu
-
Samsun sabaha örtü ile uyanma şansı kaç hocamlarım çok soruyorum ebet ama çok özledik be
-
Atakum ilkadımdan iki kat fazla yagış aldı
-
Gece ki cephe girişi beklemeye değer mi sizce White Tiger28 hocam
Sıcaklık -5'e yakın daha da soğuyacaktır yere düşen yapışır
-
Abi böyle dedin bu gece uyku yok :hfyeni (29): Sakinleştiği zaman uyurum. Tabii sakinleşirse :hfyeni (29): :hfyeni (29):
-
Hocam saat 8 gibi o yağıştan sonra erimesi üzücü oldu ama bekliyorum ben hıncımı çıkardım dondum geldim gece boyu burdayım
-
Kardeşim sen yazılanları ciddiye almıyor musun ? Bu kaçıncı soruşun aynı soruyu
-
Bafra da büyük ihtimalle hastanenin oralarda(110 rakım) iyi örtü yapmaya başlamıştır yarın gider bakarım, 25 rakımda vıcık vıcık örtü var
-
Fatsa ya yine bir kütle yaklaşıyor turuncu renk hemde bakalım kaç takla atacak gelmemek için
-
Dek sayesinde 10-15 cm aldık
-
Dek sayesinde 10-15 cm aldık
tokata dek mi geldi
-
ben uyumuyorum kim uyumaktan bahsetti?
-
Fatsa ya yine bir kütle yaklaşıyor turuncu renk hemde bakalım kaç takla atacak gelmemek için
Valla elden bir şey gelmez. Yine Fatsa'yı sıyıracak gibi. Gece geç saatlerde Fatsa'da aksiyon olabilir. En kötü 19 sistemine kalır Fatsa.
-
ah ahhh ben anlatmaktan yoruldum sen sormaktan yorulmadın rizenin bazı ilçelerinde zaten yoğun karyağışı var buraya foto bile attık sen nasıl biyerinde ikamet ediyon rizenin anlamadım😊
-
53rizesnow reis iyiki samsunda değilsin ben şuan samsuna sinirliyim şimdik sen olsan:D
-