samsun ordu açıklarındaki dekler ne kadar sürer? Yarın ki durum nedir
Sabaha kadar sürer.
samsun ordu açıklarındaki dekler ne kadar sürer? Yarın ki durum nedir
Sabaha kadar sürer.
Rüzgar iyi olsa Samsun gömülmeye başlamıştı ancak 1-2 saat içinde rüzgarın kuzeye meyletmesi bekleniyor. Yıldıza yakın karayel yaklaşık 100 C° açıyla esecek rüzgara 700 hpa haritasından bakmanızı öneririm. Rüzgarın dönüşünü en geç veren model Icon bile gece yarısından önce müjdeyi veriyor.
Nem taşınımı çok az, 850 hpa rüzgarına bakılmalı, oda kuzeye dönmeyecek gibi.
Yani bu gece cümbüş var samsun için
https://www.trabzon.bel.tr/sehir-kameralari.aspx beni şuraya ışınlayın :))
Nem taşınımı çok az, 850 hpa rüzgarına bakılmalı, oda kuzeye dönmeyecek gibi.
850 hpa nem yönünden değil çarpık rüzgar yüzünden sıkıntı çıkarabilir oluşan dekler şimdi bile iyi duruyor.
Ortahisar lapa lapa 😎
2 saat sonra Rize şovu var
Dostum burcun ikizler mi. Hem rize patladı diyorsun hem 2 saat sonra şov başlıyor diyorsun
Yani bu gece cümbüş var samsun için
rüzgar nerdeyse tam kuzeyden (0'dan) esiyor denizdeki kütleleri alırsak güzel asksiyon olur. Üstüne sıcaklıkta uygun
Yoroz bile batıyı geçti vay be snfjsjsjs bizim taraflarda hiç birşey yok şuan
Terme şanslı mı bu gece
Ortahisar lapa lapa 😎
Neresi reis?
rüzgar nerdeyse tam kuzeyden (0'dan) esiyor denizdeki kütleleri alırsak güzel asksiyon olur. Üstüne sıcaklıkta uygun
Samsun merkez tahminen ne zaman başlar hocam
Neresi reis?
Trabzon Büyükşehir Belediyesi sanırım taş bina kamerasına diyor. Meydana yağıyor ama beşirliye yağmadı ilginç.
ordu ne zaman dek alır
Gfs karadenizi gömdü
Hocam rüzgar gerçekten güzel ama yağış olacak mı buraya bugün hiç doğru dürüst yağmadı neredeyse ?
Samsun merkez tahminen ne zaman başlar hocam
9 da dışarı bakarsın lapa lapa
Trabzon Büyükşehir Belediyesi sanırım taş bina kamerasına diyor. Meydana yağıyor ama beşirliye yağmadı ilginç.
Ayasofyada karla karışık yağmur var da ondan sordum
Neresi reis?
Ktü civarları
Trabzon gol