Bu vorteksin bu geceki gfs güncellenmesinde değişme ihtimali yok dimi bişey kalmadı sabaha

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Haci hocam sen iste sana dürbün getireyim en kalitelisinden sen onunla yakından bak manzaran güzel zaten kesin görürsün🤣
Abdullah abi kral adamsın 😎
-
Arabayı bugün temizledim özellikle yarın sabah siklon bir nebze zayıfladığında gidip ölçüm yapacam arabada tam değer çıkmaz ancak hemen hemen kendisini belli eder
-
-42 nin etkisi ne olacak acaba tam olarak. Şu an dek şeklinde yağış alıyoruz. Boşluklar oluşabilir. Bu -42 dün akşamki gibi alçak seviye yağışlarına sebep olur mu? Radar görünmeyen yağış vardı Samsunda dün aynı etki olurmu
Şu an -42 nin etkisi altındasınız zaten
-
Mezosiklon, modellerin beklentisinden daha geniş bir alanda etkili oluyor.
Ordu ve Giresun, verdiğim saatten erken başlayabilir
Samsun devam eder mi hocam öyle çok yağışta gozumuz yok şans olarak
-
DoquKaradeniz28 hocam peki doğu karadeniz sira daglarinin siklona vereceği tepki veya ne blim bisey olurmu düşündünuz mü hiç bunun üstünde?
-
Valla Ünye’ye gerçekten Karadeniz kar olup yağdı hala da devam ediyor
-
Bilmiyorum karadenizde emsali var mi mezosiklon ile bu denli kar yağdı mı?
İlginç bir deneyim olacak umarım sonucunda bir doğal afetten bahsediyor olmayız
-
Abdullah abi kral adamsın 😎
Haci hocam ben bugün ne olur ne olmaz diye 2kilo çay aldım ekmeğe gerek yok çay olsa yeter ikinci demliğin dibi göründü biraz uyusamıydık bilemedim bu takip bir daha ne zaman olur Allah bilir buna değer bu işe gönül vermişsek bu takip edilir şansımıza hafta sonuna denk geldi canın sıkılırsa bardak al gel bende mutlaka ocakta çay olur
-
Her yer darma duman olabilir diyoruz sen sıcaklık düşer mi diyon
Bizim zaga böyle ustam her şeye rağmen hep aynı soruyu sorar alışman lazım bugün yarın için buna 😂😂
-
Samsun devam eder mi hocam öyle çok yağışta gozumuz yok şans olarak
Hocam sizin orda kar basladimi
-
Yokuştan Kayıyolar 30 sn sonra kaydıkları yer yine bembeyaz
nazar değdi yavaşladı
-
Bizim zaga böyle ustam her şeye rağmen hep aynı soruyu sorar alışman lazım bugün yarın için buna 😂😂
Alışırız napalım artık
-
DoquKaradeniz28 hocam peki doğu karadeniz sira daglarinin siklona vereceği tepki veya ne blim bisey olurmu düşündünuz mü hiç bunun üstünde?
Sahile sıkıştırabilir
-
Haci hocam ben bugün ne olur ne olmaz diye 2kilo çay aldım ekmeğe gerek yok çay olsa yeter ikinci demliğin dibi göründü biraz uyusamıydık bilemedim bu takip bir daha ne zaman olur Allah bilir buna değer bu işe gönül vermişsek bu takip edilir şansımıza hafta sonuna denk geldi canın sıkılırsa bardak al gel bende mutlaka ocakta çay olur
Ben de beklemedeyim bu gece Abdullah abi. İnşallah bir gün çayını içerim abi
-
hocam plaka cm olur mu
Olması lazım olmazsa olmaz
-
Heyecanla bekliyorum o siklonun karaya çıkışını. Sahil yolunda inanılmaz görüntüler olabilir, tarihi görüntüler göreceğiz gibi hissediyorum.
-
-
Hocam sizin orda kar basladimi
Çok hafifinden
-
Çok hafifinden
Benim bura yıkılıyor
-