Öğleye doğru anca oturmaya başlıyor sistem o yüzden gerek yok
Giresun için yarın yağış tahmini kaç gibi başlar?
Öğleye doğru anca oturmaya başlıyor sistem o yüzden gerek yok
Giresun için yarın yağış tahmini kaç gibi başlar?
Samsun'da ortalama 25 cm kar tutmuş gibi 50 rakım üstünde 30-35 tahminen. Bu gece yağış ara veriyor ama dekleri siz de radarda görüyorsunuz sabah devamı gelecek
Abi tebrik ederim seni bu kadarını beklemiyordum 4-5 saatte çöl möl dinlemedi yıktı doğu atakumu
Abi tebrik ederim seni bu kadarını beklemiyordum 4-5 saatte çöl möl dinlemedi yıktı doğu atakumu
O zaman artık çöl değil de bugüne özel soğuk çöl diyelim bir nevi sibirya gibi yoksa çok olduğu gerçeğini değiştirmez bence 😂😂
Öğleye doğru oturmaya başlıyor sistem o yüzden gerek yok
Tamamdır hocam teşekkür ederim
Arkadaşlar genel değerlendirmemi yapmıştım tek tek cevaplamak zor oluyor.
Cumartesi günü Sabah saatlerine doğru Sinop'tan itibaren dekler sahilleri dövmeye başlayacak adım adım doğuya doğru ilerleyecek. Trabzon'a kadar gelmesi akşamı bulur. Ancak gün boyu tüm şehirlerde parça parça kütleler görülür yine de tamamen boş geçmez diye düşünüyorum
Memleketten rakım 500'ler Sürmene
Samsun 1 saat daha yağsaydı öyle 2017yi geçiyodu
50-60cm oldu 2017 de arkadaşlar şu cm hesabını abartmayın merkezden arkadaşım piazza yakınlarından 15cm kar ölçtü bu değer baruthane tarafında 25cm dır ben canik 100 rakımda da kendim 25cm ölçtüm genel olarak 15-30cm kar kalınlığı oldu merkez hatlarda
Kar sinmiş çatılarda yollarda bele geliyo
Keşke radarın devamı olsaydı çok güzel yağıyor
Atakum 5 cm kadar önde ilkadımdan helal sana çöl :)) derebahçe 15-20 arası aldı. Sahil bandı daha fazla kar aldı. Kara doyduk. Sıra efsane olmakta haydee. Ecmwf bk yesin.
50-60cm oldu 2017 de arkadaşlar şu cm hesabını abartmayın merkezden arkadaşım piazza yakınlarından 15cm kar ölçtü bu değer baruthane tarafında 25cm dır ben canik 100 rakımda da kendim 25cm ölçtüm genel olarak 15-30cm kar kalınlığı oldu merkez hatlarda
Yağiş sabaha kadar devam etseydi o potanaiyel vardi
Deniz üstü hareketlenmeye başladı.
Atakum 5 cm kadar önde ilkadımdan helal sana çöl :)) derebahçe 15-20 arası aldı. Sahil bandı daha fazla kar aldı. Kara doyduk. Sıra efsane olmakta haydee. Ecmwf bk yesin.
Atakum herkesten anladığım kadarıyla doğusu 25-30 ben min 20 dedim ama böyle kabul edelim bu valla efsanedir atakumlular adına 1-2 tık üstü zaten efsaneler efsanesi 2017
Samsuna doğru dek bantlark oluştu yarın aksiyon başlar
Son verilere göre Samsun merkezin şansı yarın devam ediyor gözüküyor dek bombardımanından ne kaparsak ovalar çok iyi ama merkeze de kütle geçeceğini düşünüyorum bulut tepe yüksekliği 5km zorluyor rüzgar hızlı kütlelerin ondokuzmayıs kuş cenneti altından bu hatlardan geleceğini düşünüyorum atakum büyüsü de bozuldu eritmesin kütleleri Bluser55
Yarın son verileri yine görmek lazım farklılıklar var
Son verilere göre Samsun merkezin şansı yarın devam ediyor gözüküyor dek bombardımanından ne kaparsak ovalar çok iyi ama merkeze de kütle geçeceğini düşünüyorum bulut tepe yüksekliği 5km zorluyor rüzgar hızlı kütlelerin ondokuzmayıs kuş cenneti altından bu hatlardan geleceğini düşünüyorum atakum büyüsü de bozuldu eritmesin kütleleri
Bluser55
Büyüyü kökünden bozduk güçlendirerek gönderiyoruz artık senin oraya
Ne güzel dek üretiyor o 500 hpa be 😎
Gréy hocam yarınki kütlelerin bazıları sarı turuncu falan olmazsa sarmaz he
Gréy hocam yarınki kütlelerin bazıları sarı turuncu falan olmazsa sarmaz he
25 30 cm i çeken atakumlu rahatlığı