Bende son durum bu, halen yağıyor ama lastiği kapatamadık
Dün rüzgar sıkıntı çıkarmasaydı, sahiller 40-50 cm çok rahat görmüştü şuan.
Bende son durum bu, halen yağıyor ama lastiği kapatamadık
Dün rüzgar sıkıntı çıkarmasaydı, sahiller 40-50 cm çok rahat görmüştü şuan.
Feci bir ayaz var, elektrik direklerinden buz sarkıtları sallanıyor. Yerdeki cıvık kar donmuş. Arabalar üstünden geçtiğinde çıtır çıtır ses çıkarıyor. Sabaha trafikte kötü anlar olabilir.
çevre bölgeleride gömülür komşuda pişer bizede düşer hesabı
İlerleyen saatleri de var mı acaba bu görüntünün North Şimal28 hocam? Pazar akşama kadar bu şekilde yağarsa bölge olarak ihya oluruz
Güzel Görüntüler geliyor ve Daha sistemin en güçlü anları gelmedi maşallah.
Cephe yağışımı bu radar da boş -39 un alametimi
Evet evet 300 rakim ustu 80 cm i aşmış 😄,ve tahminlerinde ozmamda seni basarili buluyorum yine bulmak istiyorum ve Sürmene tarafi hakkinda düşüncen varmı bu sabah yolda 5 cm le uyandik , Sürmene'yi Of'u bilirsin Trabzon'dan ayrı gibidirler yagis konusunda suprizleride severler, düşüncen varmi dostum
Teşekkür ederim yarın sizlik pek bir şey yok ara ara kütle geçişleri olur geceye doğru alçak basınç yaklaşıyor iyice o zaman kopmaya başlayacaksınız pazar günü efsane olacak pazartesiye de sarkar sistemin en kuvvetli anı bu zamanlarda olacak sahilleri bilmiyorum da köyler 1-1.5 m olur heralde efsanevi..
çevre bölgeleride gömülür komşuda pişer bizede düşer hesabı
Ordu'nun payına ne düşüyo?
Bu kütleler erimeden gidebilirse Çayeli yolcusu gibi duruyor.
Samsun gerçekten kafasına göre takiliyor ne radar dinliyo ne veri yagacaksa en iyisini yapiyo yagmicaksa denizi doldursan yağmaz
Teşekkür ederim yarın sizlik pek bir şey yok ara ara kütle geçişleri olur geceye doğru alçak basınç yaklaşıyor iyice o zaman kopmaya başlayacaksınız pazar günü efsane olacak pazartesiye de sarkar sistemin en kuvvetli anı bu zamanlarda olacak sahilleri bilmiyorum da köyler 1-1.5 m olur heralde efsanevi..
Teşekkür ederim hemşerim ❤️
Muazzam yağış devam ediyor.
Erimeye basladilar bile 700 hpa yle 850 hpa ruzgarlari farkli yonde ve açısı fazla olduğu için eriyorlar dağılıyorlar.
Samsun’dan çok güzel görüntüler geliyor. Samsunlu arkadaşlar adına çok mutlu oldum. İnşallah hafta sonu boyunca istediğiniz kar yağışları devam eder. Giresun’dan saygılar sevgiler.
Hocam kopmaya devam desene 🤩
Sahilde 1 saat daha aynı tempo yağarsa 20 oluruz luan 10 cm üstü birikim var
yarın iş olmasa eve bile girmezdim daha ne zaman gorcez böyle manzarayı
İyi akşamlar Çorum kargı ilçesi için öngörünüz nedir rakım 400