Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Tozak şeklinde kar dışında başka bişe olmadi Beşikdüzü de ara ara oldu o da kendimce bekledigimin altında oldu mgm bildi bu arada bol bol yağmurla kapadık sistemi
-
Anlık olarak konumumun dağları birinin 350 diğerinin 400-450 arasında bir rakimi var güzel kar almışlar bende faydalanirim diye düşündüm ki her zaman öyle olmuştur ama bu sefer olmadı zaten mucurum sistemden ne beklersiniz 😂
-
Giresun'da kar örtüsü 100 rakımda
-
Çok güzel manzara var maşallah ya
-
Perşembe 0 rakımda çim ve araba üstlerinde hafif var
-
Atakum her zamanki gibi şaşırtmadı...
-
Giresun merkez şehir içinde beyazlama yok ama şehir merkezinin yükseklerine doğru beyazlamalar başlıyor. Mesela ben 20 rakımdayım arabaların çatıların çimenlerin üstü beyazlamış bide etrafımız da yeşillik çok var daha belirgin görebiliyorsun beyazlamayı
-
Samsun merkez dün geceden beri yağış aldi ama maalesef yağmur olarak.. önümüzdeki hafta inşallah kar olarak nasipleniriz
-
Giresun merkez şehir içinde beyazlama yok ama şehir merkezinin yükseklerine doğru beyazlamalar başlıyor. Mesela ben 20 rakımdayım arabaların çatıların çimenlerin üstü beyazlamış bide etrafımız da yeşillik çok var daha belirgin görebiliyorsun beyazlamayı
Kky var şuan gürede
-
Gfs istikrarını koruyor. Diyagramada yansımış bu durum. Ya tarih yazacağız ya da olacağız 😂😂
-
Bu sistemin kaymağını inşallah önümüzdeki günlerde anlayacağız 😎
-
Mekrze şuan dolu yağıyor..
-
Gfs istikrarını koruyor. Diyagramada yansımış bu durum. Ya tarih yazacağız ya da olacağız 😂😂
Gfs fena değil ama kafkasa atıyor batılı gelsinki sistem süresinide uzatalim
-
Ecmwf bakalım nasıl gelecek
-
Ecmwf de de hala ayni istikrar var ama soğukları tam sokamadi
-
Bu işin sonu ne olduğu belirsiz soğuklara varmaz inşAllah
-
Ecmwf de de hala ayni istikrar var ama soğukları tam sokamadi
Tam sokamadiysa kafkas riski demekki
-
İlla bir iki gösterdilerya, mucurum civarı takılacaklar bozacaklar