Samsun tatilde olmadı püüü
Sinop ordu tatil samsuna yok tamamen mgm uyarılarına göre yapıyorlar gibi duruyor
Samsun tatilde olmadı püüü
Sinop ordu tatil samsuna yok tamamen mgm uyarılarına göre yapıyorlar gibi duruyor
Evet geçen yağmadan uyarı sebebiyle yaptıydı tatili. Ama bende buzlanma varsa yapması lazım. Yazlıkla cıkıyolar sabah yola. Balaç tepecik araştırma hastanesi kitleniyor.
Giresun'da yağış bile yok🤣
Samsun için bitti sanırım sistem?
13 şubat sistemi yükleniyor cool2
13 şubat sistemi yükleniyor cool2
İndir hasanim
Şubat 13-14 gibi guduğu üsten gösterdi bakalım devamı nasıl saçmalıyacak sabırsızlanıyorum, mucurum galip mi gelecek devamı bakalım nasıl yamulacak
Şubat 13-14 gibi guduğu üsten gösterdi bakalım devamı nasıl saçmalıyacak sabırsızlanıyorum, mucurum galip mi gelecek devamı bakalım nasıl yamulacak
guduk ne oluyor hocam?
Şu laps diye dalmasını görmeyi bile özlemişiz
guduk ne oluyor hocam?
Bizim tabirimizle ucunu burnunu ilk girişi teması anı mucurumdan hallice:)
Ulan gfs gece gece duygularımızla oynuyorsun çok güzel beee
Önünüzde daha yemek var sonra tatlı okey koloni üyeleri
Güncellemeyi hanginiz gfs sunucularını hackleyip yapıyor itiraf etsin 🙃
ecmf gfs ortalama aynı noktayı işaret etti
bakalım 7-8 gün var bu vadeden bu güçte ikisi bir zor mütabık olurdu ve olursa pekişir güçleşirler gün geçtikçe
temennim italya yunanistan ayağı dolu avrupada dikine yb, e üstten de boğaz kesilmiyor, ural riski sıfır
e ne duruyorsun mucurum olsana benim mucurum cepte az kaldı ama bozuk para gibi harcamaya:) anlayan anladı:) yok yok mucurumdur o
Önünüzde daha yemek var sonra tatlı okey koloni üyeleri