Ocak beklentileri karşılamadı

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ocak beklentileri karşılamadı
Beklentileriniz tam olarak nedir bilemiyorum ama öyle bir sistem gelir ki özür dilemek zorunda kalırsınız.
Etmeyin eylemeyin.
Evet işler istenildiği gibi gitmiyor ama ayın 4.günü erken değil mi?
-
Gfs Grönland blokajı veriyor ama sistemi bize indiriyor
-
Fay hatları böyle aktifken bu kışta böyle biter maalesef
-
Gfs Grönland blokajı veriyor ama sistemi bize indiriyor
Her basınç yükselmesine blokaj diyemeyiz.Akabinde basıncı tekrar düşürünce düzeltti.Zira blokaj olursa Allah muhafaza:)
-
Fay hatları böyle aktifken bu kışta böyle biter maalesef
Kar yağmamasının sebebi Yusuf Güney demek, fay hatlarından dolayı kar yağmıyor demekten daha mantıklı
-
Beklentileriniz tam olarak nedir bilemiyorum ama öyle bir sistem gelir ki özür dilemek zorunda kalırsınız.
Etmeyin eylemeyin.
Evet işler istenildiği gibi gitmiyor ama ayın 4.günü erken değil mi?
Niye özür dileyim? Burada kaç tane çuvallayan tahmin okudum kaçı özür diliyor? Gerekte yok zaten özüre tahmin yapmış adam adı üzerinde tahmin .
-
Niye özür dileyim? Burada kaç tane çuvallayan tahmin okudum kaçı özür diliyor? Gerekte yok zaten özüre tahmin yapmış adam adı üzerinde tahmin .
Tahminden dolayı özür dilenecek olsa tüm sayısal modeller ve ülke meteoroloji kurumları işlerini bırakıp akşama kadar özür metni hazırlamaya kalksa yine zamanları yetmez mesaiye kalırlar😂
-
Özür felan dilenecekse ilk olarak mgm dilemeli
-
Tüm modellerde 192.saat itibari ile atlantikte 2 tane güçlü siklon var.İşte bu oluşuma soldaki ferrari diyorum.Bu oluşumun azoru harlayacağı belli.Sonra kafamızı kaldırıp kuzey ve kuzey doğumuza bakıyoruz.Vorteksi ve Güçlü soğukları görebiliyoruz.Geriye sadece sağdaki ferrari kalıyor.Kısacası bu desenden şunu anlıyoruz.Atlantik soğuyacak,Azor yükselecek ve barent denizi civarından polar atak harekete geçecek.Bu genelde hep böyle olmuştur.Beklentimiz o yönde.Ama gelelim bizim nasibimize.”Vermeyince mabut neylesin mahmut”:)
-
Aynı geçen seneki gibi ocak ayını yemeye başladık şu kar kış işini salmak lazım zevkten çok stres hüzün yazın daha huzurlu olduğumu fark ettim hem arada bir oraj oluyor onu izliyorsun zevkli oluyor falan güzel yani kış ayı ise ılık kar yok soğuk yok mutluluk yok stres var küresel ısınma var neyse içimi boşaltma ihtiyacım vardı boşalttım kusura bakmayın arkadaşlar.
-
Gfs öğle 240. Saat ,sabah yaptığı güncellemeyle neredeyse aynı
-
Söz konusu yb olunca istikrar abidesi oluyor modeller ne diyelim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
-
Tüm modellerde 192.saat itibari ile atlantikte 2 tane güçlü siklon var.İşte bu oluşuma soldaki ferrari diyorum.Bu oluşumun azoru harlayacağı belli.Sonra kafamızı kaldırıp kuzey ve kuzey doğumuza bakıyoruz.Vorteksi ve Güçlü soğukları görebiliyoruz.Geriye sadece sağdaki ferrari kalıyor.Kısacası bu desenden şunu anlıyoruz.Atlantik soğuyacak,Azor yükselecek ve barent denizi civarından polar atak harekete geçecek.Bu genelde hep böyle olmuştur.Beklentimiz o yönde.Ama gelelim bizim nasibimize.”Vermeyince mabut neylesin mahmut”:) Italyadaki ab akdenizde olsa kutup inecekte yok işte
-
İlk 15 günü giden ocak ayının yavaş yavaş ilk 20 günüde gitmeye başladı. Ama bu yıl bisey almadan kapatmıcaz ona eminim.
-
Her şey yolunda yüksek yiyesimiş tutmuş kızanda haklı kızmayanda kuzeyimizde ve boydan boya asya avrupa boyunca yayılan yükseğin bombelendiği yer şahane akış alacak milli aralığımız ocak son 10 gün:)
-
Her şey yolunda yüksek yiyesimiş tutmuş kızanda haklı kızmayanda kuzeyimizde ve boydan boya asya avrupa boyunca yayılan yükseğin bombelendiği yer şahane akış alacak milli aralığımız ocak son 10 gün:)
Yani Avrupa 😂😂 şaka bir yana bu sistemide kaçırırsak ne yapacağız onu düşünmeye başladım
-
Yani Avrupa 😂😂 şaka bir yana bu sistemide kaçırırsak ne yapacağız onu düşünmeye başladım
2018 olmaz dimi
-
Yemin ediyorum hevesim çok azaldi tr ye kar yağması ekvator da kutup ayısı aramak gibi oldu
-
2018 olmaz dimi
Konu ülkemize sistem inmesi olunca herşey olabiliyor İnşallah olmaz diyelim
-