Ecmwf ara verisinin maşallahı var
Atabilirmisin
Ecmwf ara verisinin maşallahı var
Atabilirmisin
Atabilirmisin
Attım yukarda
Ecmwf ara güncel çok iyi
Maşallah dogu karadeniz çok iyi ama orta Karadeniz boş
Fazla oynamaya başladı yerinden Asor' altına alırsa egeden çıkar bu sistem
Maşallah dogu karadeniz çok iyi ama orta Karadeniz boş
Sistem benim gözümde kaçıyor ufak dokunuşunu Samsun sevmez Giresun ve doğusu sever örtü ihtimali buralarda sahil dahil yüksek tam netleşince bakarız Samsuna
Sistem benim gözümde kaçıyor ufak dokunuşunu Samsun sevmez Giresun ve doğusu sever örtü ihtimali buralarda sahil dahil yüksek tam netleşince bakarız Samsuna
Aynen topragim ama dedimya sana sen yazdın kar görecek diye ama tatmin etmez giresun Eynesil rize trabzon suan çok iyi
Akşama belli olurmu samsun için durumlar. Yoksa yarını mı bekleyelim
Rize
Samsun için umutlar git gide azalıyor hatta Ordu bile tehlikede. Sinop bu iki şehire fark atar bu sinoptikte aha yazıyorum buraya
Samsun için umutlar git gide azalıyor hatta Ordu bile tehlikede. Sinop bu iki şehire fark atar bu sinoptikte aha yazıyorum buraya
Gfsye göre Bi nebze iyide ecm tırt
akşamda böyle gelirse meşaleler yakılır artık
Vade yaklaştıkça iyileşen sistemi ilk defa görüyorum
Vade yaklaştıkça iyileşen sistemi ilk defa görüyorum
Gözlerimiz bunu da mı görecekti genelde hep tam tersi olur
Sinop ile Bafra'ya da bekleriz o farktan hocam. 90 km var arada. Yol yapılmış dümdüz aksin gelsin 😀
Havada bir üç harfli kokusu var ama bunun ki hayra alamet olan cinsten 😉😀
Samsun’un doğusu ve ordunun batısı için beklentiniz nedir hocalarım
Samsuna sistem yaraması için sistemin yön geliş itibariyla çok zor inşallah her yeri ilk sistemde tatmin edebilecek seviyede olur şu görüntüde yıldız Hopa olacağı aşikar Giresundan berisi da örtü alır bu görüntüde Orduyu kurtarsa bile Samsun baya zor gibi ama hala vade var bir tık daha batılama olabilir bu kez soğuk miktarı da artar
Sinop ile Bafra'ya da bekleriz o farktan hocam. 90 km var arada. Yol yapılmış dümdüz aksin gelsin 😀
Düm düz hava ya ak git ya ak git ! 🤣