Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ya çok sıcak olacak yada çok soğuk ❄🍃
-
Çiftçimiz korkmasına gerek yok. Bu kıştan bir cacık olmaz. Öyle kışlar yaşıyoruz ki bir önceki yılı aratıyor. Sonumuz ne olacak merak ediyorum. Bi 10 yıl sonra kışın yaylalarda çok rahat yaşanılabilecek gibi.
-
Yukarılara çok iyi kar yağıyor bizim bı alt köyde iyi kar yağıyor link atmayi bilmiyorum ama Yayladere Gümüşhane mobese yazsanız çıkar iyi kar yağıyor.
-
Yukarılara çok iyi kar yağıyor bizim bı alt köyde iyi kar yağıyor link atmayi bilmiyorum ama Yayladere Gümüşhane mobese yazsanız çıkar iyi kar yağıyor.
Burda da sağlam kar var ama maalesef yağış bitiyor
-
Burda da sağlam kar var ama maalesef yağış bitiyor
Hayırlısı olsun 😀
-
Bir Gem bırakalım
-
Fındık yanarsa hepinizi yaktım😂
-
Beni yakan yakmış değerli dostum 🔥🔥🔥
-
Fındığımın başına bişe gelirse , DoquKaradeniz28 kardeşimi Giresun kalesine çıkartırım
-
Fındıklar Afirka ataklarında olgunlaşır.
-
kuzeyin_oglu 'da ılıkçı olmuş öyle bir duyum aldım DoquKaradeniz28
-
Ordu da gerçekleşen gecenin en düşük sıcaklıkları
Ordu, Kabadüz, ÇAMBAŞI KAYAK MERKEZİ -5,6 Ordu, Akkuş, AKKUŞ -3,2 Ordu, Aybastı, AYBASTI/TOYGAR KÖYÜ -1,8 Ordu, Mesudiye, MESUDİYE -1,7 Ordu, Gölköy, GÖLKÖY -1,7 Ordu, Gürgentepe, GÜRGENTEPE -1,5 Ordu, Kabadüz, KABADÜZ/YOKUŞDİBİ BELDESİ -1,0 Ordu, Mesudiye, MESUDİYE/TOPÇAM -0,5 Ordu, Korgan, KORGAN -0,2 Ordu, Kabataş, KABATAŞ 0,2 Ordu, Aybastı, AYBASTI 0,4 Ordu, Perşembe, PERŞEMBE/KIRLI BELDESİ 0,7 Ordu, Çatalpınar, ÇATALPINAR 0,7 Ordu, İkizce, İKİZCE/ŞENBOLLUK 0,8 Ordu, Kumru, KUMRU 0,9 Ordu, Çamaş, ÇAMAŞ 1,4 Ordu, Perşembe, PERŞEMBE/EKİNCİLER KÖYÜ 1,4 Ordu, Altınordu, ORDU ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜ 1,6 Ordu, Ulubey, ORDU/ULUBEY 2,3 Ordu, Çaybaşı, ÇAYBAŞI 2,4 Ordu, Fatsa, FATSA/ILICA 2,7 Ordu, Fatsa, FATSA 2,8 Ordu, Ünye, ÜNYE 4,5 Ordu, Altınordu, ORDU 4,6 Ordu, Ünye, ÜNYE BALIKÇI BARINAĞI ANA MENDİREK FENER 4,6 Ordu, Perşembe, PERŞEMBE/YASONBURNU FENERİ 6,0 -
kuzeyin_oglu 'da ılıkçı olmuş öyle bir duyum aldım DoquKaradeniz28
Karadeniz'de bu mevsim ılıkçı kalmaz Berkay, şimdi fındıkçı zamanı
-
Bu saatten sonra soğuk isteyenin aklından şüphe ederim DoquKaradeniz28 hocam delidir fazla yüklenmeyin
-
-
8 Martta falan bir şeyler olacak gibi
-
8 Martta falan bir şeyler olacak gibi
Bişey yok, alacağımı istiyorum, veresi yok gibi
-
Bu saatten sonra soğuk isteyenin aklından şüphe ederim DoquKaradeniz28 hocam delidir fazla yüklenmeyin
46-c
-
Gece Gefs
Sabah Gefs
-