Yoga ya mı başlasak ne etsek.İyi değiliz sanki.😂
Valla tığ gibiyim, çakı gibi de delikanlıyım Ümit kardeşim.
Bir yaramaz huyum var, sadece bu sektörde değil, hayatta hiçbirşeyden basit vazgeçmem
Yoga ya mı başlasak ne etsek.İyi değiliz sanki.😂
Bir yaramaz huyum var, sadece bu sektörde değil, hayatta hiçbirşeyden basit vazgeçmem
Senin lakabını yeniliyorum.The G.O.A.T
Senin lakabını yeniliyorum.The G.O.A.T
Sen söyle değerli kardeşim, vazgeçeyim mi, vazgeçmeyeyim mi?
Daha cesur sorayım, ayın sekizinde hala kafalar karışıkken, bir sekizde ben ekleyip 16'ya geçeyim mi, geçmeyeyim mi?
Daha çarpıcı sorayım, bu sene hangi model 168 de gösterdiğini 48 e sokmuş ki 300 saatle üzülüp sevineyim.
Aylardan Şubat. 3. günü. Kocakarı hesabı 10 gün zemheri.
Sonraki 29 günde deli Gücük.
Babam seksen yaşında. Kış konusunda en aklımda kalanı, gücüğün 23'üne kadar kıştır lafı. Yani 8 Mart yeni takvimde. Ben bu adamın tecrübesini yok sayamam be kardeşim.
DoquKaradeniz28 tayfunum geçmiş senelerde böyle süreçlerde ne zaman dertleşsek,üzerinden çok bir zaman geçmez illa dolu dolu bir aksiyon yakalamışızdır.Bir anda aklıma geldi.:))
Coşkun şu kuzeyden sıyıranları kaçırdı şimdi bari tutsa yoksa seneye Nuri Alçoya geçiş yapacağız Coşkun yemezse😂
Coşkun şu kuzeyden sıyıranları kaçırdı şimdi bari tutsa yoksa seneye Nuri Alçoya geçiş yapacağız Coşkun yemezse😂
Vehbi abi memlekete hoş geldin sayfaya gelince memlekete gelmiş kadar oluyorsun 😂 abi coşkun iki senedir iş görmüyor ne dersin Nuri Alçoyu mu kullansak artık ayın 15inden sonra
Vehbi abi memlekete hoş geldin sayfaya gelince memlekete gelmiş kadar oluyorsun 😂 abi coşkun iki senedir iş görmüyor ne dersin Nuri Alçoyu mu kullansak artık ayın 15inden sonra
Valla johnyy Sinsi getirsek bile bu iş olacağı varsa da olmaz 😄
Tüm irtifalarda eşleşme sağlanıyor Sibirya mornig..
Kıymetli kardeşim 😎
Nuri alço sessiz ve derinden halleder işini
Tüm irtifalarda eşleşme sağlanıyor Sibirya mornig..
Karadan yürür.Avrupayı esir alır.Bize gelmezzzzz😂
Karadan yürür.Avrupayı esir alır.Bize gelmezzzzz😂
gelmesin denize gireriz abi
Avrupaya gidemez iki gözümün çiçeği 😅😅
Adım adım ilerlemelerle güzel bir sonuca varıcagımıza inanıyorum subattaki hakkımızı almalıyız ahali saka bir yana gfs güzel bir adım atmıs şimdilik tabi avrupa riskide var ama olsun 2018 in hıncını almalıyız bence, sizce? :))
Doğudaki sarmalayan Ural yükseği bizim için ayrı dert de,o olduğu zaman da olmadığı zamanda bi çokta bişey almadık zaten ural ha olmuş ha olmamış zaten bi zurna olmadı
Bugünkü çayımız beyaz fincanda mesajı anladım galiba🤣🤣
Vay başkanım artık elit elit mekanlarda çay içersin he.Bizim gibi fakirler de köyde araziyle uğraşsın.Hayat işte😂
Vay başkanım artık elit elit mekanlarda çay içersin he.Bizim gibi fakirler de köyde araziyle uğraşsın.Hayat işte😂
Reis biz fakir görünümlü elitiz aynı doğan görünümlü şahin gibi🤣🤣
Sabah kalktım, atladım arabaya, geçtim Kocadağ'a.
Biraz olsun kar hasretimi giderdim. Mgm 7 cm yazmışta şuan zirvede dokunulmamış yerlerde en az 30 cm kar var. Hafif karda atıştırıyor
Fotoğraflarıda birazdan paylaşacağım forumda.
Gelmez ama yine de güzel:))