Storm Chaser eline emeğine sağlık hocam. Hepimizi güzel gaza getirdin hocam. Biz bu gazla sibiryayı gider yularından çekip getiririz

Son Yılların En Soğuk Şubatı Mı Geliyor?
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Storm Chaser emeğine sağlık Rabbim seni ve ülkemizi utandırmasın
-
Storm Chaser ellerinize sağlık hocam, güzel ve sorularımıza cevap olacak nitelikte konu hazırlamışsınız. Bize böyle enerjiler lazım
-
Hocam emeği nize sağlık kuraklık inşaallah biter Şubat Mart ta bol bol kar ve yağmur lar nasip eder inşallah memleketi mize
-
Storm Chaser hocam ilk fotoğraflar gözükmüyor bana mı özel ?
-
Bende göremedim bir sıkıntı var
-
Storm Chaser Hocam konu hayırlı olsun.Emeğinize sağlık.Ülkemiz için bol yağışlara kavuşuruz inşallah.
-
Bende de ilk fotoğraflar gözükmüyor
-
Storm Chaser hocam konu hayırlı olsun insaAllah rahmeti bereketi bol bir kis olur rabbim utandirmasin
-
Bu arada konun hayırlı olsun Storm Chaser Rabbim utandırmasın. Eline emeğine sağlık
-
Hayırlı olsun. Doğu Avrupa'da Blizzard koşullarının bol olduğu bir Şubat ayı...
-
Hayırlı olsun. Doğu Avrupa'da Blizzard koşullarının bol olduğu bir Şubat ayı...
bizim için yani bunun anlamı bu emoji
-
Hocam elinize emeğinize sağlık konu hayırlı olsun
İnşallah soğuk ve karlı bir şubat olur
-
2021 Şubat'ında Tulpar'ı kovalıyorduk hocam bir yanlışlık olmasın.
Sibirya beklentisi için geçmişte açtığım tek başlık buydu: Avrupa Sibiryası Uyanıyor Kış Sertleşecek
Yok hocam yine son yılların en soğuk Şubatı tarzında bir başlık atmıştınız onu kastettim yoksa sistemin kökeni karakteri vb farklı olabilir doğrudur.
-
Konu hayırlı olsun,elinize sağlık Storm Chaser hocam,inşallah şubat ayında bizi sevindirecek bolca olaylar yaşarız.
-
Konu hayırlı olsun İnşallah beklediğimiz yağışlara kavuşuruz hocam. Benim dikkatimi çeken bir şeyi sormak istiyorum, modeller şubat başında Ege de kar yağışı gösteriyor sizin yazinizda ege bolgesine deginmemissiniz ilk hafta sizin kar beklentiniz bölge adina yokmu hocam ?
-
Konu hayırlı olsun hocam. Resmen ağzınızdan bal (KAR) damlıyor.
-
Emeginize saglık hocam.Insallah bol kar aliriz.Bulundugum bolgede siddetli kuraklik var.Ekinler gitti gidecek. Eger dediginiz gerceklesirse kurtarabiliriz.
-
Hayırlı olsun hocam. İnşallah başladığımız gibi değil de sizin tahminleriniz gibi bitiririz kış ı.
-
Hayırlı olsun inşallah tahmin ettiğinizden daha da iyi olur🤲
-