Sanki bi yer patlamış gibi ses geldi,duyduğum en tuhaf yıldırım sesiydi

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sanki bi yer patlamış gibi ses geldi,duyduğum en tuhaf yıldırım sesiydi
En sonki ses değil de bir öncekş sanırım hocam camlar ve yer titredi Keçiören’de her yer duydu sanırım :))
-
Etimesgut üstündeki kütle güçlendi çok şiddetli.
-
PergamoN hocam süper hücre olup olmadığı nasıl anlaşılır yani bunu radardan yay veya virgül şeklini almasından anlayamayiz mi ben ilk uydu görüntüsünde boyle bir yapı gördüm?
-
En sonki ses değil de bir öncekş sanırım hocam camlar ve yer titredi Keçiören’de her yer duydu sanırım :))
Evet duyduk inanılmaz birşeydi
-
İstanbul yolu çiftlik kavsagı trafik tamamen durmuş durumda.
-
Şimdi tekrar çok feci yıldırım düştü Mamak tarafında.
-
İstanbul yolu çiftlik kavsagı trafik tamamen durmuş durumda.
Yakın arkadaşım alt geçitte batmış durumda şuan…Çiftlik kavşağı alt geçit.
-
Yapracık tarafına doğru ardı ardına yıldırımlar iniyor.
-
Tarihi bir akşam.. hayretle izliyoruz vallahi.. miktarlar inanılmaz boyutta..
-
Hava inanılmaz patladı valla ben hiç böyle bir şey beklemiyodum
-
-
Hava inanılmaz patladı valla ben hiç böyle bir şey beklemiyodum
2 Yıldır öyle istedin ki sonunda al sana bak.
-
Can kaybı olmaz inşallah..
-
PergamoN hocam süper hücre olup olmadığı nasıl anlaşılır yani bunu radardan yay veya virgül şeklini almasından anlayamayiz mi ben ilk uydu görüntüsünde boyle bir yapı gördüm?
Kendine has yapıları oluyor ve radarda kalıcılığı daha yüksek oluyor bu yapılar supercell olmasa da bu şekilde merkez üstünde oluşumlar oldukça tehlikelidir.
-
2 Yıldır öyle istedin ki sonunda al sana bak.
Valla ciddi patladı. Tamam aksiyon isterim hep ama bu afet resmen.. Ciddi sonuçlar yoktur umarım diyelim
-
gecmis olsun ankara
-
900 metrede oturuyorum yenimahallede
-1 katta nehir akıyor kanalizasyonlqr taşmış ivedikteki evleri düşünüyorum her her itfaye sesi zaten
-
Yenimahalle istasyonu 76mm’de bazı bölgelerde afet boyutuna ulaştı şuan. Pw ve nemlilik değerlerinin iyi olduğu ve etkili diyebileceğimiz bir oraj değerleriyle birleştiğinde başkentin nasıl tehlikeli görüntüler ortaya çıkarabileceğini görmüş olduk…
-
Erimezse daha da yağış geliyor gibi. Ama risk barındıracağını sanmıyorum. Keçiören de 30kg olur
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!