Çok sert başladık etimesgut.insanin yüzünü dovuyo yağışla rüzgar.
Posts by Anatolia06
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.bu seferki yağışlar beklentilerin çok çok altında kaldı malesef.
-
Güzel yağışlarımız var
Maşallah.
-
Yine yarında ab nin dönüş hareketiyle yağışlar doğudan gelicek gibi gözüküyor her zaman karşılaştığımız bir durum deil bu durum.
-
Kahramanmaras İskenderun ve Şanlıurfa nispeten Adıyaman yine radar malesef fokur fokur.ozellikle sanlirfa ve İskenderun.
-
Herşey bı kenara deprem bölgesi yine fokur fokur kaynamaya başladı.Allah yardımcıları olsun.gozumuz kulağımız bölgede yine bir afed olmasın dualarımız.
-
Kaman Kırşehir arasından son bir posta daha gelebilir bakalım Kırıkkale'ye etkileyip kuzeyemi çıkacak yoksa bu tarafada gücü yetecekmi takip ediyoruz ama öncesinde sehrin üstündeki kütle tekar güç kazandı.
-
Aslında o da bilememiş. Yağış gercekleşmeden önce ki guncellemesinde 0.9 mm vermiş, yağış başladıktan sonra 4.9 mm vermiş. Bugünün kazananı yok 😅
Bu şeye benzedi biraz kırk ikindi yağmurları gibi nereyi ne kadar vurucak ongurulemedi.
-
Şu Akdeniz kışın calissaydi olmazmiydi ya
-
Doğudan bi hat geliyor gibi. Erimezse yine yağışımız olabilir
Aşağıdan Kırşehir Aksaray arasında bir hat var yönü kuzey batili gibi.
-
çok etkili bir geçiş daha yakaladık Etimesgut sincan.sanirim 15 mm yi gecmeden rahat etmiycek.
-
Aski güncel.gecen seneyi yakaladık nerdeyse fakat kar yağışı olarak alamadığımız yağışı yağmur olarak almaya devam ediyoruz.yağışların devam etmesi lazım.
-
Kütleler kuzeyli ilerilyor 16 gibi kesilir
Kesildi
-
Yağışların devamı var kütle iyicene yerleşti.
-
etimesgutta etkili bir geçiş var şuan.
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Ayrıca gece kullanıcı bildirimlerinde de sesli uyarıyı kapatıyorum. Diğerleri 300 km olarak ayarlı bende
Tamam kral teşekkürler.
-
Ben gece ayarlardan alarmı kapatıyorum hocam. Sadece üst sekmeden bilgi geliyor. Gece zaten uyanıp önlem alayım diyene kadar sallanmaya başlarız. O yüzden gece sessize alıyorum uygulamayı.
Ayarlardan gerçek zamanlı uyarıyı kapaticaz demi kral.
-
bende indireceğim hocam dikkatimi çekiyordu bolu birkaç haftadır küçük depremler oluyordu bugün biraz daha şiddetli oldu umarım daha büyük olmaz
Valla başkan geçen gece Kayseri'de olan depremi bildirdi bı kaç saniye önce yemin ederim o kadar korktumki yüreğim ağzıma geldi bide derin uyuyomustum.
-
depremi hissettiniz mi dostlar
Gece gece korkutuyo diye deprem ağını silmiştim tesadüfen buraya bakarken tekrar yükleyip bekledim ama hissetmedim