Pazar akşamı ve gecesi için sanırım tek ısrar icon da devam ediyor.
Posts by Anatolia06
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Yağış gelir soğuk gelmez soğuk girer yağış biter her zamanki klasik Ankara işte alistik artık.
-
Yarın akşam yağış bekleniyomu ki kar ikonu var diyagramda.
-
Bu olası sistemi takip etmemek takip etmekten daha hayırlı olacaktır
Akışına bırakmak lazim bazen bazi şeyleri işte tam o naktadayiz.sadece izlemek sonradan üzülmemek icin heyecan yapmadan.
-
Ya hocam bı dakka ya gerçekten bı dakka dünden beri koparılan fırtınayı izliyoruzda tamam pozisyon kırmızı kart hareket vahşice çıkmayan kırmızı kart skandal ama sanki yıllarca hakemleri arkasına alan baskalariymis gibi birde utanmadan sıkılmadan mağdur edebiyatına döndü olay.bu ülkede daha geçen sene bir takım saha içinde linç edilmek istendi otobüsü kurşunlandı topluca imha edilmek istendi ve birileri utanmadan arlanmadan otobüs karikatürleri çizdi.gecen hafta fark 3e düşünce apar topar hafta içi ekrana çıkıp ona parmak salla şunun elini ayağını kır gözünü çıkar sosyal medya trollerinin ağzından yalan iftira her halti konuş adamı karşına al sonrada cevap gelince tehdit edildim diye yine mağdura oyna.magdura yatıp yada güya mağdur takimlarin yanında durup aradan sıyrılıp şampiyon olanlari biz çok iyi biliyoruz.sunuda belirteyim zaten yazdıklarımdan anlasilmistir hangi takım taraftarı olduğum ali kocmus acunmus hepsinden nefret ediyoruz.burda herkes düşüncesini özgürce yazdı dünden beri bizde okuduk buda benim düşüncem.kimseye hakaret veyahut cevap içermemektedir.
-
-
Hep söyledik o tarihlerde bir soğuk salınım bekleniyor ilk kez bu akşam ecmwf verdi yanlışım varsa düzeltin. şimdi italyami bizmi onun takibini yapicaz.
-
Etimesgutta yağmur çok iyi yağıyor.
-
Beklenen hafif yağış batiran itibaren başladı
-
Nao verileri ayın 10'undan sonra güney enlemlere soğuk salınım gelebilir diyor.
Aralık ayının ikinci yarısında sıcaklıklar inişli çıkışlı olacak gibi. Buda yağış demek oluyor. Alçak kesimler için bir şey diyemem ama yükseklerimiz kara doyacaktır.Hocam zaten önceden internet yokken gfs ecmwf nao Mao bilmezken takvim yapraklarında ayın 12sinde karakış fırtınası yazar o tarihlerde sert bir soğuk ziyaret ederdi ahh eskiler ahhh.😁bir ekleme daha yapayım eskiler hökümet hesabı karakış başlıyor derlerdi 12-13 Aralık'ta.🤣
-
Ay ortasından itibaren yağışlı döneme kesin giriyor muyuz? Netleşti mi?
Netleşmedi hocam daha.takip ediyoruz ayın 13 unden sonra hareketlilik başlayabilir ama vade hala uzun.
-
Gfs yarın için kar veriyor. Dediği gibi gelirse yerde 3-4cm olabilir.
Hocam sıcaklık yüksek aslinda sis ve pus olmasa rahat 7 8 leri zorlayacak yarın ve sonrasindada sis dagildigi an sıcaklık 10 ve üstü ve gelen hafif yagisalar Akdeniz üzeri geliyor çok ihtimal deil kar ama yuksekler için en fazla karla karışık o da gece saatlerinde.
-
önumuzde iki adet yağışlı sistem var ilki 3ve 4 diğeri 7 8.her ikiside ağırlıklı yağmur şeklinde genel olarak.
-
Aralık ikinci yarısı surprizlere açık bir şekilde heyecanlandıran basınç dizilimleri cikiyo guncellemelerde.sayfayi güncel tutmak adına yazmak istedim.sessizce takibe başladık şimdiden vade uzun inşallah istedigimiz ve beklediğimiz gibi olur.
-
İyi soğuk var hava da dumanlı gibi gökyüzünde mavilik yok. Ankara soğuk-gri havasına döndü geri
Havada sis var kral
-
Ha şöyle ya birazda kapalı gri kasvetli havalar olsun hep güneş hep açık insana daralti geliyordu ne o öyle sonbaharda bile terliyosun
-
Özellikle son 3-4 yılda Aksaray ciddi gelişim yaşadı hocam. Her zaman değeri bilinmeyen bir il olduğunu düşünmüşümdür. İnsanı boğmayan bir yapısı var. Siz ne zaman bulunmuştunuz hocam aksarayda
2007 2013 yillari arasında bulundum kesinlikle söylediklerinizi katilmamak elde deil.bazi istisnai bölgeleri hariç genel olarak şehircilik planamasi bence örnek alınması gereken bir ilimiz hep soylemisimdir.ve tabi yazını yaz gibi kisinida kış gibi yaşatan bir şehir.saymakla bitmeyen anılarım var ilk görev yerim (sağlık personeli).evlendigim şehir.ilk evladimizi kucağımıza aldığımiz şehir ilk ev sahibi olduğum şehir.hepsi dün gibi hafızalarımızda.
-
Güzel aksarayim yine üzerine düşeni yapmış 6 sene yaşadım hiç bir sene üzmedi beni kar kış anlamında o günlere özlemim hasretim hala diri anılarım yaşanmış hikayelerim o kadar çokki asla unutamam çok şükür geçtiğimiz yaz yine dostlarımı arkadaşlarımı ziyaret etmek nasip oldu gözlerimize inanmadik aksaraydaki değişimi olumlu anlamda.
-
Pek bi sistem emaresi gorunmuyor ilerleyen süreçte. Olumlu yönde degisimler goruruz umarim
Aralık ayının ilk haftasında sistem emareleri var ama son aldığımız sistem gibi olmayabilir gelirse Orta Akdeniz uzerinden gorunuyo şimdilik.